Basilhs23___ Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 8 λεπτά πριν, cumulus είπε Συμπερασμα.Αμα δεν ζεις κεντρο Αθηνα ,σε ενα σπιτι 60 τμ το πολυ,να ανοιγεις παραθυρο και να βλεπεις τα απλωμενα σωβρακα του απεναντι,καθε 10 δευτερα να ακους εξατμιση απο αυτοκινητο ή μηχανακι,να ψαχνεις κανενα μισαωρο να παρκαρεις,να σκας απο τη ζεστη και το νεφος το καλοκαιρι,να ακους ασματα των γειτονων,σκυλια απο τα μπαλκονια,αλλοδαποι να πουλανε παντοφλες κλπ εισαι ψωνισμενος.Ασε δε που αν εχεις σπιτι καπου αλλου πρεπει να το πουλησεις στο 10% της αξιας του,μην πω να το χαρισεις σε καποιον απο εδω μεσα. Δεν έχεις τι να γράψεις μου φαίνεται και απλά γράφεις για να πετάξεις το άχρηστο post της ημέρας, όπως και την προηγούμενη φορά. Κάνεις δεν είναι ψωνισμενος αν θέλει να φύγει από κάπου που τον ενοχλεί. Αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση που το θέμα είναι οικονομικό θα τα ακούσει, εξάλλου, μας ρώτησε να πούμε τις απόψεις μας ειδάλλως θα καθόταν να ψαχτεί μόνος του. Αν δεν μας έλεγε για σπίτι 450τμ στην Ιπποκράτειο πολιτεία αλλά για μονοκατοικία 80τμ στο τάδε χωριό, προφανώς οι απαντήσεις θα ήταν διαφορετικές. Μέσα σε ολα αυτά που περιγράφεις έχουμε μεγαλώσει σχεδόν όλοι, είτε στα ΒΠ σε πολυκατοικία που μεγάλωσα εγώ το 90, με πολύ πράσινο στο οικόπεδο και τον κήπο αλλά με προβλήματα από γείτονες, είτε στο κέντρο που μένω 22 χρόνια και έχουμε χειρότερα στην περιοχή αλλά σε δικό μου σπίτι να μην έχω πρόβλημα με άλλους ενοίκους. Έτσι είναι η ζωή στο 70-80% του πληθυσμού και έτσι θα είναι, αν δεν σου αρέσει κοίτα να δεις τι θα κάνεις κι όχι να γκρινιάζεις λες και δεν ξέρουμε αυτά τα προβλήματα. Κάνεις δεν είπε να πουλήσει 10% το σπίτι του, σου λέει ο άνθρωπος το έχουμε πολλά χρόνια σε μια τιμή και δεν υπάρχει ενδιαφέρον, ε τότε τι θα του πεις; Άστο έτσι να μην πουληθεί ποτε και να σαπίσει από την αχρηστία; Προφανώς θα του πεις να μειώσει την τιμή, το ποσό θα το αποφασίσει ο ίδιος. Μόνο το τεκμήριο διαβίωσης που θα του υπολογιστεί με την διαμονή του εκεί θα είναι κανένα 35αρι χιλιάρικα που σίγουρα δεν θα μπορεί να καλύπτει για πολλά χρόνια.
cumulus Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 16 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Δεν έχεις τι να γράψεις μου φαίνεται και απλά γράφεις για να πετάξεις το άχρηστο post της ημέρας, όπως και την προηγούμενη φορά. Κάνεις δεν είναι ψωνισμενος αν θέλει να φύγει από κάπου που τον ενοχλεί. Αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση που το θέμα είναι οικονομικό θα τα ακούσει, εξάλλου, μας ρώτησε να πούμε τις απόψεις μας ειδάλλως θα καθόταν να ψαχτεί μόνος του. Αν δεν μας έλεγε για σπίτι 450τμ στην Ιπποκράτειο πολιτεία αλλά για μονοκατοικία 80τμ στο τάδε χωριό, προφανώς οι απαντήσεις θα ήταν διαφορετικές. Μέσα σε ολα αυτά που περιγράφεις έχουμε μεγαλώσει σχεδόν όλοι, είτε στα ΒΠ σε πολυκατοικία που μεγάλωσα εγώ το 90, με πολύ πράσινο στο οικόπεδο και τον κήπο αλλά με προβλήματα από γείτονες, είτε στο κέντρο που μένω 22 χρόνια και έχουμε χειρότερα στην περιοχή αλλά σε δικό μου σπίτι να μην έχω πρόβλημα με άλλους ενοίκους. Έτσι είναι η ζωή στο 70-80% του πληθυσμού και έτσι θα είναι, αν δεν σου αρέσει κοίτα να δεις τι θα κάνεις κι όχι να γκρινιάζεις λες και δεν ξέρουμε αυτά τα προβλήματα. Κάνεις δεν είπε να πουλήσει 10% το σπίτι του, σου λέει ο άνθρωπος το έχουμε πολλά χρόνια σε μια τιμή και δεν υπάρχει ενδιαφέρον, ε τότε τι θα του πεις; Άστο έτσι να μην πουληθεί ποτε και να σαπίσει από την αχρηστία; Προφανώς θα του πεις να μειώσει την τιμή, το ποσό θα το αποφασίσει ο ίδιος. Μόνο το τεκμήριο διαβίωσης που θα του υπολογιστεί με την διαμονή του εκεί θα είναι κανένα 35αρι χιλιάρικα που σίγουρα δεν θα μπορεί να καλύπτει για πολλά χρόνια. Τα χρησιμα ποστ τα αφηνω σε εσενα και τους υπολοιπους.
fmarulezkd Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Κάτι τέτοιες περιοχές εντωμεταξύ για τους Νορβηγούς συνταξιούχους θα ήταν διαμαντένιες, πλέον και για τους remote workers. Φύση, ησυχία, ζέστη, κοντά στη θάλασσα αλλά βλέπει και χιόνι. Με 500κ στο Οσλο με το ζόρι παίρνεις μέτριο διαμέρισμα και θα δίνεις και 400-500Ε σε κοινόχρηστα. Εγώ αν το έβγαζα για πούλημα θα έβαζα αγγελίες στη Νορβηγία πάντως. Επεξ/σία 29 Απριλίου 2021 από fmarulezkd 1
thanasisxask Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 7 ώρες πριν, fmarulezkd είπε Κάτι τέτοιες περιοχές εντωμεταξύ για τους Νορβηγούς συνταξιούχους θα ήταν διαμαντένιες, πλέον και για τους remote workers. Φύση, ησυχία, ζέστη, κοντά στη θάλασσα αλλά βλέπει και χιόνι. Με 500κ στο Οσλο με το ζόρι παίρνεις μέτριο διαμέρισμα και θα δίνεις και 400-500Ε σε κοινόχρηστα. Εγώ αν το έβγαζα για πούλημα θα έβαζα αγγελίες στη Νορβηγία πάντως. Μπα, ούτε εκεί θα έπιανε τόπο. Οι Νορβηγοί θέλουν και την θάλασσα.
TuXaKoS Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 7 ώρες πριν, fmarulezkd είπε Κάτι τέτοιες περιοχές εντωμεταξύ για τους Νορβηγούς συνταξιούχους θα ήταν διαμαντένιες, πλέον και για τους remote workers. Φύση, ησυχία, ζέστη, κοντά στη θάλασσα αλλά βλέπει και χιόνι. Με 500κ στο Οσλο με το ζόρι παίρνεις μέτριο διαμέρισμα και θα δίνεις και 400-500Ε σε κοινόχρηστα. Εγώ αν το έβγαζα για πούλημα θα έβαζα αγγελίες στη Νορβηγία πάντως. Ναι, remote χωρίς σοβαρό ίντερνετ, με δορυφορικό. Όνειρο..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 22 minutes ago, TuXaKoS said: Ναι, remote χωρίς σοβαρό ίντερνετ, με δορυφορικό. Όνειρο.. Starlink, Elon Musk save us! 1
margaritagr Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Ο ts αποφάσισε αλλα σε τέτοιες περιπτώσεις θεωρώ οτι βάζεις νερό στο κρασί σου, ρίχνεις αρκετά την τι η και με τα χρήματα αγοράζεις ενα διαμέρισμα στο κέντρο. Πχ με 300.000 θα έπαιρναν ενα νεόδμητο και δε θα είχαν ολα τ αρνητικά της Ι.Π. Εχουμε φίλο με αντίστοιχο σπίτι εκει, έμενε ο πατέρας του μέχρι που πέθανε. Πραγματικά δεν έχει τίποτα, ειναι απίστευτο να πρέπει να κανεις χιλιόμετρα για το πιο απλό. 2
3DJIN Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) ακομη και στα πιο ακυρα χωρια στη β ευβοια εχει τουλαχιστον 24αρα... περιοχη χωρις υποδομες η ιπ. απορω γιατι το σκεφτεται. Επεξ/σία 30 Απριλίου 2021 από 3DJIN
fmarulezkd Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, thanasisxask είπε Μπα, ούτε εκεί θα έπιανε τόπο. Οι Νορβηγοί θέλουν και την θάλασσα. Τα 20-30 κμ που απέχει η ΘΑΛΑΣΣΑΡΑ από εκεί θα τα κάνανε με ποδήλατο για ζέσταμα. Μπορεί και με τα σκι για να κάνουν προετοιμασία για το χειμώνα. 2
The_Judas Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Στις 28/4/2021 στις 12:05 ΜΜ, AristidisZ είπε Η θερμική άνεση είναι σχετική, μελέτες μάλιστα έχουν δείξει ότι οι γυναίκες πχ θέλουν πιο υψηλές θερμοκρασίες Επίσης είναι και ανάλογες της εξωτερικής θερμοκρασίας Άλλο το comfort zone τον χειμώνα του Καναδού, άλλο του Αφρικανού σεξιστικές και ρατσιστικές οι μελέτες
_Kostantinos_ Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Πάρτε κόσμε.Όλοι τα πουλάνε εκεί; https://www.xe.gr/property/poliseis|katoikies|ippokrateios-politeia.html Επεξ/σία 30 Απριλίου 2021 από _Kostantinos_
greekfragma Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Ο μέσος Έλληνας που μεγάλωσε σε αστικό κέντρο που θα πάει σε μια φάση όπως η Ιπποκράτειος Πολιτεία από ανάγκη και όχι από επιλογή, θα τα μαζέψει εντός 3μηνου και πολύ λέω. Δε λέω ότι θα χρειαστείς καραμπίνα για λύκους και τσακάλια και αρκούδες ...αλλά η έλλειψη αρκετών ανέσεων και υποδομών θα φέρει τον μέσο κάτοικο αστικου περιβάλλοντος στα όρια του. Βολευτειτε προσωρινά με τη γυναίκα σε κάτι οικονομικότερο που θα είναι πιο πρακτικό σε μετακινήσεις για την εργασίας σας και κοίτα να ξεφορτωθείς το ακίνητο στη μέση του πουθενά ή να το κάνεις ανταλλαγή με κάποιο εμπορικότερο. Αν αποφάσισεις να πας Ιπποκράτειο Πολιτεία τελικά, θα σου πω καλά κουράγια. 1
zoupous Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Στις 26/4/2021 στις 11:02 ΜΜ, Vasiliskapa2020 είπε Αρχικά να χαιρετήσω το φόρουμ. Ωραία θέλω την γνώμη σας για ένα θέμα εγώ με την γυναίκα μου μένουμε σε ένα διαμέρισμα που νοικιάζουμε στο Χαλάνδρι αλλά επειδή η γυναίκα μου απολύθηκε από την δουλειά της δεν έχουμε ποια την δυνατότητα και σκεφτόμαστε να μείνουμε σε ένα σπίτι των γονιών μου στην ιπποκράτειο πολιτεία. Το σπίτι είναι αρκετά μεγάλο για δυο άτομα είναι τελειωμένο αλλά ποτέ δεν πήγαμε να μείνουνε εκεί καθώς η περιοχή είναι πολύ έρημη και έχει πολλές δυσκολίες στις μετακινήσεις, αλλά είναι το μόνο μέρος που μπορούμε να μείνουνεχωρίς ενοίκια και τα σχετικά. Εμένα δεν μου αρέσει καθόλου σαν περιοχή λάθος την έβλεπα παλιά που ανεβεναμε στο σπίτι, δεν σας κρύβω ότι φοβάμαι γιατί πραγματικά δεν υπάρχει κανείς γύρω μας μόνο δέντρα, η γυναίκα μου μου λέει ότι θα είμαστε πολύ ωραία αλλά δεν ξέρει καθόλου την περιοχή. Υπάρχει κανείς που μένει στην περιοχή για να μου δώσει διάφορες πληροφορίες σε σχέση με αυτήν και αν αξίζει να μετακομίσουμε εκεί ή θα δίνουμε όλα τα λεφτά σε συντήρηση και πετρέλαιο καθώς το σπίτι είναι πενταπλάσιο από αυτό πούμε μένουμε και δεν υπάρχει φυσικό αέριο στην περιοχή; Παλι η ιδια τρολοσυνθεση διηγηματος σαν την περυσινη με το ιδιο θεμα.Αλλα περυσι ηθελε να αγορασει και φετος απολυθηκε η γυναικα και παει με το ζορι. Αξιοσημειοτο σημειο επισης ενα αλλο ποστ αν θυμαστε με το παληκαρι που εβγαζε 360 ευρω και ηθελε να νοικιασει αθηνα. τρολοαπολαυστικο για το δημιουργο,μιας που εχετε σχολιασει 7 σελιδες.
thanasisxask Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 45 λεπτά πριν, zoupous είπε Παλι η ιδια τρολοσυνθεση διηγηματος σαν την περυσινη με το ιδιο θεμα.Αλλα περυσι ηθελε να αγορασει και φετος απολυθηκε η γυναικα και παει με το ζορι. Αξιοσημειοτο σημειο επισης ενα αλλο ποστ αν θυμαστε με το παληκαρι που εβγαζε 360 ευρω και ηθελε να νοικιασει αθηνα. τρολοαπολαυστικο για το δημιουργο,μιας που εχετε σχολιασει 7 σελιδες. Γιατί έτσι μας αρέσει!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις