unforgiven Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Πέρα από τα τεράστια έξοδα συντήρησης που έχει ένα τόσο μεγάλο σπίτι, πέρα από τα έξοδα και τον κόπο για να καθαριστεί, πέρα από το μεγάλο ποσό για θέρμανση κτλ, σκέψου και λίγο μακροπρόθεσμα, αν έχετε σκοπό να κάνετε παιδιά: Ο,τιδήποτε θα είναι πολύ μακριά: παιδίατροι, φροντιστήρια, ποδόσφαιρα, μπαλέτα κτλ κτλ θα χρειάζονται τουλάχιστον μισή ώρα με το αυτοκίνητο. Τα παιδιά θα τα φάει η κλεισούρα, γιατί το κοντινότερο παιδί, πιθανόν, να είναι χιλιόμετρα μακριά. Έχω δύο παιδιά στο Δημοτικό. Ο μικρός κάνει στίβο, ο μεγάλος στίβο, ποδόσφαιρο και αγγλικά. Όλα είναι σε απόσταση περπατήματος εκτός από τον στίβο που τα πάω 10 λεπτά με το αυτοκίνητο. Ε, μας έχει βγει ο πάτος να τρέχουμε όλη την ώρα. Δεν θέλω να σκεφτώ τι θα γινόταν αν μέναμε πιο μακρυά. Σκέψου το πιο απλό: Να θέλουν να πάνε σινεμά με τους φίλους τους.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Υπαρχει και η λυση να το χωρίσεις σε δύο διαμερίσματα, διαμερισματοποίηση, και το δεύτερο να το αφησεις χωρίς ρευμα, ακατοίκητο, γλυτώνοντας το ενφια, τελη, θέρμανση κλπ Επεξ/σία 28 Απριλίου 2021 από NikosKallithea Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 8 ώρες πριν, sphinxgr είπε Τώρα είναι δηλωμένο στη GGPS ως "κενό και μη ηλεκτροδοτούμενο". Πληρώνει ΕΝΦΙΑ, αλλά με έκπτωση. Νομιζω πως εχουν καταργηθεί εδώ και χρόνια αυτές οι εκπτώσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JailbrokenDiesel Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 https://www.xe.gr/property/poliseis|katoikies|ippokrateios-politeia|667522901.html?widget_name=search results list και ιδιωτικη λιμνη για τους κυκνους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 2 λεπτά πριν, JailbrokenDiesel είπε https://www.xe.gr/property/poliseis|katoikies|ippokrateios-politeia|667522901.html?widget_name=search results list και ιδιωτικη λιμνη για τους κυκνους είχα αγοράσει ένα παρόμοιο στο GTA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 9 ώρες πριν, Αντώνης Τ. είπε παντως σε σχεση με αλλα στις αγγελίες όντως χώμα το δίνει. 🤑 Ή πιο σωστά η τιμή που το δίνει είναι λιγότερο εξωφρενική σε σχέση με κάποιες άλλες. Όλα είναι θέμα οπτικής τελικά 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasiliskapa2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Παιδιά το συζήτησα με την γυναίκα μου και θα πάμε τώρα τι να πω ας ελπίζουμε να είναι καλύτερα από ότι νομίζω, τουλάχιστον θα μένω σε δικό μου σπίτι. 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EuphangeL Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, Vasiliskapa2020 είπε Παιδιά το συζήτησα με την γυναίκα μου και θα πάμε τώρα τι να πω ας ελπίζουμε να είναι καλύτερα από ότι νομίζω, τουλάχιστον θα μένω σε δικό μου σπίτι. Θα είχε ενδιαφέρον να ανοίξεις ένα θέμα σαν ιστολόγιο-ημερολόγιο, να γράφεις την όλη εμπειρία. 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hall2001 Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Εγώ πάντως την έκανα την κίνηση πριν 2 χρόνια και μετακόμισα μόνιμα στον Ωρωπό. Η διαφορά μας είναι ότι εγώ είμαι στην παραλία Μαρκοπούλου δίπλα στον "πολιτισμό" δηλαδή και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Δεν το έχω μετανιώσει καθόλου μιλάμε για άλλη ποιότητα ζωής! Έχει όμως και τα κατά του, για παράδειγμα δεν υπάρχει πια freepass στα διόδια (το λέω επειδή αναφέρθηκε) η πληρώνεις η πας από τον παράδρομο που είναι μια χαρά πλέον. Το κρύο και το χιόνι είναι πραγματικά μεγάλο πρόβλημα αν και για μένα η υγρασία είναι μεγαλύτερο γιατί είμαι στην παραλία. Κατά τ'αλλα είσαι καμιά 10αρια χλμ από τον Άγιο Στέφανο και 20 από την παραλία της σκάλας, το κοντινότερο super market είναι περίπου στα 8 όπως και η Μαλακάσα που είναι αρκετά κοντά. Η επαφή με την φύση και η ησυχία είναι τα μεγάλα ατού όπως και η εποχή που θες να πας η καλύτερη από πλευράς θερμοκρασίας και προετοιμασίας του σπιτιού για τον Νοέμβρη και μετά. Κλείνοντας θα έλεγα ότι είναι απόφαση ζωής, αν σας αρέσει και δεν σας ενοχλούν το κρύο, η απόσταση και η ερημιά δεν θα θέλετε να πάτε ξανά στην Αθήνα ούτε για 1 ώρα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasiliskapa2020 Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Τώρα πιστεύω όλα αυτά είναι πολύ υποκειμενικά, δηλαδή είναι απλά αν σου αρέσει, με αυτή την κατάσταση κατάλαβα αυτό που λένε τα ετερώνυμα έλκονται. Στην γυναίκα μου φαίνεται πολύ ωραίο το ότι θα ζούμε ήσυχα και θα είμαστε στην φύση, ίσως επειδή μεγάλωσε στο κέντρο και δεν έχει ζήσει ποτέ εκτός πόλης, σε εμένα πάλι δεν μου πολύ αρέσει η ιδεα και λόγο τον αποστάσεων και λόγω της έλλειψης ψυχαγωγίας. Δηλαδή κάπου πιο κεντρικά βγαίνεις μια βόλτα το βράδυ με τα πόδια, χωρίς να θες να πας κάπου απλά για την βόλτα, αυτά εκεί είναι λίγο αδύνατον. Τέλος πάντων πιστεύω όλα συνήθεια είναι και ελπίζω να μου φανεί πιο ωραίο όταν μείνω μόνιμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evkar Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Το θέμα, σωστά γράφει κάποιος παραπάνω, έχει συζητηθεί αναλυτικά πριν από καιρό. Προσωπικά , πέρα από Διόνυσο , δεν θα πήγαινα με τίποτε . Βασικά ούτε Διόνυσο δεν θα έφτανα , ΑΝ εργαζόμουν. Αν είσαι συνταξιούχος , είναι άλλο πράγμα. Έχω ένα φίλο , σύνορα Διονύσου -Ρέας , οδοντίατρο , και το έχει σκυλομετανοιώσει ,που μετακόμισε από το κέντρο. Και να σκεφτείς ότι το σπίτι το πατρικό του. Τον έχουν φάει τα χιλιόμετρα .Θέρμανση υποχρεωτική , ένα τριχίλιαρο μεσ΄το νερό τη σαιζόν. Και λάβε υπόψη σου ότι ο χειμώνας στο Διόνυσο ούτε που συγκρίνεται με την Ιπποκράτειο. Αν το αποφασίσεις , κάνε και μια αίτηση συνεταιρισμού με την shell, revoil , κλπ για προμήθεια πετρελαίου!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3DJIN Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 πουλα το 250.000 και αγορασε σε φυσιολογικο μερος.Οταν αρχισουν οι κλοπες και οι μπουκες απο κουκουλοφορους εκει στην ερημια θα ειναι πολυ αργα για δακρυα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gas7777 Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Τον έχετε τρομοκρατήσει τον άνθρωπο. Τι κουκουλοφόρους, τι τριχιλιαρα, τι τζιπ...μόνο δράκο δε βάλατε. Bro, επειδή τη ξέρω τη περιοχή. Είναι χωριό στους πρόποδες βουνού και αυτό είναι το μόνο αρνητικό. Ούτε είναι χωριό στην Πίνδο, ούτε σε περιμένουν οι Ταλιμπάν για να σε σκοτώσουν. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sphinxgr Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, gas7777 είπε Τον έχετε τρομοκρατήσει τον άνθρωπο. Τι κουκουλοφόρους, τι τριχιλιαρα, τι τζιπ...μόνο δράκο δε βάλατε. Bro, επειδή τη ξέρω τη περιοχή. Είναι χωριό στους πρόποδες βουνού και αυτό είναι το μόνο αρνητικό. Ούτε είναι χωριό στην Πίνδο, ούτε σε περιμένουν οι Ταλιμπάν για να σε σκοτώσουν. Αλήθεια τώρα? Δεν έχει ακούσει την ιστορία για το δράκο με τα 2 κεφάλια, που πετάει φωτιές στην Ιπποκράτειο Πολιτεία και τρώει τους νέους κατοίκους!?!? Επεξ/σία 29 Απριλίου 2021 από sphinxgr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cumulus Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Συμπερασμα.Αμα δεν ζεις κεντρο Αθηνα ,σε ενα σπιτι 60 τμ το πολυ,να ανοιγεις παραθυρο και να βλεπεις τα απλωμενα σωβρακα του απεναντι,καθε 10 δευτερα να ακους εξατμιση απο αυτοκινητο ή μηχανακι,να ψαχνεις κανενα μισαωρο να παρκαρεις,να σκας απο τη ζεστη και το νεφος το καλοκαιρι,να ακους ασματα των γειτονων,σκυλια απο τα μπαλκονια,αλλοδαποι να πουλανε παντοφλες κλπ εισαι ψωνισμενος.Ασε δε που αν εχεις σπιτι καπου αλλου πρεπει να το πουλησεις στο 10% της αξιας του,μην πω να το χαρισεις σε καποιον απο εδω μεσα. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις