Επισκέπτης Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 18 λεπτά πριν, telis είπε Είδα τις αγγελίες που έβαλε πιο πάνω ένας, γιαυτό μου κάνει εντύπωση. Όλα είναι 450+ τετραγωνικά Παίζουν και πολύ μεγαλύτερα ανω των 1000τμ. ακόμα και με ελικοδρόμιο το γιατί το φτιάχνει κάποιος δεν μπορώ να καταλάβω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sphinxgr Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 26 λεπτά πριν, telis είπε Είδα τις αγγελίες που έβαλε πιο πάνω ένας, γιαυτό μου κάνει εντύπωση. Όλα είναι 450+ τετραγωνικά Αν χτίσεις 200m2 εκεί, είσαι ο φτωχός της γειτονιάς. Είναι το ανάλογο του να μένεις σε υπόγειο 20m2 στον Άγιο Παντελεήμονα. 31 λεπτά πριν, AristidisZ είπε πραγματικά, ποιο το νόημα τέτοιου μεγέθους σπιτιού, εκτός αν είσαι ο Σπανούλης που έχει 10 παιδιά Έχει βάση αν μείνει όλο το σόι παρέα (παππούδες γονείς, παιδιά, αδέρφι) και παράλληλα να πληρώνουν κ όλοι εκτός αν έχεις λεφτά κ πληρώνεις για τα γούστα σου. Χωρίς να μένεις, αλλά να είναι κατοικήσιμο ένα σπίτι 450m2, χρειάζεται πάγια έξοδα από 500€ το μήνα. 5 λεπτά πριν, omitziz είπε Παίζουν και πολύ μεγαλύτερα ανω των 1000τμ. ακόμα και με ελικοδρόμιο το γιατί το φτιάχνει κάποιος δεν μπορώ να καταλάβω. Είναι θέμα σύγκρισης κ φήμης. Όχι ανάγκης. Θα είσαι ο "κοίτα ρε τον Μπάμπη, έχει το πιο μεγάλο σπίτι στη γειτονιά" Κυριολεκτικά αν παίζεις 200m2 θα είσαι ο φτωχός που δεν θέλουν να έχουν για γείτονα. Παράνοια. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Weiss Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Η χαρά των μηχανικών - εργολάβων είναι ο οικισμός 😃 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sphinxgr Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Ο οικισμός θα πάρει τα πάνω του και θα αυξηθούν οι τιμες, αν η Ελλάδα έχει δείκτη ανεργίας κοντά στο 5%, ο μέσος μισθός θα παίζει κοντά στα 1500€ και όλο αυτό να συνεχίζεται για τουλάχιστον 10 έτη. Καλά κρασιά δηλαδή. Όντως είναι επένδυση, υπό τις παραπάνω προϋποθέσεις. Ένα νέο 2002~2007 εν ολίγοις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Super Moderators Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 9 hours ago, omitziz said: Το πετρέλαιο δεν είναι τόσο τραγικό. Για φέτος με σχετικό κρύο και τον θερμοστάτη στους 19 δεν περάσαμε τα 900 λίτρα δηλαδή 800€ για πάνω από 250τμ. Άμα θες βέβαια 22 και δεν έχει καλή μόνωση κτλπ θα πονέσεις. Και στους 16 βγαίνει ακόμα πιο φτηνά. 😛 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 8 λεπτά πριν, Thresh είπε Και στους 16 βγαίνει ακόμα πιο φτηνά. Οπως νιώθει καλα ο καθένας , εγω ειμαι οκ στους 19 , αλλος θέλει 24 για να κυκλοφορεί με το βρακί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Super Moderators Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Just now, omitziz said: Οπως νιώθει καλα ο καθένας , εγω ειμαι οκ στους 19 , αλλος θέλει 24 για να κυκλοφορεί με το βρακί. Κυρίως όπως έχει συνηθίσει. Αν σε πετάξουν για μερικά χρόνια πχ στους 21 που είναι το "normal" και μετά πας σε 19αρι, θα σου κακοφαίνεται το λιγότερο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 27 λεπτά πριν, Thresh είπε Κυρίως όπως έχει συνηθίσει. Αν σε πετάξουν για μερικά χρόνια πχ στους 21 που είναι το "normal" και μετά πας σε 19αρι, θα σου κακοφαίνεται το λιγότερο. Δεν νομίζω... Η θερμοκρασία του σπιτιού είναι παραδοσιακά αντικείμενο τσακωμού ανάμεσα στα ζευγάρια, και δεν έχω ακούσει ποτέ για περίπτωση που ο άντρας συνήθισε σε υψηλότερη ή η γυναίκα σε χαμηλότερη θερμοκρασία. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 30 λεπτά πριν, Thresh είπε Κυρίως όπως έχει συνηθίσει. Αν σε πετάξουν για μερικά χρόνια πχ στους 21 που είναι το "normal" και μετά πας σε 19αρι, θα σου κακοφαίνεται το λιγότερο. Η θερμική άνεση είναι σχετική, μελέτες μάλιστα έχουν δείξει ότι οι γυναίκες πχ θέλουν πιο υψηλές θερμοκρασίες Επίσης είναι και ανάλογες της εξωτερικής θερμοκρασίας Άλλο το comfort zone τον χειμώνα του Καναδού, άλλο του Αφρικανού 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Μόλις τώρα, AristidisZ είπε Η θερμική άνεση είναι σχετική, μελέτες μάλιστα έχουν δείξει ότι οι γυναίκες πχ θέλουν πιο υψηλές θερμοκρασίες Επίσης είναι και ανάλογες της εξωτερικής θερμοκρασίας Άλλο το comfort zone τον χειμώνα του Καναδού, άλλο του Αφρικανού Ναι, τις μελέτες περιμέναμε για να το μάθουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Super Moderators Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 5 minutes ago, AristidisZ said: Άλλο το comfort zone τον χειμώνα του Καναδού, άλλο του Αφρικανού Συνήθεια κι αυτό. Αν ο Καναδός ζει όλη τη του ζωή στην Αφρική, του 2ου τις αντοχές θα έχει. 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 1 λεπτό πριν, Thresh είπε Συνήθεια κι αυτό. Αν ο Καναδός ζει όλη τη του ζωή στην Αφρική, του 2ου τις αντοχές θα έχει. 😛 Ναι δεν λέω το αντίθετο Αλλά εννοώ ότι ο κάτοικος στο Νευροκόπι μπορεί να νιώθει μια χαρά στο σπίτι όταν αυτό είναι στους 19 βαθμούς, ενώ αυτός που μένει στα Χανιά μπορεί να θέλει κάτι πιο πάνω μια κρύα μέρα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αντώνης Τ. Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 παντως σε σχεση με αλλα στις αγγελίες όντως χώμα το δίνει. 🤑 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Morosana Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Ότι και να γλιτώνει ο TS από ενοίκιο θα τα φάει σε βενζίνες, θέρμανση και συντήρηση σπιτιού γιατί σαν ιδιοκτήτης όλο το κόστος θα είναι πάνω του. Το μεγαλύτερο πρόβλημα σε αυτές τις περιοχές είναι ότι ακόμα και για την πιο μικρή ανάγκη ( πχ να μεινεις από τσιγάρα) θα πρέπει να μπεις στο αυτοκίνητο και από τη στιγμή που δεν υπάρχει δεύτερο αυτοκίνητο για τη γυναίκα είναι big no Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Amaretos Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Εγω παντως αν μπορουσα να ειχα με μονοκατοικια με κηπο κλπ 100-120 τετραγωνικα μια χαρα πηγαινα να μεινω με την φαμιλια, ουτε τα αντερα σου θα πληρωνες σε θερμανση / κλιματισμο κλπ. Τωρα για το ερημια κλπ, ενταξει προφανως δεν θα "ξεμενεις" καθε μερα απο κατι, αν το κανεις εχεις προβλημα γενικα Για μενα, η ηρεμια , ησυχια μετα την δουλεια, υπερτερει της "ταλαιπωριας" πηγαινε ελα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις