Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, moure είπε

@sphinxgrΕντάξει εγώ υπολόγιζα ότι θα κανείς τη  διαδρομή αποφεύγοντας τα διόδια γιατί μόνο για τα διόδια θέλεις 6,50 κάθε μέρα δηλαδή ένα 150αρι το μήνα.

Για τους κατοίκους δεν υπάρχουν διόδια στις Αφίδνες. Υπάρχει epass όπου περνάς φρεε.

7 ώρες πριν, moure είπε

@sphinxgrΕντάξει 

7 ώρες πριν, moure είπε

@sphinxgrΕντάξει 

7 ώρες πριν, moure είπε

@sphinxgrΕντάξει 

Επεξ/σία από cris41
  • Απαντ. 103
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, sphinxgr είπε

450 τετραγωνικά? Για βάλε ρεύμα ξανά, να δω κάτι που θέλω στην απογείωση του ενφια!!!! 

ΕΝΦΙΑ πληρώνει έτσι κι αλλιώς. 

Τα δημοτικά τελη και το ΤΑΠ θα είναι πολλά. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Vasiliskapa2020 είπε

Πιο πάνω που μου είπατε να το πουλήσω είναι σχεδόν αστείο παιδιά γιατί χρόνια έχουμε βάλει πωλητήρια και ενοικιαστήρια σε εξευτελιστικές τιμές και είναι τρομερό κανένας δεν θέλει. Και δεν είναι ότι δεν μπορώ να πληρώνω ενοίκιο γενικά δεν μπορώ να πληρώνω άλλο ενοίκιο στο σπίτι που μένω και θέλει να ψάξουμε για κάτι άλλο, και μιας που γενικά θεωρούσα τα ενοίκια πεταμένα λεφτά σκεφτικά το μόνο μέρος που μπορώ να μείνω χωρίς ενοίκιο. Βέβαια από ότι κατάλαβα είναι σχεδόν απαγορευτικό με τα έξοδα που με είπατε μιας μονοκατοικίας 450τμ και ας έχει μόνωση και με όλα τα αλλά (βενζίνες και τέτοια), καλά για τζιπ που άκουσα και τέτοια δεν παίζει ένα Κούπερ έχει η γυναίκα μου που έχουμε καταθέσει ηλεκτρονικά πινακίδες και εγώ μια κούρσα, από ότι κατάλαβα εκεί θέλει εκχιονιστικο.

450τμ είναι το σπίτι; εγώ θα φοβόμουν να καθίσω εκεί μέσα... 

Δημοσ.

Έτσι από περιέργεια @Vasiliskapa2020σε τι τιμή ήταν το πωλητήριο;

Πάντως ρε συ αντε και πες πως πήγες να μείνεις εκεί. Λογικά σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα η γυναίκα σου θα βρει δουλειά. Μετά τι θα κάνετε; 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

550000 αλλά το σπίτι είναι έτοιμο τα πάντα έχει μέσα βάζεις έπιπλα και μένεις, ενδιαφέρεστε; Ε λέγαμε να μείνουμε εκεί με την λογική ότι ρίχνεις λεφτά σε δικό σου σπίτι και δεν χάνεις στα ενοίκια και ακόμα και δουλειά να έβρισκε να βάλουμε και κάποια λεφτά στην άκρη να τσοντάρουν λίγο και οι γονείς μ να παρουμε ένα σπίτι πιο για εμάς

Επεξ/σία από Vasiliskapa2020
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν επειδή είμαι πάνω από 10 χρόνια στις Αφίδνες ένα κλικ πριν αρχίσει η Ιπποκράτειος και καμία 100αρια μέτρα διαφορά σε υψόμετρο.

Θα τα φας χιόνι αλλά θα το συνηθίσεις και θα το βαρεθείς.

Έχει ησυχία μέχρι βλακείας.

Μην έχεις όνειρα για vdsl .. τουλάχιστον σύντομα.

Θες οποιαδήποτε ένα σετακι με 8+ κάμερες , κυκλοφορούν περίεργοι. Και σκύλους.

Το πετρέλαιο δεν είναι τόσο τραγικό. Για φέτος με σχετικό κρύο και τον θερμοστάτη στους 19 δεν περάσαμε τα 900 λίτρα δηλαδή 800€ για πάνω από 250τμ. Άμα θες βέβαια 22 και δεν έχει καλή μόνωση κτλπ θα πονέσεις.

Το 4x4 δεν είναι τόσο απαραίτητο .. εάν ρίξει καλό χιόνι περίμενες το γκρέιντερ αλλιώς ούτε με Ναβάρα δεν φεύγεις.

Από Απρίλιο μέχρι Οκτώβριο θα σε ταράξουν στις επισκέψεις ιδίως ΣΚ. Και θα θέλουν και φαι.

εγώ που είμαι σχετικά χαμηλά δεν το αλλάζω .. αλλά πάνω Αγία Τριάδα και ποιο πάνω που βλέπω σπίτια δεν θα πήγαινα. Ακολουθούν μπόνους φωτό με τα φετινά χιόνια.;

IMG_20210217_094528.jpg

1_IMG_20210216_184555.jpg

IMG_20210217_102137.jpg

IMG_20210217_102944__01.jpg

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τωρα που ειδα την τιμη που το πουλας, και οτι δεν εχεις αλλα ποστ και οτι εγινες μελος πριν λιγες μερες, με εκανες να σκεφτω οτι το θεμα σου τρολ τελικα....😉

Επεξ/σία από ariel555
Δημοσ.

Όχι απλά τόσα χρόνια που το πουλάμε δεν ενδιαφερόταν κανείς και πραγματικά να έχεις ένα τέτοιο σπίτι είναι μεγάλο βάρος όταν δεν μένεις Ειδικα, όποτε ιδανικά  θα θέλαμε να πουληθεί στην τιμή κατασκευής που δεν πρόκριτε ποτέ να παρουμε

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ariel555 είπε

τωρα που ειδα την τιμη που το πουλας, δεν ξερω με εκανες να σκεφτω μηπως ειναι το θεμα σου τρολ τελικα

Η τιμή είναι φυσιολογική πάντως. Για το 2ο δεν ξέρω

Δημοσ.

Καλά τουλάχιστον μου αρέσει το χιόνι είναι το μόνο θετικό και αν θέλω 1500 για θέρμανση νομίζω ότι είναι καλά με τα 3000-4000 που λέγατε με τρομάξατε 

Όχι απλά φυσιολογική ρε παιδιά πολύ καλή είναι 

Δημοσ.

Βάλτο 1 μύριο πωλητήριο σε μεγάλες πλατφόρμες εξωτερικού και γράψε :

''Welcome to the Aspen of Athens. Just 30 minutes from the bustling metropolis'' 

κ αν είσαι ένθεος ρίξε κ μερικές προσευχές στο ανύπαρκτο θεό για παρηγοριά.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε

ΕΝΦΙΑ πληρώνει έτσι κι αλλιώς. 

Τα δημοτικά τελη και το ΤΑΠ θα είναι πολλά. 

Τώρα είναι δηλωμένο στη GGPS ως  "κενό και μη ηλεκτροδοτούμενο". Πληρώνει ΕΝΦΙΑ, αλλά με έκπτωση.

Επεξ/σία από sphinxgr
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...