cris41 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, moure είπε @sphinxgrΕντάξει εγώ υπολόγιζα ότι θα κανείς τη διαδρομή αποφεύγοντας τα διόδια γιατί μόνο για τα διόδια θέλεις 6,50 κάθε μέρα δηλαδή ένα 150αρι το μήνα. Για τους κατοίκους δεν υπάρχουν διόδια στις Αφίδνες. Υπάρχει epass όπου περνάς φρεε. 7 ώρες πριν, moure είπε @sphinxgrΕντάξει 7 ώρες πριν, moure είπε @sphinxgrΕντάξει 7 ώρες πριν, moure είπε @sphinxgrΕντάξει Επεξ/σία 27 Απριλίου 2021 από cris41
sphinxgr Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 450 τετραγωνικά? Για βάλε ρεύμα ξανά, να δω κάτι που θέλω στην απογείωση του ενφια!!!!
Basilhs23___ Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 5 λεπτά πριν, sphinxgr είπε 450 τετραγωνικά? Για βάλε ρεύμα ξανά, να δω κάτι που θέλω στην απογείωση του ενφια!!!! ΕΝΦΙΑ πληρώνει έτσι κι αλλιώς. Τα δημοτικά τελη και το ΤΑΠ θα είναι πολλά.
Vasiliskapa2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Ευτυχώς ακόμα δεν έχω το βάρος να πληρώνω εγώ και ενφια
thanasisxask Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 2 ώρες πριν, Vasiliskapa2020 είπε Πιο πάνω που μου είπατε να το πουλήσω είναι σχεδόν αστείο παιδιά γιατί χρόνια έχουμε βάλει πωλητήρια και ενοικιαστήρια σε εξευτελιστικές τιμές και είναι τρομερό κανένας δεν θέλει. Και δεν είναι ότι δεν μπορώ να πληρώνω ενοίκιο γενικά δεν μπορώ να πληρώνω άλλο ενοίκιο στο σπίτι που μένω και θέλει να ψάξουμε για κάτι άλλο, και μιας που γενικά θεωρούσα τα ενοίκια πεταμένα λεφτά σκεφτικά το μόνο μέρος που μπορώ να μείνω χωρίς ενοίκιο. Βέβαια από ότι κατάλαβα είναι σχεδόν απαγορευτικό με τα έξοδα που με είπατε μιας μονοκατοικίας 450τμ και ας έχει μόνωση και με όλα τα αλλά (βενζίνες και τέτοια), καλά για τζιπ που άκουσα και τέτοια δεν παίζει ένα Κούπερ έχει η γυναίκα μου που έχουμε καταθέσει ηλεκτρονικά πινακίδες και εγώ μια κούρσα, από ότι κατάλαβα εκεί θέλει εκχιονιστικο. 450τμ είναι το σπίτι; εγώ θα φοβόμουν να καθίσω εκεί μέσα...
li@m Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Έτσι από περιέργεια @Vasiliskapa2020σε τι τιμή ήταν το πωλητήριο; Πάντως ρε συ αντε και πες πως πήγες να μείνεις εκεί. Λογικά σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα η γυναίκα σου θα βρει δουλειά. Μετά τι θα κάνετε; 1
Vasiliskapa2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 550000 αλλά το σπίτι είναι έτοιμο τα πάντα έχει μέσα βάζεις έπιπλα και μένεις, ενδιαφέρεστε; Ε λέγαμε να μείνουμε εκεί με την λογική ότι ρίχνεις λεφτά σε δικό σου σπίτι και δεν χάνεις στα ενοίκια και ακόμα και δουλειά να έβρισκε να βάλουμε και κάποια λεφτά στην άκρη να τσοντάρουν λίγο και οι γονείς μ να παρουμε ένα σπίτι πιο για εμάς Επεξ/σία 28 Απριλίου 2021 από Vasiliskapa2020
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Λοιπόν επειδή είμαι πάνω από 10 χρόνια στις Αφίδνες ένα κλικ πριν αρχίσει η Ιπποκράτειος και καμία 100αρια μέτρα διαφορά σε υψόμετρο. Θα τα φας χιόνι αλλά θα το συνηθίσεις και θα το βαρεθείς. Έχει ησυχία μέχρι βλακείας. Μην έχεις όνειρα για vdsl .. τουλάχιστον σύντομα. Θες οποιαδήποτε ένα σετακι με 8+ κάμερες , κυκλοφορούν περίεργοι. Και σκύλους. Το πετρέλαιο δεν είναι τόσο τραγικό. Για φέτος με σχετικό κρύο και τον θερμοστάτη στους 19 δεν περάσαμε τα 900 λίτρα δηλαδή 800€ για πάνω από 250τμ. Άμα θες βέβαια 22 και δεν έχει καλή μόνωση κτλπ θα πονέσεις. Το 4x4 δεν είναι τόσο απαραίτητο .. εάν ρίξει καλό χιόνι περίμενες το γκρέιντερ αλλιώς ούτε με Ναβάρα δεν φεύγεις. Από Απρίλιο μέχρι Οκτώβριο θα σε ταράξουν στις επισκέψεις ιδίως ΣΚ. Και θα θέλουν και φαι. εγώ που είμαι σχετικά χαμηλά δεν το αλλάζω .. αλλά πάνω Αγία Τριάδα και ποιο πάνω που βλέπω σπίτια δεν θα πήγαινα. Ακολουθούν μπόνους φωτό με τα φετινά χιόνια.; Επεξ/σία 28 Απριλίου 2021 από Επισκέπτης
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) τωρα που ειδα την τιμη που το πουλας, και οτι δεν εχεις αλλα ποστ και οτι εγινες μελος πριν λιγες μερες, με εκανες να σκεφτω οτι το θεμα σου τρολ τελικα....😉 Επεξ/σία 28 Απριλίου 2021 από ariel555
Vasiliskapa2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Όχι απλά τόσα χρόνια που το πουλάμε δεν ενδιαφερόταν κανείς και πραγματικά να έχεις ένα τέτοιο σπίτι είναι μεγάλο βάρος όταν δεν μένεις Ειδικα, όποτε ιδανικά θα θέλαμε να πουληθεί στην τιμή κατασκευής που δεν πρόκριτε ποτέ να παρουμε
Nabuko Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 4 λεπτά πριν, ariel555 είπε τωρα που ειδα την τιμη που το πουλας, δεν ξερω με εκανες να σκεφτω μηπως ειναι το θεμα σου τρολ τελικα Η τιμή είναι φυσιολογική πάντως. Για το 2ο δεν ξέρω
Vasiliskapa2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Καλά τουλάχιστον μου αρέσει το χιόνι είναι το μόνο θετικό και αν θέλω 1500 για θέρμανση νομίζω ότι είναι καλά με τα 3000-4000 που λέγατε με τρομάξατε Όχι απλά φυσιολογική ρε παιδιά πολύ καλή είναι
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Βάλτο 1 μύριο πωλητήριο σε μεγάλες πλατφόρμες εξωτερικού και γράψε : ''Welcome to the Aspen of Athens. Just 30 minutes from the bustling metropolis'' κ αν είσαι ένθεος ρίξε κ μερικές προσευχές στο ανύπαρκτο θεό για παρηγοριά. 1 1
sphinxgr Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε ΕΝΦΙΑ πληρώνει έτσι κι αλλιώς. Τα δημοτικά τελη και το ΤΑΠ θα είναι πολλά. Τώρα είναι δηλωμένο στη GGPS ως "κενό και μη ηλεκτροδοτούμενο". Πληρώνει ΕΝΦΙΑ, αλλά με έκπτωση. Επεξ/σία 28 Απριλίου 2021 από sphinxgr
Προτεινόμενες αναρτήσεις