_DiMoN_ Δημοσ. 24 Μαΐου 2004 Δημοσ. 24 Μαΐου 2004 Καλησπέρα σίγουρα έχει αναφερθεί (δεν έκανα search)... Απλώς για μια ανακεφαλαίωση, για κακόβουλες κλήσεις, αυτές που μας κάνουν με απόκρυψη, τι πρέπει να κάνουμε και πόσο κοστίζει για να μάθουμε ποιός αριθμός είναι 1)Για σταθερή τηλεφωνία 2)Για κινητή τηλεφωνία (καρτοκινητό&σύνδεση) Μπορούμε να μάθουμε για μια κλήση στο παρελθόν?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Μαΐου 2004 Super Moderators Δημοσ. 24 Μαΐου 2004 http://www.ote-shop.gr/home/callidentification.htmΛίγο τσιμπημένο: Πάγιο για 5 ημέρες € 17,50 + ΦΠΑΚαι συν τοις άλλοις: Δεν γνωστοποιούνται στοιχεία κλήσεων που προέρχονται από απόρρητα τηλέφωνα (από το FAQ). Οπότε... Για κινητή τηλεφωνία δεν υπάρχει κάτι. Μόνο αν υποψιάζεσαι κάποιο συγκεκριμένο άτομο και με εισαγγελική παραγγελία (που ΔΕΝ δίνεται έτσι απλά, πρέπει μάλλον να υποβάλλεις μήνυση).
_DiMoN_ Δημοσ. 24 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2004 Λογικά πρέπει να υπάρχει και στα κινητά, οι κακόβουλες κλήσεις είναι θέμα προσωπικών δεδομένων... ok εμένα καλό μου φαίνεται το 17,5€ αλλά αν θέλω για μια κλήση που έχει γίνει?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 25 Μαΐου 2004 Super Moderators Δημοσ. 25 Μαΐου 2004 Νομίζω ότι στα κινητά έχει να κάνει και με την τεχνολογία των απόρρητων κλήσεων (αν είναι απόρρητη κλήση η κακόβουλη). Δηλαδή, η συσκευή με το απόρρητο νούμερο δεν στέλνει καν το string της αναγνώρισης του αριθμού στο δίκτυο - οπότε είναι πρακτικά αδύνατο να δεις τον αριθμό. Προφανώς ο ATG, ως γνώστης των θεμάτων αυτών, μπορεί να μας διαφωτίσει περισσότερο - εγώ απλά τα έχω ακούσει κάπου, κάπως, κάποτε... Όσον αφορά τα προσωπικά δεδομένα, ακριβώς αυτό είναι που μας εμποδίζει να πάρουμε στον provider και να πούμε "σε ποιόν π**στη ανήκει το νούμερο 69xxxxxxx που με έχει πρήξει;". Ο provider θα επικαλεστεί προσωπικά δεδομένα του συνδρομητή του και θα μας παραπέμψει στον Εισαγγελέα. Και χωρίς μήνυση δεν γίνεται συνήθως τίποτα... Όσο για κλήση που έχει γίνει στο παρελθόν, μάλλον δύσκολο μου φαίνεται γιατί δεν νομίζω να κρατάνε log για το κάθε τηλέφωνο στην Ελλάδα - αλλά βέβαια ποτέ δεν ξέρεις αν δεν ρωτήσεις τον ΟΤΕ.
_DiMoN_ Δημοσ. 25 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2004 Ναι κατάλαβα κι ευχαριστώ πολύ, για το παρελθόν σίγουρα κάτι θα γίνεται... Δεν ζήτησα το όνομα του αριθμού, αλλά τον αριθμό!
ATG Δημοσ. 25 Μαΐου 2004 Δημοσ. 25 Μαΐου 2004 Panta ke sta sthathera diktia ke sta kinita o arithmos pai sto diktio tu kalumenu. An ine aporito, tote pai ke ena string to opio ipochreoni to kentro tu kalumenu na min stili ton arithmo ston kalumeno. Exeresi apoteli an to diktio echi energopiisi to soclir opote den pai tipota sto diktio tu kaumenu. Episis iparchi ke to soclip to opio akoma ke an ine aporito to tilefono pu se kali, to diktio tu kalumenu stelni ton arithmo ston kalumeno. Alla ke i dio periptosis ine spanies ke den tis dinun se kanenan. PX soclip echi i astinomia, to ekav, to tmima exipiretisi pelaton tis tim ktl ktl.
_DiMoN_ Δημοσ. 25 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2004 Πολύ ενδιαφέρον αυτό .... soclip Είναι θέμα software, θέμα hardware?
erenta Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 ΚΑΚΟΒΟΥΛΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΣΕ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Για να παρακολουθήσες από δω και πέρα το σταθερό σου, υποβάλλεις σχετική αίτηση στον ΟΤΕ και με χρέωση 30€ για 5 μέρες και για κάθε επιπλέον μέρα 3€ σου παρακολουθούν τη γραμμή και μετά το πέρας του διαστήματος που θα ορίσεις σου έρχεται συστημένη η λίστα με τους αριθμούς που σε κάλεσαν. Μπορείς να δείς απόρρητα σταθερά και κινητά με απόκρυψη. Δεν μπορείς να δεις καρτοκινητά. Για να μάθεις τις ήδη πραγματοποιηθείσες κλήσεις, πρέπει να πάς εισαγγελέα ακροάσεων, να πάρεις εισαγγελική παραγγελία και με αυτήν να πας ΟΤΕ και να ζητήσεις την αποκάλυψη των απορρήτων αριθμών. ΚΑΚΟΒΟΥΛΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΣΕ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ (WIND) Συμπληρώνεις αίτηση για παρακολούθηση. Γίνεται για 15 μέρες δωρεάν και κάθε ένας που σε καλεί (κρυφός ή όχι) ακούει ένα προηχογραφημένο μήνυμα ότι ο αριθμός του θα αποκαλυφθεί. Αν σταματήσει την κλήση, δεν θα φανεί ο αριθμός του. Αν συνεχίσει την κλήση, ο αριθμός του θα φανεί κανονικά, όχι όμως στην οθόνη σου αλλά στη λίστα που θα σου στείλουν μετά το πέρας του 15μερου. Για ήδη πραγματοποιηθείσες κλήσεις, ισχυει ότι και με τον ΟΤΕ. Με εισαγγελική παραγγελία τα μαθαίνεις όλα εκτός από τα καρτοκινητά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.