Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Αυτο εινια κατι που σκεφτομαι και για το υπαρχων....

Απλά ρίχνεις λίγο ασετόν στην ταινία/κόλλα του και ξεκολλάει εύκολα

• Thanks 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, SB_1957 είπε

Δεν κάνουμε τρύπες στο πλακάκι αλλά στον αρμό!

Αυτό γιατί; 

Όσες φορές τρύπησα πλακάκι, δεν είχα θέμα. Εννοείται ξεκινάς με λειτουργία βιδώματος μέχρι να φας το πλακάκι και μετά βάζεις κρούση. 

Δημοσ.

Έχω ένα ίδιο φαρμακείο κι έχω την ίδια απέχθεια με τον ts στις τρύπες στα πλακάκια.

Αυτό που έκανα, το οποίο ανέφερε και φίλος παραπάνω, είναι δύο τρύπες στον αρμό (δεν χρειάζεται τίποτα γαϊδουρόβιδες) και είναι μια χαρά. Λογικά εκεί θα μείνει αφού βρίσκεται εκεί την τελευταία 15ετία. Και ακόμα και αν κάποια στιγμή βάλω άλλο το πιο πιθανό είναι να πάει στο ίδιο σημείο, αφού βολεύει. Αλλά ακόμα και αν κάποια στιγμή το βγάλω, με λίγο αρμόστοκο όλα είναι οκ.

Το ίδιο έχω κάνει σε όλα τα τρυπήματα που έχουν γίνει στο μπάνιο (φωτιστικό, καδράκι, στήριγμα για χαρτί υγείας, κλπ). Τρύπα στον αρμό και όλα οκ (μόνος περιορισμός ότι μπορεί να πρέπει να το βάλεις λίγο πιο δεξιά/αριστερά, πάνω ή κάτω από το επιθυμητό για να βρεθείς στον αρμό)

4 λεπτά πριν, csontheline είπε

Αυτό γιατί; 

Όσες φορές τρύπησα πλακάκι, δεν είχα θέμα. Εννοείται ξεκινάς με λειτουργία βιδώματος μέχρι να φας το πλακάκι και μετά βάζεις κρούση. 

Αφενός για να μην τύχει και σπάσει και αφετέρου για να μην μείνει τρύπα στο πλακάκι σε περίπτωση μελλοντικής μετακίνησης του αντικειμένου

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, csontheline είπε

Αυτό γιατί; 

Γιατί σε περίπτωση που αλλάξεις γνώμη η τρύπα στο πλακάκι θα μείνει. Ενώ στον αρμό την κλείνεις!

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω εχω το ιδιο και το εχω βαλει με ουπατ. Οχι τρύπες στον αρμό, πoτε εκεί γιατί μπορεί να σπάσουμε το πλακάκι, εκτος αν ο αρμός μας ειναι αρκετά μεγάλος σε πλάτος και μπορεί να μπει το τρυπάνι μας χωρις να βρει όμως το πλακάκι στα πλάγια.Οι τρύπες στα πλακάκια γίνονται ως εξής.

Παίρνουμε ενα ατσαλοκαρφο και προσεχτικά σπαμε το σμάλτο απο το πλακάκι (εκει που θα τρυπήσουμε, εχουμε κανει τα σημάδια μας). Ξεκινάμε με μικρότερο τρυπάνι μπετου (διαμαντοτρυπανο) χωρίς κρούση μέχρι να περάσει το πλακάκι. Μέτα βάζουμε κρούση. Αφού κάνουμε την τρυπά μας στο βάθος που την θέλουμε, βάζουμε το μεγαλύτερο τρυπάνι της τελικής διάστασης.

Δεν βάζουμε τα ουπατ γενικά και τις βιδες που βρίσκουμε στις συσκευασίες των προϊόντων που αγοράζουμε.8 στις 10 φόρες ειναι χάλια ποιότητος. 

Αν επιμένεις για την ταινία διπλής βάλε αυτή

Επεξ/σία από Petros Electron
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Απ' ότι λένε δεν είναι καλό να κρατάς φάρμακα στο μπάνιο

Χαπια σε κουτια και σφραγισμενα που καταναλωνοντε στον μηνα το πολυ διμηνο τι να παθουν ?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Γιάννης Platano είπε

Χαπια σε κουτια και σφραγισμενα που καταναλωνοντε στον μηνα το πολυ διμηνο τι να παθουν ?

Δεν παθαίνουν τίποτα. Εκει τα εχω και εγω και ειμαι ακομα ζωντανός! 😆

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

13 λεπτά πριν, Petros Electron είπε

Δεν παθαίνουν τίποτα. Εκει τα εχω και εγω και ειμαι ακομα ζωντανός! 😆

Δεν ξέρω. Με μια αναζήτηση στο γκουγκλ θα δείτε γιατί όχι. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, Petros Electron είπε

Εγω εχω το ιδιο και το εχω βαλει με ουπατ. Οχι τρύπες στον αρμό, πoτε εκεί γιατί μπορεί να σπάσουμε το πλακάκι, εκτος αν ο αρμός μας ειναι αρκετά μεγάλος σε πλάτος και μπορεί να μπει το τρυπάνι μας χωρις να βρει όμως το πλακάκι στα πλάγια.Οι τρύπες στα πλακάκια γίνονται ως εξής.

Παίρνουμε ενα ατσαλοκαρφο και προσεχτικά σπαμε το σμάλτο απο το πλακάκι (εκει που θα τρυπήσουμε, εχουμε κανει τα σημάδια μας). Ξεκινάμε με μικρότερο τρυπάνι μπετου (διαμαντοτρυπανο) χωρίς κρούση μέχρι να περάσει το πλακάκι. Μέτα βάζουμε κρούση. Αφού κάνουμε την τρυπά μας στο βάθος που την θέλουμε, βάζουμε το μεγαλύτερο τρυπάνι της τελικής διάστασης.

Δεν βάζουμε τα ουπατ γενικά και τις βιδες που βρίσκουμε στις συσκευασίες των προϊόντων που αγοράζουμε.8 στις 10 φόρες ειναι χάλια ποιότητος. 

Αν επιμένεις για την ταινία διπλής βάλε αυτή

Αν το κανω εγω ...πολυ πιθανο να γκρεμισω το μπανιο !!!!

Με αυτη την ταινα  κρατει χρονια το παλιο 

15 ευρω την καλουπα την ειχα παρει 

TimePhoto_20210427_171421.jpg

Επεξ/σία από Γιάννης Platano

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...