Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λεω να αλλαξω το παλιο που εχω στερεωσει με ταινια διπλης επιφανεις . Μιας και δεν θελω ουπες κλπ στο πλακι του μπανιου υπαρχει καλυτερος τροπος ?

Κατι σαν αυτο 

66.jpeg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν βάλεις μια καλή ταινία διπλής όψης δεν θα πέσει ποτέ.

Η κατάλληλη είναι αυτή που έχει πάχος περίπου 1mm, και κολλάει πολύ γερά. Αυτές που είναι λεπτές σαν τσιγαρόχαρτο δύσκολα θα πετύχουν καλή πρόσφυση.

Υποθέτω μιλάμε για πλακάκι. Καθαρίζεις το πλακάκι και το κουτί με ασετόν πριν βάλεις την ταινία για να έχεις το βέλτιστο αποτέλεσμα

Επεξ/σία από cthulhucarbide
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Γιάννης Platano είπε

Δεν θελω τρυπες 

Δεκτο. 

Αυτές τις ταινίες δεν τις γνωρίζω, στερεωνονται καλά επάνω στον τοίχο και πόσο βάρος αντέχουν; Δεν υπάρχει κίνδυνος να αποκολληθεί το αντικείμενο; 

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν αυτός ο τύπος ταινίας που αναφέρομαι έχει κάποιο συγκεκριμένο όνομα, αλλά το κρίνω από φωτογραφίες και τις κριτικές.

Πχ αυτές μου φαίνεται πως είναι μάλλον αυτό που θέλεις. Πρέπει να είναι αφρώδης

https://www.skroutz.gr/s/18929505/3M-Ταινία-Διπλής-Όψης-VHB-110GF-12mm-x-3m.html#reviews

https://www.skroutz.gr/s/18943728/HPX-Ταινία-Διπλής-Όψης-Mounting-19mm-x-10m.html

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, cthulhucarbide είπε

Δεν ξέρω αν αυτός ο τύπος ταινίας που αναφέρομαι έχει κάποιο συγκεκριμένο όνομα, αλλά το κρίνω από φωτογραφίες και τις κριτικές.

Πχ αυτές μου φαίνεται πως είναι μάλλον αυτό που θέλεις. Πρέπει να είναι αφρώδης

https://www.skroutz.gr/s/18929505/3M-Ταινία-Διπλής-Όψης-VHB-110GF-12mm-x-3m.html#reviews

https://www.skroutz.gr/s/18943728/HPX-Ταινία-Διπλής-Όψης-Mounting-19mm-x-10m.html

Με καποια της 3Μ εχω και το παλιο

3 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Δεκτο. 

Αυτές τις ταινίες δεν τις γνωρίζω, στερεωνονται καλά επάνω στον τοίχο και πόσο βάρος αντέχουν; Δεν υπάρχει κίνδυνος να αποκολληθεί το αντικείμενο; 

Τα φαρμακα εχουν πολυ μικο βαρος

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Λεω να αλλαξω το παλιο που εχω στερεωσει με ταινια διπλης επιφανεις . Μιας και δεν θελω ουπες κλπ στο πλακι του μπανιου υπαρχει καλυτερος τροπος ?

Κατι σαν αυτο 

66.jpeg

Δύσκολα να κρατηθεί με τις ταινίες. Υπολόγισε ότι στο μπάνιο έχει πολύ υγρασία και 'μουλιαζουν' οι ταινίες και θα ξεκολλήσει. Αν όχι άμεσα, σίγουρα σε ένα εξάμηνο. Υποθέτω πως στο σπίτι είστε παραπάνω από 1 άτομο. Οπότε η συχνή χρήση του μπάνιου, έχει και συχνή υγρασία.

Καλύτερα να το βάλεις στην κουζίνα ή σε ντουλάπι. Έτσι θα εξασφαλίσεις πως και τα πράγματα μέσα δεν θα κρατάνε υγρασία και θα είναι πιο εύκολη η τοποθέτηση.

Αλλη λύση μπορεί να είναι και κοντά στην κεντρική είσοδο ή κοντά στον ηλεκτρολογικο πίνακα. Φυσικά θα προσέξεις μην τρυπησεις κάποιο καλώδιο.

• Like 3
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, SilentVoice είπε

Δύσκολα να κρατηθεί με τις ταινίες. Υπολόγισε ότι στο μπάνιο έχει πολύ υγρασία και 'μουλιαζουν' οι ταινίες και θα ξεκολλήσει. Αν όχι άμεσα, σίγουρα σε ένα εξάμηνο. Υποθέτω πως στο σπίτι είστε παραπάνω από 1 άτομο. Οπότε η συχνή χρήση του μπάνιου, έχει και συχνή υγρασία.

Καλύτερα να το βάλεις στην κουζίνα ή σε ντουλάπι. Έτσι θα εξασφαλίσεις πως και τα πράγματα μέσα δεν θα κρατάνε υγρασία και θα είναι πιο εύκολη η τοποθέτηση.

Αλλη λύση μπορεί να είναι και κοντά στην κεντρική είσοδο ή κοντά στον ηλεκτρολογικο πίνακα. Φυσικά θα προσέξεις μην τρυπησεις κάποιο καλώδιο.

5 ατομα στο σπιτι  και μια χαρα εχει αντεξει το παλιο αρκετα χρονια .Απλα για λογους αισθητικης θελω να το αλλαξω.

Δημοσ.

Αφού δεν θέλεις τρύπες ίσως μπορείς να βάλεις δύο αυτοκόλλητες κρεμάστρες - γάντζους και να το κρεμάσεις από αυτές.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και της TESA είναι καλές οι ταινίες, ειδικά αυτή που είναι για καθρέπτες.

https://www.skroutz.gr/s/18910291/Tesa-Ταινία-Διπλής-Όψης-Mirror-Mounting-4952-19mm-x-5m.html

Θα βάλεις πολλαπλές λωρίδες πίσω από το νέο κουτί και δεν θα πάθει τίποτα.

Επεξ/σία από dpolal
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε

Μιας και δεν θελω ουπες κλπ στο πλακι του μπανιου υπαρχει καλυτερος τροπος ?

Δεν κάνουμε τρύπες στο πλακάκι αλλά στον αρμό!

Άλλωστε δεν χρειάζεσαι μπουλώνια! Δυο ούπες 4άρες με τις αντίστοιχες βίδες και είσαι σίγουρος ότι δεν θα ξεκολήσει.

• Like 3
Δημοσ.

Αν δεν είναι κανα κουτί με χαλύβδινη λαμαρίνα 2mm μια χαρά θα κρατηθεί με ταινίες σαν τις παραπάνω.

Περισσσότερο βλέπω σαν πρόβλημα ότι μπορεί να θες να το ξεκολλήσεις και να μη βγαινει παρά το αναποδο.

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, DrLo είπε

Αν δεν είναι κανα κουτί με χαλύβδινη λαμαρίνα 2mm μια χαρά θα κρατηθεί με ταινίες σαν τις παραπάνω.

Περισσσότερο βλέπω σαν πρόβλημα ότι μπορεί να θες να το ξεκολλήσεις και να μη βγαινει παρά το αναποδο.

Αυτο εινια κατι που σκεφτομαι και για το υπαρχων....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...