Προς το περιεχόμενο

Προτασεις για μονιτορ 22"

Noreak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα συμφορουμιτες.Ειμαι στο ψαξιμο οθονης για φιλη, ο χωρος ειναι περιορισμενος δυστυχως οποτε αυστηρα 22", IPS, με προσανατολισμο στην ποιοτητα απεικονισης. Παιχνιδια δε παιζει, σερφαρισμα, ταινιες, office η συνηθισμενη χρηση.Budget , θα προτιμουσε γυρω στα 120-130 αλλα αν αξιζει το πολυ μεχρι 150 ε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, ICE-T είπε

24 υπάρχουν πολλές 22 πολύ λίγες επιλογές, μέχρι 149 ευρώ κοιτάζεις σε dell ips 22 inches

Και γω Dell κοιτουσα περισσοτερο και συγκεκριμενα την Dell P2219H αλλα απο αυτα που διαβαζω δεν εχει καλη χρωματικη απεικονιση, δε ξεχωριζεις ευκολα τα σκουρα χρωματα απο το μαυρο και τα ανοικτα απο το ασπρο.Για τα AOC 22V2Q LG 22MK600M-B , Samsung T35F εχεις κανεις αποψη?Δε μπορω να βρω καποιο αξιολογο review.Επισης, γενικα ποια εταιρεια εχει καλυτερη πολιτικη οσον αφορα τις επιστροφες για καμμενα/προβληματικα πιξελ?

Επεξ/σία από Noreak

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Noreak είπε

Και γω Dell κοιτουσα περισσοτερο και συγκεκριμενα την Dell P2219H αλλα απο αυτα που διαβαζω δεν εχει καλη χρωματικη απεικονιση, δε ξεχωριζεις ευκολα τα σκουρα χρωματα απο το μαυρο και τα ανοικτα απο το ασπρο.Για τα AOC 22V2Q LG 22MK600M-B , Samsung T35F εχεις κανεις αποψη?Δε μπορω να βρω καποιο αξιολογο review.Επισης, γενικα ποια εταιρεια εχει καλυτερη πολιτικη οσον αφορα τις επιστροφες για καμμενα/προβληματικα πιξελ?

Dell σαν καλύτερη εταιρεία από dead pixel/returning policy , samsung πολύ κακό quality service,LG στα ακριβά μοντέλα έχει zero dead pixel εγγύηση.

τώρα άποψη και review δεν ξέρω για αυτά τα μοντέλα gaming monitor έχω δουλέψει αρκετά μοντέλα.

1 ώρα πριν, Noreak είπε

Το dell που έχεις διαλέξει έχει καλές αξιολογήσεις στο Σκρουτζ πάντως και είναι και πολύ στιβαρό σαν κατασκευή

Επεξ/σία από ICE-T
  • Like 1

37 λεπτά πριν, ICE-T είπε

Dell σαν καλύτερη εταιρεία από dead pixel/returning policy , samsung πολύ κακό quality service,LG στα ακριβά μοντέλα έχει zero dead pixel εγγύηση.

τώρα άποψη και review δεν ξέρω για αυτά τα μοντέλα gaming monitor έχω δουλέψει αρκετά μοντέλα.

Το dell που έχεις διαλέξει έχει καλές αξιολογήσεις στο Σκρουτζ πάντως και είναι και πολύ στιβαρό σαν κατασκευή

Σ' ευχαριστω για τις πληροφοριες!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...