zoranb Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Σκέφτομαι να βάλω στην παλιά μου tv, ένα Xiaomi MiBoxS τόσο για να την αναβαθμίσω σε smart tv όσο και για να μπορώ να βλέπω τις πολλές φωτός και βίντεο που έχω σε ένα 60GB usb stick. Πώς όμως, με ποιά εφαρμογή θα μπορώ να βλέπω τις φωτός και τα βίντεο; Επεξ/σία 26 Απριλίου 2021 από zoranb
zoranb Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Να υποθέσω πως το Android δεν έχει κάποιο δικό του τρόπο;
TEOKOS Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 3 ώρες πριν, zoranb είπε Σκέφτομαι να βάλω στην παλιά μου tv, ένα Xiaomi MiBoxS τόσο για να την αναβαθμίσω σε smart tv όσο και για να μπορώ να βλέπω τις πολλές φωτός και βίντεο που έχω σε ένα 60GB usb stick. Πώς όμως, με ποιά εφαρμογή θα μπορώ να βλέπω τις φωτός και τα βίντεο; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tvdevfactory.miboxphotoviewer&hl=el&gl=US
zoranb Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Αναρωτιέμαι μήπως υπάρχει έκδοση miΒox το οποίο να έχει περισσότερη μνήμη. Επεξ/σία 27 Απριλίου 2021 από zoranb
zoranb Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Στις 26/4/2021 στις 7:17 ΜΜ, nakata1954 είπε kodi Δεν είναι κ το πιό φιλικό app στην εφαρμογή αυτό το kodi... έχω άδικο;
kallair Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Στις 26/4/2021 στις 6:14 ΜΜ, zoranb είπε Σκέφτομαι να βάλω στην παλιά μου tv, ένα Xiaomi MiBoxS τόσο για να την αναβαθμίσω σε smart tv όσο και για να μπορώ να βλέπω τις πολλές φωτός και βίντεο που έχω σε ένα 60GB usb stick. Πώς όμως, με ποιά εφαρμογή θα μπορώ να βλέπω τις φωτός και τα βίντεο; Aντι να μπλεξεις με mi box s που φοράει androidtv εκδοση, παρε καποιο αλλο κουτακι tv box που φοραει κανονικη εκδοση android και εχει κανονικό playstore. ετσι θα μπορεις να βαλεις οποιαδηποτε εφαρμογη θες (πχ εφαρμογη google photos) και με την βοηθεια κ ενος air mouse, θα ειναι σαν ενα μεγαλο ταμπλετ.
nakata1954 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 56 λεπτά πριν, zoranb είπε Δεν είναι κ το πιό φιλικό app στην εφαρμογή αυτό το kodi... έχω άδικο; Αν λέγοντας "φιλικό" εννοείς plug n play δεν έχεις καθόλου άδικο,όντως θέλει αρκετές ρυθμίσεις πράγμα που σημαίνει αρκετό διάβασμά.
zoranb Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, kallair είπε Aντι να μπλεξεις με mi box s που φοράει androidtv εκδοση, παρε καποιο αλλο κουτακι tv box που φοραει κανονικη εκδοση android και εχει κανονικό playstore. ετσι θα μπορεις να βαλεις οποιαδηποτε εφαρμογη θες (πχ εφαρμογη google photos) και με την βοηθεια κ ενος air mouse, θα ειναι σαν ενα μεγαλο ταμπλετ. Όπως για παράδειγμα; 1 ώρα πριν, nakata1954 είπε Αν λέγοντας "φιλικό" εννοείς plug n play δεν έχεις καθόλου άδικο,όντως θέλει αρκετές ρυθμίσεις πράγμα που σημαίνει αρκετό διάβασμά. Μου φάνηκε πολύ complicated για να το χειρίζεται κάποιος μεγάλης ηλικίας που απλά θέλει να βλέπει παλιές φωτογραφίες κ video! Επεξ/σία 27 Απριλίου 2021 από zoranb
nakata1954 Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 6 ώρες πριν, zoranb είπε Όπως για παράδειγμα; Μου φάνηκε πολύ complicated για να το χειρίζεται κάποιος μεγάλης ηλικίας που απλά θέλει να βλέπει παλιές φωτογραφίες κ video! Δεν νομίζω να είσαι μεγαλύτερος από μένα (see my nickname) οπότε μην απελπίζεσαι τόσο εύκολα και μην ξεχνάς ότι υπάρχουν και τα τηλέφωνα για βήμα προς βήμα βοήθεια. 1
zoranb Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) #kallair 1. είναι σίγουρο πως το MiBoxS "φοράει" android tv λειτουργικό και δεν μπορώ να βάλω το Google Photos όπως λες; 2. έχεις να προτείνεις κάποια από τις άλλες συσκευές που έλεγες; Επεξ/σία 29 Απριλίου 2021 από zoranb
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα