koystado Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Καλησπέρα, έχω 2 pdf's το πρώτο 4 σελίδες και το δεύτερο 1 σελίδα και θέλω από το πρωτο να αφαιρέσω την 4η σελίδα και στη θέση της να μπει το δεύτερο pdf που περιέχει μία σελίδα μόνο. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που τα κάνει αυτά ταυτόχρονα;
micos000 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Δοκίμασε το pdfsam. Εγώ βρίσκω πιο εύκολη μια παλαιότερη έκδοση την 2.2.2 (θέλει και java εγκατεστημένη). Πρώτα θα κάνεις merge τα δύο pdf και μετά θα πας reorder όπου θα διαγράψεις και θα αλλάξεις την σειρά όπως θέλεις. Επεξ/σία 26 Απριλίου 2021 από micos000 1
koystado Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 οκ ευχαριστώ θα δοκιμάσω αυτή που έστειλες
micos000 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Θέλει και java. Κατέβασε την offline έκδοση και στήσ' την. https://www.java.com/en/download/manual.jsp Το πρόγραμμα είναι 32bit οπότε χρειάζεται μόνο την απλή. Αν θέλεις και την 64bit βάλ' την και αυτήν αλλά δεν είναι απαραίτητο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα