Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

εχω στο συστημα της υπογραφης μου το Tp-Link UH700 usb hub.Σημερα παρατηρησα οτι καμια usb 2.0 συσκευη(στικακι,card reader) δεν δουλευει σε καμια απο τις εφτα θυρες του hub.Οι usb 3 συσκευες δουλευουν κανομικα.Δοκιμασα το hub σε διαφορετικες usb θυρες της μητρικης αλλα το προβλημα παραμενει.Στις usb θυρες τις μητρικης οι usb 2.0 συσκευες δουλευουν κανονικα αρα δεν ειναι προβλημα της μητρικης αλλα του hub.Παλαιοτερα δουλευαν κανονικα χωρις προβλημα.Πρεπει να δινει ρευμα καθως ενα usb 2.0 στικακι που εχει ενα κοκκινο φωτισμο αναβει κανονικα.

Καμια ιδεα?

*Λειτουργικο Windows 10 x64

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Update2:Tο συνδεσα στο φορητο και εχει ακριβως την ιδια συμπεριφορα,οποτε τελικα ειναι χαλασμενο το hub.

Επεξ/σία από Ultimategr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω το ιδιο hub εδω και ενα χρονο και ποτε δεν ειχα προβλημα με usb 2 συσκευες (στικακια).Αυτο που παρατηρησα ειναι οτι  αυτο το hub θελει το δικο του καλωδιο για την συνδεση με το PC.Οταν ειχα βαλει αλλο δεν αναγνωριζε καποιες συσκευες.Αλλα με το δικο του ειναι "κανονι" ειμαι πολυ ευχαριστημενος

Επεξ/σία από mecanomecano
Δημοσ.
3 ώρες πριν, mecanomecano είπε

Εχω το ιδιο hub εδω και ενα χρονο και ποτε δεν ειχα προβλημα με usb 2 συσκευες (στικακια).Αυτο που παρατηρησα ειναι οτι  αυτο το hub θελει το δικο του καλωδιο για την συνδεση με το PC.Οταν ειχα βαλει αλλο δεν αναγνωριζε καποιες συσκευες.Αλλα με το δικο του ειναι "κανονι" ειμαι πολυ ευχαριστημενος

Και γω με το δικο του καλωδιο το εχω,εδω και 2+ χρονια δουλευε μια χαρα,τις τελευταιες μερες παρουσιασε το συγκεκριμμενο προβλημα.

Δημοσ.
Στις 27/4/2021 στις 8:04 ΜΜ, mecanomecano είπε

Πιθανον να εχει χαλασει το τροφοδοτικο του hub.

Αγορασα τελικα το tplink uh720,Ιδιο με το προηγουμενο με την διαφορα οτι εχει δυο επιπλεον θυρες για φορτιση και μεγαλυτερο τροφοδοτικο.

Μετρησα την ταση του παλιου τροφοδοτικου με πολυμετρο και ειναι στα 12V.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 1/5/2021 στις 8:40 ΜΜ, Ultimategr είπε

...

Μετρησα την ταση του παλιου τροφοδοτικου με πολυμετρο και ειναι στα 12V.

θέλει φορτιο στην τάση μπορεί να δίνει 12v στο πολυμετρο και τίποτα με φορτιο στα λίγα Amp.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...