Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, nickol-us είπε

https://www.skroutz.gr/s/24662008/Microsoft-Xbox-Series-S.html

Μέχρι 2K ανάλυση και πριν απο λίγες μέρες διάβασα στο φόρουμ οτι έκαναν δωρεάν το Online σε f2p όπως το warzone. Υπάρχει σοβαρή περίπτωση να παίζει και με keyboard-mouse (από γρήγορη αναζήτηση λένε οτι παίζει αλλά με κακό lag). Για 310 ευρώ, κονσόλα με χειριστήριο φοβερό που μπορείς να συνδέσεις και στο pc, ε δε το λες bad deal. Τώρα στα υπόλοιπα, να πληρώσει την 1660super έμμεσα 500 ευρώ, ε δε το λες και καλά όταν κόστιζε στα 230, ειδικά εφόσον υπάρχει ήδη κάρτα που ψιλοβολεύει, βέβαια καθένας με τις ορέξεις του. Ας έχει όλα τα χαρτιά ανοιχτά στο τραπέζι και ας διαλέξει οτι του κάνει

Ναι αυτό θα του προτείνω.

Δεν ξέρω αν έχει καμιά 4k tv στο σπίτι, που σε εκείνη την περίπτωση ίσως να βόλευε και το series x αλλά δυστυχώς η τιμή του αρχίζει να ξεφεύγει.

Επίσης εκτός από το warzone, ξέρουμε τι υποστήριξη έχουν τα AAA games σε xbox? Γιατί αν πάει σε xbox σίγουρα θα αρχίσει να δοκιμάζει και άλλα mainstream games.

Επεξ/σία από alexmpl
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι εννοείς τι υποστήριξη; Οτι βγαίνει και δεν είναι exclusive νομίζω το έχει. Όσοι έχουν αγοράσει xbox έχουν μπει στο τρυπάκι μηνιαίας συνδρομής και έχουν βάλει gamepass, έχει αρκετούς τίτλους που μπορείς να παίξεις και βάζουν(προσθέτουν) γενικότερα ενδιαφέροντα games. Μπορεί να το ψάξει αν θέλει. Το μόνο κακό του digital είναι οτι αρκείσαι να κατεβάζεις - αγοράζεις μόνο απο online και η σχετικά μικρή χωρητικότητά του (500gb)

Επεξ/σία από nickol-us
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nickol-us είπε

Οτι βγαίνει και δεν είναι exclusive νομίζω το έχει.

Αυτό εννοούσα. Να έχει σχεδόν όλα τα mainstream games.

Δεν ήμουν ποτέ κάτοχος xbox και δεν έχω ιδέα τι παίζει.

• Like 1
Δημοσ.

Για μένα αξίζει η μετάβαση στον 10400/11400 αλλά με ενσωματωμένα γραφικά γιατί η 280 είναι παλιά και μπορεί να σε προδώσει. 

Είχα 280x με τον 8350 και απ όσο θυμάμαι δεν την κρατάει πολύ ψηλά, η κάρτα παίζει σαν μια 1050ti. Με καλό επεξεργαστή αν μειώσεις τα γραφικά , μπορείς να χτυπάς 60αρια

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...