akout Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να ρωτήσω αν το παρακάτω σύστημα αξίζει για αγορά. Δεν αναγάφεται πουθενά η μητρική βέβαια. Το κόστος είναι οριακό. Διαθέτω μέχρι 800 - 900 Ε, οπότε θα πάω σε αγορά με δόσεις. Το pc προορίζεται για χρήση πάνω σε machine learning και video editing. https://www.you.gr/ypologistes-perifereiaka/desktops/ola-ta-desktops/desktop-pc-q-star-i5-10400-16gb-rtx306012gb-fd Ευχαριστώ.
nickol-us Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Η μητρική δεν αναφέρεται αλλά γράφει ότι έχει 4 σλοτ μνήμης όποτε μιλάμε κατ'ελαχιστο για κάποια Β460. Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά φαίνονται κομπλέ έως πολύ καλά. Μια τέτοια σύνθεση αν την έκανες μόνος σου θα έβγαινε περίπου στα 500-550 χωρίς την κάρτα γραφικων όποτε πληρώνεις έμμεσα την κάρτα περίπου 750ευρω, γνωρίζοντας με λεπτομέρειες τι άλλο βάζεις μέσα. Αν αξίζει είναι καθαρά υποκειμενικό και διαφορετικό κατά περίπτωση. Για μένα προσωπικά δεν αξίζει αλλά αν είναι μηχάνημα που παράγει έργο και βγάζει λεφτά αλλάζει το θέμα. Κάρτες δύσκολα βρίσκεις και αν βρεις τις χρυσοπληρώνεις
akout Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ και συμφωνώ! Το θέμα ειναι ότι με τις τιμές που παίζουν....η 3060 ίσως είναι και σε "καλή" τιμή! Δυστυχώς δεν βλέπω να επανερχόμαστε άμεσα στις παλιές καλές τιμές των καρτών! Επεξ/σία 26 Απριλίου 2021 από akout
JDROGAS Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Με την 1660 super δεν θα κανεις τη δουλεια σου;
akout Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Ότι θα την κάνεις, θα την κάνεις. H μεγαλύτερη vram θα σου δώσει και καλύτερες ταχύτητες στους υπολογισμούς, οπότε γεννάται το ερώτημα....1660super για 600Ε (τόσο περίπου τη βλέπω) ή 3060 για 750- 800E. Απ΄οτι έχω δει με τις τιμές των μεταχειρισμένων καρτών...και επειδή θα κοπεί τιμολόγιο, δεν νομίζω ότι αξίζει! Έχεις κάποιο set up στο μυαλό σου?
benign Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, akout είπε Ότι θα την κάνεις, θα την κάνεις. H μεγαλύτερη vram θα σου δώσει και καλύτερες ταχύτητες στους υπολογισμούς, οπότε γεννάται το ερώτημα....1660super για 600Ε (τόσο περίπου τη βλέπω) ή 3060 για 750- 800E. Απ΄οτι έχω δει με τις τιμές των μεταχειρισμένων καρτών...και επειδή θα κοπεί τιμολόγιο, δεν νομίζω ότι αξίζει! Έχεις κάποιο set up στο μυαλό σου? Για τις πρωτογνωρες καταστασεις που βλεπουμε,ειναι σχετικα καλη περιπτωση. Και το οτι εχεις το περιθωριο να πληρωσεις με δοσεις,ακομη καλυτερα. Αν δεν υπαρχει αμεση αναγκη και εγω οπως σου ειπε και ο αλλος φιλος,θα περιμενα.Αν ομως χρειαζεται το μηχανημα,αγορασε το γιατι δεν αποκλειεται να χειροτερεψουν κι αλλο τα πραγματα πριν αρχισει η επιστροφη στην κανονικοτητα στο hardware και δεν ξερουμε καν ποτε θα γινει αυτο.Διαβαζω σε ξενο τυπο οτι ακομη και 2 χρονια μπορει να συνεχισουμε να ειμαστε σε αυτη την κατασταση. Επεξ/σία 26 Απριλίου 2021 από benign 1
JDROGAS Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 3 ώρες πριν, akout είπε Ότι θα την κάνεις, θα την κάνεις. H μεγαλύτερη vram θα σου δώσει και καλύτερες ταχύτητες στους υπολογισμούς, οπότε γεννάται το ερώτημα....1660super για 600Ε (τόσο περίπου τη βλέπω) ή 3060 για 750- 800E. Απ΄οτι έχω δει με τις τιμές των μεταχειρισμένων καρτών...και επειδή θα κοπεί τιμολόγιο, δεν νομίζω ότι αξίζει! Έχεις κάποιο set up στο μυαλό σου? Ειπα για 1660 super λογω αυτου. https://www.you.gr/ypologistes-perifereiaka/desktops/ola-ta-desktops/desktop-pc-q-star-intel-i5-10400-16gb-gtx-1660s-fd Δεν ξερω εαν σε καλυπτει ομως. Δεν εχει nvme ομως εχει sata ssd Samsung 870 evo (αυτo δεν ειναι προβλημα με 35 ευρω βαζεις εναν nvme για τα windows) Tροφοδοτικο 650w bronze (νομιζω οτι η quest βαζει τα gigabyte) Στη ram αναφερει μνημη Kingston Hyper X 16gb δεν ξερω εαν ειναι ενα dimm η δυο. Και δεν ξερουμε και μητρικη.Με ενα τηλεφωνο μπορεις να μαθεις υποθετω.
akout Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, JDROGAS είπε Με ενα τηλεφωνο μπορεις να μαθεις υποθετω. Μακάρι να λειτουργούσαν έτσι. Τους πήρα τηλέφωνο αλλά δεν ξέρουν....θέλουν email με τις ερωτήσεις, ώστε να το προωθήσουν στους συνεργάτες τους.... Επεξ/σία 27 Απριλίου 2021 από akout
akout Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Έκανε φτερά....έτσι είναι αυτά....πάμε για άλλα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα