Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα! Επιτέλους ξεκίνησαν στο Amazon Prime με τους ελληνικούς υπότιτλους!!!!

Τα Originals έχουν σχεδόν όλα, αλλά και τα παλιά βλέπω αρκετά (Π.χ. The Office, House MD).

Νομίζω αξίζει να το τσεκάρουμε πάλι. 

Επεξ/σία από Antonis_V
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλη εξελιξη. Προσπαθω να το ενεργοποιησω αλλα δειχνει να κολλαει στο verification της τραπεζας. Μιλησα με το chat και μου λενε pending approval..........αυτοματα δεν γινεται αυτο ή κανω κατι λαθος;

Δημοσ.

Μπορούμε να κάνουμε εγγραφή από Ελλάδα ή χρειαζόμαστε VPN για να έχουμε πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο;

Ρωτάω γιατί πριν λίγο καιρό οι τίτλοι που ήταν διαθέσιμοι μέσω Ελλάδας ήταν ελάχιστοι.

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μολις εκανα εγγραφη(τελικα επρεπε να βαλω την σελιδα στα αγγλικα για να καταφερω να κανω card verification).  Δεν χρειαζεται vpn και λιγο που τσεκαρα ειχε αρκετους ελληνικους υποτιτλους.

Να κανω την ερωτηση του ελληναρα.....αν δωσω log in info στην αδελφη μου σε αλλο σπιτι θα δουλεψει οπως το νετφλιξ?

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Όταν το είχα άφηνε δύο συσκευές (pc και τάμπλετ) να βλέπουν ταυτόχρονα αλλά ήταν στο ίδιο μέρος δεν το δοκίμασα σε άλλο χώρο

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ναι το εκανα δουλευει κανονικα. Για οσο το αφησουν να γινεται φυσικα.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Νομιζω ειναι συνολο 3 συσκευες, με 2 να παρακολουθουν ταυτοχρονα το ιδιο πραγμα. Απο 2 σημεια δουλευει απλα πρεπει να ειναι εμπιστο το ατομο γιατι δινεις τους κωδικους προσβασης στο αμαζον με οτι αυτο σημαινει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...