Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ παρέλαβα την Παρασκευή το Xiaomi redmi note 8 pro.

Μόλις τώρα, NICK1982 είπε

Εγώ παρέλαβα την Παρασκευή το Xiaomi redmi note 8 pro.

Από cosmote παραγγελία

• Απαντ. 125
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ακόμα η παραγγελία σε μένα είναι «καταχωρημένη». Και φυσικά δεν μου έχουν επιστρέψει τα χρήματα. Έχω στείλει δύο μέιλ και δεν έχουν απαντήσει. Αν δεν πάρω τηλέφωνο ο ίδιος μπορώ στ' αλήθεια να περιμένω ότι δεν θα μου επιστραφούν ποτέ; Έλεος.

Επεξ/σία από cubilone
  • Like 2
Δημοσ.
9 ώρες πριν, cubilone είπε

Ακόμα η παραγγελία σε μένα είναι «καταχωρημένη». Και φυσικά δεν μου έχουν επιστρέψει τα χρήματα. Έχω στείλει δύο μέιλ και δεν έχουν απαντήσει. Αν δεν πάρω τηλέφωνο ο ίδιος μπορώ στ' αλήθεια να περιμένω ότι δεν θα μου επιστραφούν ποτέ; Έλεος.

Εγω είχα το note 10 στο καλάθι, κάνω login, μέχρι να βάλω τα στοιχεία της κάρτας, πάω checkout και γράφει δεν υπάρχει απόθεμα. Και σε μια ώρα μου έρχεται mail από Γερμανο έχεις προϊόντα στο καλάθι σου, ολοκλήρωσε την παραγγελία, και πάλι τα ίδια. Έστειλα mail με screen shot , απάντηση ποτε, πήρα τηλ και μου λέει, κάποιος άλλος σας πρόλαβε και το πήρε δεν δεσμεύεται το προϊόν. Της λέω κοπελιά, ευτυχώς έκανα refresh γιατί θα μου χρεώνες την κάρτα χωρίς προϊόν διαθέσιμο και θα έπαιρνα σε δόσεις τα λεφτά. Απάντηση μηδέν. 

Ελλαδα:η μόνη Αφρικανική χώρα της Ευρωπης

• Sad 2
Επισκέπτης
Δημοσ.

Από cosmote 26/4 έχω παραγγελία και εγώ ένα Huawei. Ήταν διαθέσιμο κανονικά αλλά η παραγγελία παραμένει στο 1ο στάδιο της καταχώρησης.

Απάντηση καμία σε τηλέφωνα και email's.

Εχθές άνοιξα ticket από το 13888 οπότε δεν μπορούν να μην επικοινωνήσουν αλλά άλλη φορά που το είχα κάνει αυτό μου είπαν το κλασσικό πρόβλημα διαθεσιμότητας από προμηθευτή , ακύρωση παραγγελίας , του του connected to Cairo.

Δημοσ.

Καλημέρα,

Παρήγγειλα το HUAWEI Nova 5T Dual στις 26.04 με παράδοση στον Γερμανό της περιοχής μου, όλα οκ. Ευχαριστώ TS! Έκανα το λάθος και παρήγγειλα στις 28.04 μια θήκη για το κινητό. Ούτε φωνή ούτε ακρόαση.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, omitziz είπε

Από cosmote 26/4 έχω παραγγελία και εγώ ένα Huawei. Ήταν διαθέσιμο κανονικά αλλά η παραγγελία παραμένει στο 1ο στάδιο της καταχώρησης.

Απάντηση καμία σε τηλέφωνα και email's.

Εχθές άνοιξα ticket από το 13888 οπότε δεν μπορούν να μην επικοινωνήσουν αλλά άλλη φορά που το είχα κάνει αυτό μου είπαν το κλασσικό πρόβλημα διαθεσιμότητας από προμηθευτή , ακύρωση παραγγελίας , του του connected to Cairo.

Σε ποιό μέηλ έστειλες;

Δημοσ.
15 ώρες πριν, cubilone είπε

Ναι δηλαδη αν δεν τους παρουμε εμεις (αν ποτε βρουμε γραμμη) δεν προκειται να κανουν ακυρωση ποτε?

Δημοσ.

Νομίζω έχει αναφερθεί πολλές φορές στο παρελθόν ότι γενικά το συγκεκριμένο κατάστημα στο e shop είναι μεγάλη ταλαιπωρία από όλες τις απόψεις.η μόνη λύση που υπάρχει είναι να αποφεύγουμε να ψωνίζουμε από εκεί ότι προσφορά κ να βγάζουν με σκοπό να ...τσιμπήσουμε...Αν δεν το κάνουμε αυτό ας είμαστε προετοιμασμένοι για αρκετή ταλαιπωρία σε όλα τα επίπεδα....

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, leonidas1269 είπε

Νομίζω έχει αναφερθεί πολλές φορές στο παρελθόν ότι γενικά το συγκεκριμένο κατάστημα στο e shop είναι μεγάλη ταλαιπωρία από όλες τις απόψεις.η μόνη λύση που υπάρχει είναι να αποφεύγουμε να ψωνίζουμε από εκεί ότι προσφορά κ να βγάζουν με σκοπό να ...τσιμπήσουμε...Αν δεν το κάνουμε αυτό ας είμαστε προετοιμασμένοι για αρκετή ταλαιπωρία σε όλα τα επίπεδα....

Είναι ότι λες «δεν μπορεί να συμβεί αυτό, παραείναι ακραίο».

Δημοσ.

Άκυρο και από εμένα σε note 10 

Απλά αναρωτιέμαι, αν δεν τους καλούσα εγώ, τι θα γινόταν? Δεν θα επέστρεφαν τα λεφτά? Θα ερχόταν το κινητό σε κάποια φάση και θα μου το έστελναν? 

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ σκέφτομαι να αρχίσω να παραγγέλνω προϊόντα με αντικαταβολή  και να μην τα παραλαμβανω για αντίποινα. Λέω να αρχίσω από Δευτέρα με καμία 75" tv.

• Like 3
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, archimidis είπε

Εγώ σκέφτομαι να αρχίσω να παραγγέλνω προϊόντα με αντικαταβολή  και να μην τα παραλαμβανω για αντίποινα. Λέω να αρχίσω από Δευτέρα με καμία 75" tv.

2 ώρες πριν, bill7 είπε

Άκυρο και από εμένα σε note 10 

Απλά αναρωτιέμαι, αν δεν τους καλούσα εγώ, τι θα γινόταν? Δεν θα επέστρεφαν τα λεφτά? Θα ερχόταν το κινητό σε κάποια φάση και θα μου το έστελναν? 

Τι σου είπαν στο τηλέφωνο?

Παιζει να έρθει στοκ κάποτε?

Σε εμένα πάντως δεν έχει έρθει η χρέωση στη πιστωτική ακόμα οπότε δεν βιάζομαι να ακυρωσω

43 λεπτά πριν, archimidis είπε

Νομίζω δεν γίνετε αντικαταβολή από τον Γερμανό.

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, archimidis είπε

Πλάκα θα είχε. Και όταν σε παίρνουν τηλέφωνο να τους λες τα ίδια που λένε και αυτοί. Δυνατός

Δημοσ.
1 hour ago, imr said:

Τι σου είπαν στο τηλέφωνο?

Παιζει να έρθει στοκ κάποτε?

Σε εμένα πάντως δεν έχει έρθει η χρέωση στη πιστωτική ακόμα οπότε δεν βιάζομαι να ακυρωσω

Περίεργη την άκουσα στο τηλεφωνο την κοπέλα, μου είπε ότι δεν περιμένουν στοκ άμεσα, της είπα ότι δεν έχω πρόβλημα να περιμένω, μου είπε θα ρωτήσει, γενικά μου έδωσε λίγο την αίσθηση ότι το έψηνε να με ακυρώσει. Ενώ η τελευταία κουβέντα ήταν θα ρωτήσει να δει αν υπάρχει ελπίδα παραλαβής, με το που έκλεισα το τηλέφωνο σε ούτε ένα λεπτό ήρθε μήνυμα ότι η παραγγελία ακυρώθηκε. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...