1nsom-n1k Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Ε τώρα τι να σου πω εσένα που άνοιξες το θέμα... 😠 άσε ρε παιδί μου να περάσει μια μέρα να πάρει και κανείς που όντως χρειάζεται καινούργιο τηλέφωνο κάποιο... χτες το βράδυ το είδα το nova 5t της έστειλα μήνυμα της αδερφής μου 1:30 τη νύχτα και λόγω δουλειάς δεν το είδε ακόμα. Κι εσείς όταν δεν χρειάζεστε καινούργιο τηλέφωνο μην ορμάτε σαν κόνδορες... αφήστε να πάρουμε τίποτα της προκοπής κι εμείς που έχουμε σπασμένη οθόνη. η απληστία - λαιμαργία είναι αμάρτημα θανάσιμο, σκεφτείτε κι αυτό μέρες που είναι... Επεξ/σία 26 Απριλίου 2021 από 1nsom-n1k 2 9 1
Aurumnus Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 3 λεπτά πριν, 1nsom-n1k είπε Ε τώρα τι να σου πω εσένα που άνοιξες το θέμα... 😠 άσε ρε παιδί μου να περάσει μια μέρα να πάρει και κανείς που όντως χρειάζεται καινούργιο τηλέφωνο κάποιο... χτες το βράδυ το είδα το nova 5t της έστειλα μήνυμα της αδερφής μου 1:30 τη νύχτα και λόγω δουλειάς δεν το είδε ακόμα. Κι εσείς όταν δεν χρειάζεστε καινούργιο τηλέφωνο μην ορμάτε σαν κόνδορες... αφήστε να πάρουμε τίποτα της προκοπής κι εμείς που έχουμε σπασμένη οθόνη. η απληστία - λαιμαργία είναι αμάρτημα θανάσιμο, σκεφτείτε κι αυτό μέρες που είναι... Τς τς τς τς τς...
Doubt Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 17 λεπτά πριν, 1nsom-n1k είπε Ε τώρα τι να σου πω εσένα που άνοιξες το θέμα... 😠 άσε ρε παιδί μου να περάσει μια μέρα να πάρει και κανείς που όντως χρειάζεται καινούργιο τηλέφωνο κάποιο... χτες το βράδυ το είδα το nova 5t της έστειλα μήνυμα της αδερφής μου 1:30 τη νύχτα και λόγω δουλειάς δεν το είδε ακόμα. Κι εσείς όταν δεν χρειάζεστε καινούργιο τηλέφωνο μην ορμάτε σαν κόνδορες... αφήστε να πάρουμε τίποτα της προκοπής κι εμείς που έχουμε σπασμένη οθόνη. η απληστία - λαιμαργία είναι αμάρτημα θανάσιμο, σκεφτείτε κι αυτό μέρες που είναι... Να τα σκέφτεσαι αυτά, ΟΚ. Να τα γράφεις δημόσια, δεν.. 2
sphinxgr Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 20 λεπτά πριν, 1nsom-n1k είπε Ε τώρα τι να σου πω εσένα που άνοιξες το θέμα... 😠 άσε ρε παιδί μου να περάσει μια μέρα να πάρει και κανείς που όντως χρειάζεται καινούργιο τηλέφωνο κάποιο... χτες το βράδυ το είδα το nova 5t της έστειλα μήνυμα της αδερφής μου 1:30 τη νύχτα και λόγω δουλειάς δεν το είδε ακόμα. Κι εσείς όταν δεν χρειάζεστε καινούργιο τηλέφωνο μην ορμάτε σαν κόνδορες... αφήστε να πάρουμε τίποτα της προκοπής κι εμείς που έχουμε σπασμένη οθόνη. η απληστία - λαιμαργία είναι αμάρτημα θανάσιμο, σκεφτείτε κι αυτό μέρες που είναι... Αλήθεια τώρα?!?!?!?!?
intruder99 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Κρίμα, δεν πρόλαβα το Huawei Nova 5T. Με κουπόνι θα μου έβγαινε στα 179€. 1
Nabuko Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 2 λεπτά πριν, intruder99 είπε Κρίμα, δεν πρόλαβα το Huawei Nova 5T. Με κουπόνι θα μου έβγαινε στα 179€. Λογικό, αφού 39 λεπτά πριν, 1nsom-n1k είπε Κι εσείς όταν δεν χρειάζεστε καινούργιο τηλέφωνο μην ορμάτε σαν κόνδορες... αφήστε να πάρουμε τίποτα της προκοπής κι εμείς που έχουμε σπασμένη οθόνη. η απληστία - λαιμαργία είναι αμάρτημα θανάσιμο, σκεφτείτε κι αυτό μέρες που είναι... 😅
imr Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Σε αυτες τις τιμες χτυπας χωρις σκεψη Βλεπω το note εξαντληθηκε και λογικο. Ευτυχως το προλαβα. Και οτι χτες ελεγα αντεχω κανα χρονο χωρις καινουργιο κινητο 🤣 Ξερουμε ποσο καιρο κανουν να ερθουν σε καταστημα Αθηνα για παραλαβη? 1
maxdore217 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 5 λεπτά πριν, intruder99 είπε Κρίμα, δεν πρόλαβα το Huawei Nova 5T. Με κουπόνι θα μου έβγαινε στα 179€. Το κουπόνι που λες είναι προσωποποιημένο ? ή είναι από αυτά τα μαζικά που δίνουν για αγορές πχ 100€ και πάνω . Αν δεν είναι για προσωπική χρήση , βάλτο να το έχουν υπόψιν και οι άλλοι που θα πάρουν κινητά.
dzerv Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Δέν μου δίνει δυνατότητα για αντικαταβολή ούτε σε κατάστημα ούτε με παραλαβή στο χώρο μου. Κάνω κάτι λάθος ? Δεν εμπιστεύομαι καρτα γιατι σε επιστροφη προιόντος απο το Οκτ πίστωσαν τα χρήματα 9 Απριλίου και μετα απο ένα σωρό τηλ ... 1
1nsom-n1k Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 22 λεπτά πριν, intruder99 είπε Κρίμα, δεν πρόλαβα το Huawei Nova 5T. Με κουπόνι θα μου έβγαινε στα 179€. Εγώ είχα κωδικό 75 ευρώ λόγω αναβάθμισης σε καρτοσυμβολαιο και θα έβγαινε 115 γι' αυτό αντέδρασα έτσι...
intruder99 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 14 λεπτά πριν, maxdore217 είπε Το κουπόνι που λες είναι προσωποποιημένο ? ή είναι από αυτά τα μαζικά που δίνουν για αγορές πχ 100€ και πάνω . Αν δεν είναι για προσωπική χρήση , βάλτο να το έχουν υπόψιν και οι άλλοι που θα πάρουν κινητά. Λογικά είναι προσωποποιημένο, γιατί μπορώ να το χρησιμοποιήσω και σε προϊόντα που κοστίζουν 11€. Μου το εμφάνισε στην εφαρμογή του Γερμανού στην καρτέλα "Κουπόνια¨. 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Moderators Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 3 λεπτά πριν, 1nsom-n1k είπε Εγώ είχα κωδικό 75 ευρώ λόγω αναβάθμισης σε καρτοσυμβολαιο και θα έβγαινε 115 γι' αυτό αντέδρασα έτσι... Και τι σε εμποδιζε να κανεις παραγγελια απο χθες αν το ηθελες τοσο πολυ; 3
archimidis Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 32 λεπτά πριν, intruder99 είπε Κρίμα, δεν πρόλαβα το Huawei Nova 5T. Με κουπόνι θα μου έβγαινε στα 179€. από όσο μου είπαν από τηλεφωνική παραγγελία πήρα το τελευταίο. Αν αλλάξω γνώμη θα μπορούσα να σε ενημερώσω αν και έχω βάλει αποστολή σε σπίτι και αντικαταβολή.
1nsom-n1k Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 6 λεπτά πριν, matrixxx είπε Και τι σε εμποδιζε να κανεις παραγγελια απο χθες αν το ηθελες τοσο πολυ; Το ότι ήταν για την αδερφή μου που δεν είχε δει έγκαιρα το μήνυμα που της έστειλα χτες λόγω δουλειάς, δικός της ήταν και ο κωδικός έκπτωσης και το τηλέφωνο που θα έπαιρνε. Τι ψάχνεις κι εσύ τώρα, ό,τι είπα τα είπα στα νεύρα μου, ξεθύμανα, άστο να πάει στο καλό...
cubilone Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, 1nsom-n1k είπε Ε τώρα τι να σου πω εσένα που άνοιξες το θέμα... 😠 άσε ρε παιδί μου να περάσει μια μέρα να πάρει και κανείς που όντως χρειάζεται καινούργιο τηλέφωνο κάποιο... χτες το βράδυ το είδα το nova 5t της έστειλα μήνυμα της αδερφής μου 1:30 τη νύχτα και λόγω δουλειάς δεν το είδε ακόμα. Κι εσείς όταν δεν χρειάζεστε καινούργιο τηλέφωνο μην ορμάτε σαν κόνδορες... αφήστε να πάρουμε τίποτα της προκοπής κι εμείς που έχουμε σπασμένη οθόνη. η απληστία - λαιμαργία είναι αμάρτημα θανάσιμο, σκεφτείτε κι αυτό μέρες που είναι... Εγώ πάντως χάρη στο θέμα αντικαθιστώ το δικό μου παλιό κινητό τετραετίας με τη σπασμένη οθόνη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα