SB_1957 Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 Μου ήρθε ενημέρωση ότι θα γίνει αύριο ανάρτηση των δηλώσεων σε δήμους της Θεσσαλονίκης! ΟΚ καθώς έχω δηλώσει ακίνητα σε δήμους της Θεσσαλονίκης. Αλλά συνεχίζουν να έρχονται emails, που κανονικά έπρεπε να τα παραλάβουν άλλοι, τα οποία στην αρχή έχουν αυτό το μήνυμα: MailEnable: Message could not be delivered to some recipients. The following recipient(s) could not be reached: Recipient: [SMTP:διαφορετικο ονομα κάθε φορά@οοοο.GR] (έχω διαγράψει το email για ευνόητους λόγους) Reason: 554 5.7.0 Your message could not be sent. The limit on the number of allowed outgoing messages was exceeded. Try again later. Δεν ξέρω τί να κάνω. Να τα κάνω forward στις διευθύνσεις στις οποίες στάλθηκαν, γιατί πιθανόν δεν τα έχουν λάβει ή να τα αγνοήσω; 1
Asevastos Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Ακριβώς αυτά λαμβάνω και εγώ. Τι είναι αυτά ρε παιδιά;
Basilhs23___ Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Από ότι κατάλαβα, προσπαθεί να σου έρθει email από κάποιον αποστολέα αλλά δεν καταφέρνει να φτασει σε εσένα και σου εμφανίζει αυτό το μήνυμα ενώ στον αποστολέα εμφανίζει πως απέτυχε η αποστολή, οπότε αυτός προσπαθεί πάλι να στείλει. Όπου αποστολέας το κτηματολόγιο. Επεξ/σία 26 Απριλίου 2021 από Basilhs23___
PSYHAS Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Και σεμενατο ιδιο,εχουν ερθει τρια email με διαφορες διευθυνσεις καποιων, γραφοντας οτι απετυχε η παραδοση του. Πατατια μου φσινεται, κατιδεν εχουν κανει σωστα.
DownUNDERground Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Ρε παιδιά ώρες-ώρες απορώ 9 ώρες πριν, SB_1957 είπε Δεν ξέρω τί να κάνω. Ρε παιδιά ώρες-ώρες μερικά τόπικ... https://www.ktimatologio.gr/categories/forma-ypovolis-erotimaton ΤΜΗΜΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ Λεώφ. Μεσογείων 290, ΤΚ 155 62, Χολαργός Τηλέφωνο: 210 65 05 600 (8:30 – 15:30)
SB_1957 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 6 ώρες πριν, DownUNDERground είπε Ρε παιδιά ώρες-ώρες απορώ Ρε παιδιά ώρες-ώρες μερικά τόπικ... https://www.ktimatologio.gr/categories/forma-ypovolis-erotimaton ΤΜΗΜΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ Λεώφ. Μεσογείων 290, ΤΚ 155 62, Χολαργός Τηλέφωνο: 210 65 05 600 (8:30 – 15:30) Προσπάθησα να επικοινωνήσω αλλά τα τηλέφωνα ήταν κατειλημμένα. Η ανάρτηση είχε στόχο να μάθω αν έχουν λάβει και άλλοι τέτοια μηνύματα και αν κάποιος κατάφερε να επικοινωνήσει και να μάθει αν χρειάζεται να κάνουμε κάτι! Τελικά κατάφερα να μιλήσω και μου είπαν ότι προσπαθούν να το λύσουν και δεν χρειάζεται να κάνουμε κάτι όσοι έχουμε λάβει αυτά τα μηνύματα! 1
Dantε Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 2 λεπτά πριν, Jos3ph είπε άρα το κτηματολόγιο δεν έχει τμήμα ΙΤ Εχει αλλα σχολασαν στη 13.30 οπως οι δημοσιοι υπαλληλοι,που το περιεργο?
Jos3ph Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 13 ώρες πριν, Dantε είπε Εχει αλλα σχολασαν στη 13.30 οπως οι δημοσιοι υπαλληλοι,που το περιεργο? περίεργο δεν είναι , το συγκεκριμένο πρόβλημα είναι να μην πω τι είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα