Προς το περιεχόμενο

Zeblaze Thor 6

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα 

Μόλις το παρέλαβα απο εξωτερικο αλλά δυσκολεύομαι να το ρυθμίσω 

Αναβάθμιση από amazfit bit lite 

Δεν το πήρα για να του βάλω sim , ήθελα να το συνδέσω με το κινητό μου ( poco f1) για να μου πετάει ειδοποιήσεις στο ρολόι ( whats up Viber escore κλήσεις μνμ κλπ)

Δυστυχώς δεν υπολόγισα ότι οι Κινέζοι δεν έχουν εφαρμογή τύπου mifit και δεν μπορώ να το ρυθμίσω με τίποτα 

Για να μην το δώσω ακόμα δεν το πήρα υπάρχει κάποιος που μπορεί να βοηθήσει , με κάποια εφαρμογή κάτι ?

Ευχαριστώ

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα φίλε. Κι εγώ πήρα ένα κινέζικο smartwatch από banggood. Έψαχνα καιρό, δεν ήθελα να δώσω πολλά ως πρώτο smartwatch. Όλα μα όλα τα κινέζικα έχουν 3-4 κινέζικες εφαρμογές για σύνδεση, το δικό σου έχει την wiiwear. Γενικά δεν είναι σουπερ εφαρμογές, έχουν μια μιρκή καθυστέρηση στις ενημερώσεις (των 2-3 δευτερολέπτων συνήθως). Από την άλλη το εν λόγω watch που έχεις είναι από τα πιο τούμπανα με android 10 οπότε υποστηρίζει και πολλές native εφαρμογές  (fb, twitter, viber κλπ) οπότε σίγουρα είναι καλύτερο να χρησιμοποιείς το wifi του και να βάλεις μια κάρτα με data για να έχεις ειδοποιήσεις απευθείας στο κινητό παρά να στηριχτείς στην εφαρμογή και να συνδέεσαι με το κινητό. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...