daredevil92 Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 Έχει τύχει κάτι μεμονωμένες μέρες να δουλεύω από το σπίτι οπότε είχα τηλεόραση ανοικτή ενώ ήμουν στον υπολογιστή. Τα προγράμματα πραγματι-κά δεν παλευόντουσαν. Δλδ έλεγα και τι με νοιάζει τι έγινε στο χτεσινό επεισόδιο του μαστερ σεφ η τι είπε η τάδε. Δλδ δεν έχουν τίποτα ενδιαφέρον. Απλά αναπαράγουν όλοι κάτι από άλλες εκπομπές. Μόνο σε μενα φαίνεται χωρίς νόημα; Ενώ πχ αν έχει μια ταινία ή μια σειρά έστω και σε επανάληψη το βλέπω ευχάριστα. Η μπορεί να δω λίγο ειδήσεις (αν και προτιμώ το ιντερνετ). Έχει πάρει την κάτω βόλτα; 2
xsterg Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 ναι, και εγω συμφωνω. κατι reality, κατι μαστερ σεφ κλπ ειναι για τα μπαζα. οχι για μηδεν βαθμολογια ειναι αλλα για υπο του μηδενος. αλλα αφου τετοιοι χαλβαδες ειναι η πλειοψηφια που τα ζηταει... θαυμαστε το επιπεδο του νεοελληνα. 400 χρονια σκλαβια δεν μας εφτασαν. αμεσως στα σκουπιδια του τουρκου πηγαμε να δουμε... μαλλον δεν επρεπε να απελευθερωθουμε ποτε. να βλεπουμε τετοια προγραμματα στην μητρικη τους γλωσσα χωρις δυσκολια. 2 1
jerry banana Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) η σωστη ερώτηση είναι :Tελικά ποιός έχει ακόμα στο σπίτι του τηλεόραση. Επεξ/σία 25 Απριλίου 2021 από jerry banana 1 1
G.TH. Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 Τι τηλεθεάσεις καταγράφουν και τι χορηγούς έχουν αυτές οι εκπομπές όμως.
Nabuko Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, jerry banana είπε η σωστη ερώτηση είναι :Tελικά ποιός έχει ακόμα στο σπίτι του τηλεόραση. Εγώ έχω μία αλλά είναι κλειστή
daredevil92 Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, jerry banana είπε η σωστη ερώτηση είναι :Tελικά ποιός έχει ακόμα στο σπίτι του τηλεόραση. Η τηλεόραση είναι χρήσιμη. Ακόμα και σαν μόνιτορ για τον υπολογιστή. Αν θέλω να δω ταινία με τον κολλητό μου πρέπει να τον πάρω αγκαλιά και να βλέπουμε στο ταμπλετ? 3
adi32 Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, daredevil92 είπε Η τηλεόραση είναι χρήσιμη. Ακόμα και σαν μόνιτορ για τον υπολογιστή. Αν θέλω να δω ταινία με τον κολλητό μου πρέπει να τον πάρω αγκαλιά και να βλέπουμε στο ταμπλετ? Μόνο για μόνιτορ την έχω εγώ. Ακόμα και ειδήσεις από κανάλι να θέλω να δω το βλέπω σε παραθυράκι μέσω pc. Καλό είναι να μη δαιμονοποιουμε την τηλεόραση και να θεοποιουμε το ίντερνετ γιατί αυτό έχει καταντήσει πολύ χειρότερο. Πολλοί φτάνουν να ενημερώνονται από το Facebook το τικ τοκ και το YouTube και πιστεύουν κάθε βλακεια που λέγεται εκεί χωρίς κανένα έλεγχο Επεξ/σία 25 Απριλίου 2021 από adi32 5
Xorxhs! Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 2 ώρες πριν, jerry banana είπε η σωστη ερώτηση είναι :Tελικά ποιός έχει ακόμα στο σπίτι του τηλεόραση. ωπα ρε συ 1
jerry banana Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 7 λεπτά πριν, Xorxhs! είπε ωπα ρε συ εμ δεν υπαρχει λογος φιλε.Αντικειμενικα παντα.Εκτος καποιος εαν καλει παρεα για να βλεπει ταινιες μονο τοτε. 1
Speculoos Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 3 ώρες πριν, jerry banana είπε η σωστη ερώτηση είναι :Tελικά ποιός έχει ακόμα στο σπίτι του τηλεόραση. Στο σπίτι που είμαστε οικογένεια με ανήλικα δεν υπάρχει καν συσκευή τηλεόρασης για να ανοίξει αλλά σίγουρα είμαστε μειοψηφία. 1
daredevil92 Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, jerry banana είπε εμ δεν υπαρχει λογος φιλε.Αντικειμενικα παντα.Εκτος καποιος εαν καλει παρεα για να βλεπει ταινιες μονο τοτε. μπορεί να παίζει videogames επίσης. Το πρόβλημα δεν είναι η συσκευή αλλά το πρόγραμμα θεωρώ. Προσωπικά δεν με χαλάνε οι επαναλήψεις του mega πχ. Απλά θεωρώ πως χρειάζεται μια μεγάλη ανανέωση γιατί γίνεται ρετρό πλέον. 1
JDROGAS Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 8 ώρες πριν, jerry banana είπε η σωστη ερώτηση είναι :Tελικά ποιός έχει ακόμα στο σπίτι του τηλεόραση. Eγω εχω 😁 γιατι εχω το htpc και το ηχοσυστημα! Πολλες φορες ιδιαιτερα σαββατοκυριακα παιζει μουσικη απο το πρωι μεχρι το βραδυ,ειτε ιντερνετικο ραδιοφωνο ειτε δικες μου συλλογες,λιστες απο foobar. Aπο θεαση μονο σειρες πλεον και τιποτε αλλο,ψαγμενες,επιλεγμενες γιατι παροτι υπαρχει netflix και cosmote tv και αυτοι σαβουρα εχουν,λιγα πολυ λιγα αξιζουν. Ειδησεις κομμενες εδω και πολλα χρονια,και δεν αντεχω τις διαφημισεις πια με τιποτα,θελω να εχει ροη το πραγμα και οχι 10 λεπτα προγραμμα μιση ωρα διαφημισεις. 1
star12 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 ακομα και τα καναλια οταν βαζουν καπιες καλες ταινιες που δεν ετυχε να δω,το κανουν δυσκολο με τις διαφημησεις...χτες ειχε το σταρ το justise league, που δε το δα ποτε, και το παρατησα γιατι δεν αντεχα να περιμενω μιση ωρα αναμεσα για μπρεικ. επισης τα πρωινα οτι χειροτερο,με παρουσιαστριες που το παιζουν γκομενες,με παρουσιαστες καβαλημενους,με αισχρο γκοσιπ, με εμετικες ειδησεις.....με το καθε ψωνιο,να βγαινει στη τβ Φυσικα βλεπω το σερβαιβορ αλλα εχει γινει και αυτο τοξικο. πλεον μεγαλες τβ ειναι να τις εχεις για μονιτορ για κοντι,για παιχνιδια play station,για νετφλιξ,αμαζον. Η τηλεοραση εχει πλεον πεθανει ...κριμα που τα καναλια δεν το χουνε καταλαβει,και μας πλασσαρουν τα ιδια ψωνια ξανα και ξανα και ξανα
deesnider Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Τρεις συσκευές στο σπίτι και μία στο γραφείο: Σε καμία δεν υπάρχει συνδεδεμένη κεραία.
mecanomecano Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Tηλεοραση -δηλ τα δωρεαν καναλια μεσω κεραιας οχι Netflix η Nova-βλεπουν κυριως οι μεγαλυτεροι σε ηλικια.Στην οικογενεια μου κανενας κατω των 50 δεν βλεπει, μονο οι γονεις μου και διαφοροι θειοι και θειες.Εγω εχω σταματησει εδω και χρονια και πλεον ξεσυνηθισα, δεν μπορω με τιποτα να δω προγραμμα που διακοπτεται απο διαφημισεις.Βλεπει η καθαριστρια μας παντως-απο την Γεωργια-υποθετω πολλοι μεταναστες βλεπουν για να μαθαινουν ελληνικα ειναι κατι σαν free lessons Επεξ/σία 26 Απριλίου 2021 από mecanomecano
Προτεινόμενες αναρτήσεις