j.g.!!! Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Γεια χαρά ! Θέλω να κάνω ενημέρωση των drivers στον υπολογιστή μου, μέσω του Windows Update , αλλά δυστυχώς δεν μπορώ, γιατί πρέπει να έχω εγκατεστημένη την τελευταία έκδοση των Windows 10, η οποία αυτήν τη στιγμή είναι η 20H2. Πριν από την ενημέρωση των Windows 10 και για την εγκατάσταση της έκδοσης 20H2, θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής: 1)Υπάρχει πιθανότητα, μετά την εγκατάσταση της έκδοσης 20H2, να διαγραφούν όλα τα αρχεία, που είναι ακόμα αποθηκευμένα στον υπολογιστή μου, με την τρέχουσα και παροντική έκδοση (1909) των Windows 10 ; 2)Υπάρχει πιθανότητα , μετά την εγκατάσταση της έκδοσης 20H2, να προκληθεί κάποιο πρόβλημα στα softwares , που είναι τώρα εγκατεστημένα στον υπολογιστή μου , με την τρέχουσα και παροντική έκδοση (1909) των Windows 10 ; Επεξ/σία 25 Απριλίου 2021 από j.g.!!!
micos000 Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 1) Αν κάνεις in-place update, δηλαδή να τρέξεις το setup.exe από το στικάκι μέσα από τα windows δεν θα χαθεί τίποτα. Αν το κάνεις με εκκίνηση θα σου βρει την προηγούμενη εγκατάσταση και θα μαζέψει τα αρχεία από το προφίλ των χρηστών και τους φάκελους windows, program files και program files (x86) σε έναν φάκελο Windows.old στον C και θα κάνει καθαρή εγκατάσταση. Αν έχεις antivirus πέρα από αυτό των windows αφαίρεσε το πρώτα για σιγουριά. 2) Αυτό δεν μπορεί να στο πει κανένας με σιγουριά. Η μεγαλύτερη πιθανότητα είναι να συνεχίσουν να δουλεύουν κανονικά. Μπορεί όμως να βρεθεί κάποιο περίεργο πρόγραμμα ή κάποια συσκευή που δεν του/της άρεσε η ενημέρωση αυτή και να μην δουλέψει.
j.g.!!! Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, micos000 είπε 1) Αν κάνεις in-place update, δηλαδή να τρέξεις το setup.exe από το στικάκι μέσα από τα windows δεν θα χαθεί τίποτα. Αν το κάνεις με εκκίνηση θα σου βρει την προηγούμενη εγκατάσταση και θα μαζέψει τα αρχεία από το προφίλ των χρηστών και τους φάκελους windows, program files και program files (x86) σε έναν φάκελο Windows.old στον C και θα κάνει καθαρή εγκατάσταση. Αν έχεις antivirus πέρα από αυτό των windows αφαίρεσε το πρώτα για σιγουριά. 2) Αυτό δεν μπορεί να στο πει κανένας με σιγουριά. Η μεγαλύτερη πιθανότητα είναι να συνεχίσουν να δουλεύουν κανονικά. Μπορεί όμως να βρεθεί κάποιο περίεργο πρόγραμμα ή κάποια συσκευή που δεν του/της άρεσε η ενημέρωση αυτή και να μην δουλέψει. Σ'ευχαριστώ , για την ανταπόκριση σου !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα