Προς το περιεχόμενο

Αίτημα υπαναχωρησης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά καλησπέρα. 

Δυστυχώς τη πάτησα κ εγω τηλεφωνικά για καρτοσυμβολαιο cosmote. Η τελική τιμή που ενημερώθηκα αφορούσε τα 15,90€ δυστυχώς απο το πρώτο μηνα το ποσό κλήθηκα να πληρώσω ηταν 17,80€. Οταν κάλεσα στον αριθμό 2311807000 να ρωτήσω γιατι αυτη η τιμη ενω εχω συμφωνησει διαφορετικά μου απάντησε πως αυτό είναι μονο για το πρώτο μηνα π εχει τα έξοδα ενεργοποίησης. 

Ομως κ το δεύτερο μηνα η τιμή ειναι παλι ίδια. 

Ηθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος αν υπαρχει δυνατότητα υπαναχωρησης εστω κ 1.5μηνα μετά. Διαφορετικά τι γίνεται αν απλα παρατήσω το συμβόλαιο κ αλλάξω παροχο χωρις να πληρώσω ουτε ευρο στη κόσμοτε. (δν με νοιάζουν εξώδικα κτλ.) 

Ευχαριστώ 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators
Στις 25/4/2021 στις 12:46 ΜΜ, Nonsense είπε

Παιδιά καλησπέρα. 

Δυστυχώς τη πάτησα κ εγω τηλεφωνικά για καρτοσυμβολαιο cosmote. Η τελική τιμή που ενημερώθηκα αφορούσε τα 15,90€ δυστυχώς απο το πρώτο μηνα το ποσό κλήθηκα να πληρώσω ηταν 17,80€. Οταν κάλεσα στον αριθμό 2311807000 να ρωτήσω γιατι αυτη η τιμη ενω εχω συμφωνησει διαφορετικά μου απάντησε πως αυτό είναι μονο για το πρώτο μηνα π εχει τα έξοδα ενεργοποίησης. 

Ομως κ το δεύτερο μηνα η τιμή ειναι παλι ίδια. 

Ηθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος αν υπαρχει δυνατότητα υπαναχωρησης εστω κ 1.5μηνα μετά. Διαφορετικά τι γίνεται αν απλα παρατήσω το συμβόλαιο κ αλλάξω παροχο χωρις να πληρώσω ουτε ευρο στη κόσμοτε. (δν με νοιάζουν εξώδικα κτλ.) 

Ευχαριστώ 

Το συμβολαιο που εχεις τη τιμη γραφει ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...