allure_boy Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, Ghost.Dog είπε Πήρα το Logitech και είμαι super - είναι καταπληκτικό. Ας ψάξει αλλού η Αγία Εταιρεία. εχεις το Logitech k380 ; ειναι συμβατο και καλο με ipad ; θελω να το αγορασω και εγω και το σκεφτομαι αν ειναι καλο και πληρη λειτουργικο με ipad 2020 8ης γενιας . και εννοειτε δεν θα πληρωνα για πληκτρολογο της apple σε τιμη που το πουλανε ... ουτε για πλακα η μηλοεταιρια πιστευει πως ολοι ειμαστε κοροιδα να αγοραζουμε 100 και 200 ευρω πληκτρολογιο . μια χαρα φαινετε ωραιοτατο ειναι το logitech λεπτο και με ντιζαιν ... Επεξ/σία 26 Απριλίου 2021 από allure_boy 1
ts0ts0s Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 σελίδες "τεχνολογικά" σχόλια Επεξ/σία 26 Απριλίου 2021 από ts0ts0s 3
Zus Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Όχι, νομίζατε κάποιοι εξυπνάκηδες ότι θα σας άφηνε η Apple να κανιβαλίσετε τα MacBook της με ένα tablet αντίστοιχης επεξεργαστικής ισχύος, χρησιμοποιώντας ένα παλιό keyboard. Γατάκια.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 33 minutes ago, Zus said: Όχι, νομίζατε κάποιοι εξυπνάκηδες ότι θα σας άφηνε η Apple να κανιβαλίσετε τα MacBook της με ένα tablet αντίστοιχης επεξεργαστικής ισχύος, χρησιμοποιώντας ένα παλιό keyboard. Γατάκια. Ναι βρε! Αφού υπογράφεις συμβόλαιο κάθε φορά που αγοράζεις αξεσουάρ πως θα ταιριάζουν ακόμη κι όταν αλλάξουν τα μοντέλα... Τι όχι? 😛
Ghost.Dog Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Είναι άριστο φίλε. Λεπτό, ελαφρύ, συνδέεται άμεσα σε dt, κρατάει...1 μήνα τη φόρτιση, φωτιζόμενο και - κυρίως - πολύ πολύ καλό και ακριβές στην πληκτρολόγηση. Το κλείνεις και το ipad σου γίνεται ένα κομψό βιβλίο που πάει παντού. (μην πω πως γίνεται ένα μικρό MacBook Air. Πάρτο άφοβα! 7 ώρες πριν, allure_boy είπε εχεις το Logitech k380 ; ειναι συμβατο και καλο με ipad ; θελω να το αγορασω και εγω και το σκεφτομαι αν ειναι καλο και πληρη λειτουργικο με ipad 2020 8ης γενιας . και εννοειτε δεν θα πληρωνα για πληκτρολογο της apple σε τιμη που το πουλανε ... ουτε για πλακα η μηλοεταιρια πιστευει πως ολοι ειμαστε κοροιδα να αγοραζουμε 100 και 200 ευρω πληκτρολογιο . μια χαρα φαινετε ωραιοτατο ειναι το logitech λεπτο και με ντιζαιν ... Είναι άριστο φίλε. Λεπτό, ελαφρύ, συνδέεται άμεσα σε dt, κρατάει...1 μήνα τη φόρτιση, φωτιζόμενο και - κυρίως - πολύ πολύ καλό και ακριβές στην πληκτρολόγηση. Το κλείνεις και το ipad σου γίνεται ένα κομψό βιβλίο που πάει παντού. (μην πω πως γίνεται ένα μικρό MacBook Air. Πάρτο άφοβα! Επεξ/σία 26 Απριλίου 2021 από Ghost.Dog
allure_boy Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 23 λεπτά πριν, Ghost.Dog είπε Είναι άριστο φίλε. Λεπτό, ελαφρύ, συνδέεται άμεσα σε dt, κρατάει...1 μήνα τη φόρτιση, φωτιζόμενο και - κυρίως - πολύ πολύ καλό και ακριβές στην πληκτρολόγηση. Το κλείνεις και το ipad σου γίνεται ένα κομψό βιβλίο που πάει παντού. (μην πω πως γίνεται ένα μικρό MacBook Air. Πάρτο άφοβα! Είναι άριστο φίλε. Λεπτό, ελαφρύ, συνδέεται άμεσα σε dt, κρατάει...1 μήνα τη φόρτιση, φωτιζόμενο και - κυρίως - πολύ πολύ καλό και ακριβές στην πληκτρολόγηση. Το κλείνεις και το ipad σου γίνεται ένα κομψό βιβλίο που πάει παντού. (μην πω πως γίνεται ένα μικρό MacBook Air. Πάρτο άφοβα! εχεις το κ380 σωστα ; το μονο μειονεκτημα του ειναι στα αγγλικα οτι γραφεις δεν εχει ελληνικα δυστηχως... αρα λες για το ipad 2020 που θελω να παρω θα ειναι 100% συμβατο ετσι ;
Ghost.Dog Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 7 λεπτά πριν, allure_boy είπε εχεις το κ380 σωστα ; το μονο μειονεκτημα του ειναι στα αγγλικα οτι γραφεις δεν εχει ελληνικα δυστηχως... αρα λες για το ipad 2020 που θελω να παρω θα ειναι 100% συμβατο ετσι ; Εχω το slim Folio Pro. Ναι μόνο αγγλικά πάνω στους χαρακτήρες, αλλά το συνηθίζεις πανεύκολα όταν αλλάζεις σε ελληνικά - δεν είναι πρόβλημα. Για συμβατότητα, ψιλοτσέκαρε please. Το κουτί μου γράφει : Συμβατό με ipad Pro 11' , 1ης και 2ης γεννιάς !! Κατά τα άλλα όπως είπα: απόλυτο value for money!
allure_boy Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 2 λεπτά πριν, Ghost.Dog είπε Εχω το slim Folio Pro. Ναι μόνο αγγλικά πάνω στους χαρακτήρες, αλλά το συνηθίζεις πανεύκολα όταν αλλάζεις σε ελληνικά - δεν είναι πρόβλημα. Για συμβατότητα, ψιλοτσέκαρε please. Το κουτί μου γράφει : Συμβατό με ipad Pro 11' , 1ης και 2ης γεννιάς !! Κατά τα άλλα όπως είπα: απόλυτο value for money! ποιο slim folio εχεις ; δεν μιλαω για folio εγω μιλαω για το κ380 αν ειναι να δωσω 120 ευρω για πληκτρολογιο δεν λεει
EnergosPolitis Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Και τι είναι 350 δολάρια; Ψίχουλα 😅 Επεξ/σία 26 Απριλίου 2021 από EnergosPolitis
Super Moderators billdanos Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 26 minutes ago, EnergosPolitis said: Και τι είναι 350 δολάρια; Ψίχουλα 😅 Αν δώσεις κοντά στα 2000 (+) για το νέο pro, τα 350 ξαφνικά δεν φαίνονται κάτι τεράστιο... Από την άλλη δεν σε υποχρεώνει κανείς να αγοράσεις το magic keyboard μιας και κυκλοφορούν άπειρες επιλογές για εξωτερικό πληκτρολόγιο/θήκη/κλπ σε πολύ καλύτερες τιμές! 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 https://appleinsider.com/articles/21/04/29/magic-keyboard-wont-precisely-fit-new-129-inch-ipad-pro-but-still-works-says-apple 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα