Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωραία οθόνη αλλά χωρίς Google Play τι να το κάνω.

Επεξ/σία από alexpap
  • Like 2
  • Sad 2
Δημοσ.

Μετά από τόσα χρόνια που έχει βγει το iPad Pro, εξακολουθώ να μην μπορώ να καταλάβω σε τι πελατειακό κοινό απευθύνεται, και πόσες πωλήσεις κάνει ώστε να δικαιολογεί καινούρια μοντέλα. Και το λέω έχοντας σχεδόν ότι προϊόν έχει βγάλει η Apple..

• Like 1
Δημοσ.

Βάστα. Δε θα είναι συμβατό, η απλά δε θα κλείνει 100% , επειδή είναι πιο χοντρό το νέο iPad Pro; Στην  πρώτη περίπτωση ειναι φαουλάρα, αφού για να είναι συμβατό το καινούργιο Magic Keyboard με τα παλιά iPad Prο σημαίνει οτι κάμερες και Pogo Pins είναι στο ίδιο σημείο.

Στη δεύτερη περίπτωση, ΕΛΕΟΣ με τα κλικ μπέιτ. ΈΛΕΟΣ.

Οκ δε θα προστατεύει 100% σαν θήκη, θα προστατεύει 95%, αλλα σαν πληκτρολόγιο και βάση για να γράψεις, που είναι ο λόγος που φαντάζομαι οτι πληρώνουν 350$ για ένα keyboard δε θα έχει διαφορά.

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, polaki είπε

Μετά από τόσα χρόνια που έχει βγει το iPad Pro, εξακολουθώ να μην μπορώ να καταλάβω σε τι πελατειακό κοινό απευθύνεται, και πόσες πωλήσεις κάνει ώστε να δικαιολογεί καινούρια μοντέλα. Και το λέω έχοντας σχεδόν ότι προϊόν έχει βγάλει η Apple..

Ε αφού τα έχεις πάρει σχεδόν όλα, για σένα απευθύνεται. 😁

• Like 5
Δημοσ.
5 ώρες πριν, pace είπε

όποιος παίρνει apple έχει λεφτά.....δεν τον ενοχλούν τα 350 ευρώ παραπάνω για ίδιο προιον......

Στην Ελλαδιτσα δεν ισχυει αυτο,το παιρνουν και ας μην εχουν ευρω πανω τους.

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, polaki είπε

Αν κάποιος δεν ασχολείται σοβαρά με Digital Art ή επεξεργασία εικόνας/βίντεο είναι overkill η pro έκδοση...Έχει ο αδερφός μου το ipad 2020 8th gen και πραγματικά για την τιμή του (399 ευρώ) δεν έχει κανένα παράπονο τρέχουν όλα τέλεια.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, polaki είπε

Νομίζω απευθύνεται σε εσένα. Δεν αισθάνεσαι ότι σου λείπει κάτι για να συμπληρωθεί η σειρά; :-)

[Εμένα αυτό μου συμβαίνει με τα μπλε bosch...]

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μωρέ είσαστε σίγουροι ότι ισχύει? Η Apple? Η φτωχομάνα που τόσο πολύ νοιάζεται για τους καταναλωτές της? Μπααα δε το πιστεύω. Κακές γλώσσες είναι που ζηλεύουν και τίποτα άλλο🤣🤣🤣

Επεξ/σία από Chef_Alexander
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...