Προς το περιεχόμενο

ΟΘΟΝΗ AOC Q27G2U 27" LED QUAD HD 144HZ - 260 - E-shop.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, snips είπε

Ωραίο μόνιτορ. Αυτή η εταιρία όμως πολλά θέματα με pixels. 

δεν ειναι η εταιρια αλλα τα μονιτορ δευτερης διαλογης ! εχω στα χερια μ αρκετες aoc c24g1 και θεμα με pixel δεν ετυχε να εχω ουτε σε μια !
αλλα σε 24g2u ειχα 2/2 θεματα ! επσης και με καινουρια msi/dell παλι τα ιδια ! ειναι σαν να φερνουν ολο το σκαρτω προς τα εδω

• Like 3
Δημοσ.

Αγόρασα πρόσφατα 27Β2Η και χθες εμφανίστηκε καθετη πράσινη γραμμή...

Ποιοι έχουν το service ρε παιδιά μιας και που σας πέτυχα εδώ;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, eliashadow είπε

Αγόρασα πρόσφατα 27Β2Η και χθες εμφανίστηκε καθετη πράσινη γραμμή...

Ποιοι έχουν το service ρε παιδιά μιας και που σας πέτυχα εδώ;;

Κατ αρχην σιγουρεψου οτι ειναι προβλημα της οθονης, η αν την εχεις συνδεδεμενη σε pc μηπως ειναι προβλημα της καρτας γραφικων

Αν ολα τα εχεις τσεκαρει σωστα και φταιει 100% η οθονη, τοτε επικοινωνεις εδω:

AOC: 2112343080, AOC Service Email: [email protected]

Επεξ/σία από makhs5
  • Like 1
Δημοσ.

Έχω αγοράσει 2 τον τελευταίο μήνα από το e-shop (δυστυχώς δεν ήταν crazy), πολύ ευχαριστημένος. Κανένα πρόβλημα με καμένα η κολλημένα πιξελ μέχρι στιγμής. 

Δημοσ.

Και γω έχω πάρει μια 24αρα Aoc 165hz. Σε 4 μήνες καθημερινής πολύωρης χρήσης δεν έχω παρατήρηση κανένα πρόβλημα. Είναι να σου κάτσει η ατυχία μάλλον.

Δημοσ.
Στις 25/4/2021 στις 7:40 ΠΜ, tsoubas είπε

το νου σας με την εγγύηση για αυτό το μόνιτορ.

Μια χαρα ειναι η AOC σε αυτο το θεμα, εχω την 27ara , αλλο μοντελο απο αυτο του θεματος και το 1ο μου ειχε αρκετα καμενα πιξελ και "λεκεδες" και το αλλαξανε χωρις πολλα πολλα .

• Confused 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, sirdiman είπε

Μια χαρα ειναι η AOC σε αυτο το θεμα, εχω την 27ara , αλλο μοντελο απο αυτο του θεματος και το 1ο μου ειχε αρκετα καμενα πιξελ και "λεκεδες" και το αλλαξανε χωρις πολλα πολλα .

θες να μας πεις περισσοτερα για αυτη την περιπτωση γιατι ειναι ο μονος λογος που δεν εχω τσιμπησει το μονιτορ του θεματος (ειχε ξανα μπει στα 260 πριν 2 βδομαδες) αλλα διαβαζω για καμμενα πιξελ και καμια εγγυηση και το φοβαμαι..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα καμμένα pixel είναι ρουλέτα με σχεδόν όλους τους κατασκευαστές, δεν είναι κάτι να προσέξει κάποιος στο συγκεκριμένο ειδικά monitor.

Αυτά που θα ενδιέφεραν κάποιον στο συγκεκριμένο monitor ειναι τα παρακάτω.
1)Και σε αυτό το monitor (όπως και σε ορισμένα άλλα) υπάρχει ένα ελαφρύ περιστασιακο flickering με freesync ενεργο και 144Hz. Με freesync ανενεργό ή σε μικρότερα Hz (πχ 120) δεν υπάρχει. Δεν είναι κάτι τραγικό, αλλά it's there. Υπαρχουν αναφορες στο ιντερνετ για το θεμα, οποιος θελει περισσοτερες πληροφοριες, το ψαχνει.
2)Δεν εχει και το μεγαλυτερο swivel. Η AOC αναφερει 30 μοιρές, δεν το τσεκαρα, αλλα σιγουρα σε σχεση με αλλες που δινουν μεχρι 45 (πχ dell) εναι μικρό.
3)Μεγάλα πόδια βάσης
4)Έχει μακραν τα χειρότερα controls από οποιοδήποτε monitor εχω δει, συμπεριλαμβανομένων και crt στα νιάτα μας. Τα πλήκτρα ειναι χωμένα για να μην εξέχουν απο το πλαίσιο, με tactility εποχης 90, έχουν περίεργες αποστάσεις μεταξύ τους, και για να κανεις το παραμικρό, ακόμα και το να κλείσεις/ανοίξεις το monitor πρέπει να αφιερώσεις χρόνο, περισσότερο απο το "ξέρω που είναι, βαζω δαχτυλο, παταω πληκτρο και γεια σας".
Οι έχοντες μια γενικότερη ενασχόληση με την τεχνολογία πιστεύω θα αναγνωρίσουν αμέσως τον τύπο των πλήκτρων απο την παρακάτω φωτό. Εϊμαι σιγουρος οτι αυτου του ειδους τα πληκτρα τα συναντουσε κάποιος παλιότερα σε διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές για λειτουργίες που δεν ήθελες να πατηθούν κατα λάθος, πχ reset κλπ.

That said, οι ρυθμίσεις είναι κάτι που το πιο πιθανό ειναι να φτιάξεις μια φορα και να μην ξαναασχοληθεις. Αλλά επειδη ακόμα και το άνοιξε/κλεισε το κάνει κάπως ενοχλητικό, είναι ένα μικρο annoyance το οποιο ισως να ενδιέφερε κάποιον.
Κατα τα άλλα αξιοπρεπές VA panel, μετριο προς μικρο bezel, και εξαιρετικά χαρακτηριστικά για την τιμή του.

viber_image_2021-04-28_12-19-25.jpg.5890d4fe43843e103eddb87afd90cc2c.jpg

Επεξ/σία από scyther666
  • Like 3
  • Thanks 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, SpEcTer είπε

θες να μας πεις περισσοτερα για αυτη την περιπτωση γιατι ειναι ο μονος λογος που δεν εχω τσιμπησει το μονιτορ του θεματος (ειχε ξανα μπει στα 260 πριν 2 βδομαδες) αλλα διαβαζω για καμμενα πιξελ και καμια εγγυηση και το φοβαμαι..

Μπορω να σου πω το καμια εγγυηση ειναι πατατα.

Με οποιους μιλησα στο επισημο support της, ηταν ευγενεστατοι και δεν μου παρουσιασαν καποια αντισταση ή αργοπορια.

Μαλιστα μου απαντησαν  " θα σας την αλλαζουμε μεχρι να ειστε ευχαριστημενος"  οταν ρωτησα "και αν εχει και η καινουρια ελλατωματα?". 

Με τοσα πιξελ καμενα  (πανω απο 3  ή 5 δεν θυμαμαι) θεωρειται DOA , ψαξε και  το pdf sto site τους για λεπτομεριες,  οποτε μου ειπαν θα ερθει συσκευασμενη η αντικατασταση. Κανονισαμε να ερθει ο κουριερ σπιτι να την παραλαβει (χωρις χρεωση φυσικα) στην συσκευασια της, και τελικα επειδη δεν ειχαν στοκ (περσι Μαιο αν θυμαμαι καλα) μου επεστρεψαν τα λεφτα στη τραπεζα. Στο εντομεταξι εγω αγορασα την ιδια απο το ιδιο μαγαζι. ( Αυτην https://www.skroutz.gr/s/21161763/AOC-AG273QX-Gaming-Monitor-27-QHD-165Hz.html  ) 

Οπως εγραψε το παλικαρι απο πανω , τα πανελ ειναι αλλης εταιριας οποτε ...οποια μαρκα να επιλεξεις ειναι οτι σου κατσει. ( Και εχω ακουσει χειροτερα για LG+ Asus.!  )

Επεξ/σία από sirdiman
  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, sirdiman είπε

Μπορω να σου πω το καμια εγγυηση ειναι πατατα.

Με οποιους μιλησα στο επισημο support της, ηταν ευγενεστατοι και δεν μου παρουσιασαν καποια αντισταση ή αργοπορια.

Μαλιστα μου απαντησαν  " θα σας την αλλαζουμε μεχρι να ειστε ευχαριστημενος"  οταν ρωτησα "και αν εχει και η καινουρια ελλατωματα?". 

Με τοσα πιξελ καμενα  (πανω απο 3  ή 5 δεν θυμαμαι) θεωρειται DOA , ψαξε και  το pdf sto site τους για λεπτομεριες,  οποτε μου ειπαν θα ερθει συσκευασμενη η αντικατασταση. Κανονισαμε να ερθει ο κουριερ σπιτι να την παραλαβει (χωρις χρεωση φυσικα) στην συσκευασια της, και τελικα επειδη δεν ειχαν στοκ (περσι Μαιο αν θυμαμαι καλα) μου επεστρεψαν τα λεφτα στη τραπεζα. Στο εντομεταξι εγω αγορασα την ιδια απο το ιδιο μαγαζι. ( Αυτην https://www.skroutz.gr/s/21161763/AOC-AG273QX-Gaming-Monitor-27-QHD-165Hz.html  ) 

Οπως εγραψε το παλικαρι απο πανω , τα πανελ ειναι αλλης εταιριας οποτε ...οποια μαρκα να επιλεξεις ειναι οτι σου κατσει. ( Και εχω ακουσει χειροτερα για LG+ Asus.!  )

τα χω διαβασει ολα αυτα αλλα οι περισσοτεροι πεφτουν σε κανα 2 πιξελ και αντιμετωπιζουν θεματα με το σερβις, δηλαδη δεν τους την κανουν αντικατασταση λογω ελαχιστων πιξελ κλπ Παρολα αυτα αν είσαι σε αυτη την περίπτωση και απευθυνθεις στην προστασια του καταναλωτη δεν θα βρεις το δικιο σου? Ερωτηση γενικου ενδιαφεροντος συγγνωμη αν ειναι εκτος τοπικ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...