Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με lg smart tv

aggelito

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. Έχω μία Sharp smart tv κ ξαφνικά μπροστά στην οθόνη μου βγάζει έναν κωδικό. K LC- B40FI5442EB3Όπου κ να έψαξα δεν κατάφερα να το αφαιρέσω. Δεν υπήρχε από την αρχή

Επεξ/σία από aggelito
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

11 ώρες πριν, aggelito είπε

Καλησπέρα. Έχω μία lg smart tv κ ξαφνικά μπροστά στην οθόνη μου βγάζει έναν κωδικό. K LC- B40FI5442EB3Όπου κ να έψαξα δεν κατάφερα να το αφαιρέσω. Δεν υπήρχε από την αρχή

9 ώρες πριν, JDROGAS είπε

Εισαι σιγουρος οτι δεν πατησες κανενα συνδυασμο πληκτρων καταλαθος;

Μηπως εχει μπει στο service menu κανενα κρυφο μενου;

Έγινε μετά από διακοπή ρεύματος. Φέραμε κ γνωστό τεχνικό που ασχολείται όμως κυρίως με επισκευές αλλά κ αυτός δεν ήξερε γιατί το έβγαλε. Είναι αυτά τα γράμματα σε μια ευθεία μόνιμα πάνω στην οθόνη σε όποιο κανάλι

Παντως σε ενα μοντελο lg αλλο απο αυτο που εβγαζε στην οθονη γραμματα και δεν εκανε τιποτα το εβγαζες μονο πατωντας το exit 2-3 φορες δοκιμασε το δεν χανεις τιποτα.

5 ώρες πριν, JDROGAS είπε

Ποιο μοντελο ειναι; 

Σορυ εγώ μπερδεύτηκα. Σαρπ είναι η τηλεόραση κ το lc που γράφω κ πιο πάνω είναι το μοντέλο. Έχω κ αποκωδικοποιητη τηςcosmote υπάρχει περίπτωση να έγινε κάτι με εκείνο; Συγνώμη για την άκυρη ενημέρωση. Είμαι λίγο άσχετος με αυτά 

16 ώρες πριν, JDROGAS είπε

Εισαι σιγουρος οτι δεν πατησες κανενα συνδυασμο πληκτρων καταλαθος;

Μηπως εχει μπει στο service menu κανενα κρυφο μενου;

Αυτό πως μπορώ να το δω. Έχω αποκωδικοποιητη της cosmote. Υπάρχει περίπτωση να είναι από εκεί; Στην ουσία μου γράφει το μοντέλο της τηλεόρασης

5 ώρες πριν, JDROGAS είπε

Ποιο μοντελο ειναι;

Είναι αυτό που γράφω πιο πάνω. Στην ουσία μου γράφει επάνω στην οθόνη το μοντέλο της τηλεόρασης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...