Προς το περιεχόμενο

ssd patriot καινουριος δεν δουλευει.

blackhill66

Προτεινόμενες αναρτήσεις

τον αγορασε ενας φιλος (500gb)τον συνεδεσε στην μητρικη και μου πε οτι ζηταγε κωδικο ,δεν ανοιγε,μου τον εδωσε τον συνδεω σε θηκη εξωτερικου με τροφοδοσια με συνδεση usb δεν φαινεται στον  ο υπολογιστης μου (windows 10) στην διαχειριση δισκων φαινεται,στο hard disκ sentinel φαινεται στο Αoemi partition assistant φαινεται ΑΛΛΑ με κανενα απο αυτα δεν μπορω να του κανω διαμορφωση μπας και δουλεψει, καμμια ιδεα παιδια? ευχαριστω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

35 λεπτά πριν, blackhill66 είπε

δεν μπορω να του κανω διαμορφωση

Από τη διαχείρηση συσκευών τι σφάλμα βγάζει;

*Μια και είναι κανούριος μπορεί να πάει για DOA, εκτός αν στον έλεγχο του καταστήματος λειτουργίσει χωρίς προβλήματα 🙄

• Like 2

4 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Από τη διαχείρηση συσκευών τι σφάλμα βγάζει;

*Μια και είναι κανούριος μπορεί να πάει για DOA, εκτός αν στον έλεγχο του καταστήματος λειτουργίσει χωρίς προβλήματα 🙄

απο τη διαχειριση ...αυτη η συσκευη λειτουργει κανονικα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απλα επιστροφη δεν νομιζω οτι αξιζει το χρoνο και τον κοπο.

Ο φιλος τον πηρε καινουργιο;

Ηταν σιγουρα σφραγισμενος γιατι να ζηταει κωδικο;

1 λεπτό πριν, blackhill66 είπε

απο τη διαχειριση ...αυτη η συσκευη λειτουργει κανονικα

Μπες με diskpart κανε clean disk και δες απο τη διαχειριση τι σου λεει.

Επεξ/σία από JDROGAS
  • Like 1

Μόλις τώρα, JDROGAS είπε

Απλα επιστροφη δεν νομιζω οτι αξιζει το χορνο και τον κοπο.

Ο φιλος τον πηρε καινουργιο;

Ηταν σιγουρα σφραγισμενος γιατι να ζηταει κωδικο;

καινουριος σφραγισμενος ,,ελαμου ντε γιατι? ειναι τρελλο..

Μόλις τώρα, blackhill66 είπε

καινουριος σφραγισμενος ,,ελαμου ντε γιατι? ειναι τρελλο..

Μπες με diskpart κανε clean disk και δες απο τη διαχειριση τι σου λεει.

Αυτό το «του ζήταγε κωδικό» στο πρώτο post παραπέμπει σε άλλα πράγματα και επιδέχεται πολλών ερμηνειών.

Ας τα πάρουμε ένα-ένα: Έχεις κάνει "Initialize Disk" (MBR ή GPT), έτσι; Και βρίσκεσαι σε ένα στάδιο όπου βλέπεις "unallocated space" χωρίς να σου δίνεται η επιλογή για format, σωστά μέχρι εδώ;

• Like 1

1 ώρα πριν, 9-11 είπε

Αυτό το «του ζήταγε κωδικό» στο πρώτο post παραπέμπει σε άλλα πράγματα και επιδέχεται πολλών ερμηνειών.

Ας τα πάρουμε ένα-ένα: Έχεις κάνει "Initialize Disk" (MBR ή GPT), έτσι; Και βρίσκεσαι σε ένα στάδιο όπου βλέπεις "unallocated space" χωρίς να σου δίνεται η επιλογή για format, σωστά μέχρι εδώ;

δυστυχως δεν εχω πολλες γνωσεις και δεν ξερω πως να τα κανω ολα αυτα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κανε οπως σου ειπαν initialize disk, ωστε να φτιαξεις partition να γινει quick format και να δοθει drive letter στον ssd. Δες το video που σου ειπαv.

https://docs.microsoft.com/en-us/windows-server/storage/disk-management/initialize-new-disks

https://www.google.com/search?q=how+to+initialize+ssd&source=lnms&tbm=vid&sa=X&ved=2ahUKEwjR156pnZnwAhUEhf0HHZP_BuEQ_AUoAXoECAEQAw&biw=1536&bih=775&dpr=1.25

Επεξ/σία από duffyduck

Μάλλον ο φίλος έχει ελληνική έκδοση των Windows και συναντά διαφορετική ορολογία (γράφει «διαμόρφωση» αντί για “format”), γι αυτό δυσκολεύεται. Το όλο ζήτημα λύνεται σε λιγότερο από ένα λεπτό. Με το που θα μπεί ο χρήστης στο Disk Management (δεν ξέρω πως το αποδίδουν στα ελληνικά, κατά πάσα πιθανότητα «Διαχείριση Δίσκων») εμφανίζεται αυτόματα παράθυρο για Initialize Disk («Προετοιμασία Δίσκου»; «Αρχικοποίηση Δίσκου»;), φαίνεται και στο video παραπάνω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καταρχας ευχαριστω ολους λοιπον ακολουθησα τις οδηγιες οπως φαινινται στο βιντεο απο diskmanagement οπου φαινεται ο δισκος εκκινω προετοιμασια δισκου (ΜΒR)το ιδιο και με (GPT)αλλα μου βγαζει το εξης error...Δεν ηταν δυνατη η εκτελεση της αιτησης εξαιτιας ενος σφαλματος σε συσκευη Ι/Ο

Επεξ/σία από blackhill66

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, blackhill66 είπε

καταρχας ευχαριστω ολους λοιπον ακολουθησα τις οδηγιες οπως φαινινται στο βιντεο απο diskmanagement οπου φαινεται ο δισκος εκκινω προετοιμασια δισκου (ΜΒR)το ιδιο και με (GPT)αλλα μου βγαζει το εξης error...Δεν ηταν δυνατη η εκτελεση της αιτησης εξαιτιας ενος σφαλματος σε συσκευη Ι/Ο

Έχει πρόβλημα είτε ο δίσκος, είτε το καλώδιο. Ελέγξτε με άλλο καλώδιο και αν επιμείνει το πρόβλημα, επιστροφή στο κατάστημα.

Επεξ/σία από BadBoy
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...