Guest1398 Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Καλησπέρα στην ομάδα! Θα ήθελα να ρωτήσω εάν θα έχω τελωνειακά έξοδα σε αγορά ζαντών αυτοκινήτου απο το Ηνωμένο Βασίλειο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Nαι θα έχεις,οπως θα έχεις και μπόλικα μεταφορικά.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 3 ώρες πριν, Guest1398 είπε Καλησπέρα στην ομάδα! Θα ήθελα να ρωτήσω εάν θα έχω τελωνειακά έξοδα σε αγορά ζαντών αυτοκινήτου απο το Ηνωμένο Βασίλειο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Ναι και θα σου στοιχίσουν περισσότερα από αγορά στην Ελλάδα, με το επιπλέον ρίσκο να έρθουν χτυπημένες !
Jos3ph Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 12 ώρες πριν, Guest1398 είπε Καλησπέρα στην ομάδα! Θα ήθελα να ρωτήσω εάν θα έχω τελωνειακά έξοδα σε αγορά ζαντών αυτοκινήτου απο το Ηνωμένο Βασίλειο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Γερμανία , Ιταλία , Ισπανία , άσε την Βρετανία ήσυχη
madboy Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Έχω αγοράσει ζάντες από Αγγλία αλλά αρκετά χρόνια πριν. Οι ζάντες ήταν συσκευασμενες τέλεια και ήταν πραγματικά άψογες. Μαζί με τα μεταφορικά τις είχα πάρει 500 ευρώ ενώ ο εδώ αντιπρόσωπος της πουλούσε 1000+ ευρώ. Επίσης πριν αρκετά χρόνια ακόμα και η αγορά ελαστικών άξιζε από Αγγλία γιατί είχε λίγα μεταφορικά και τα εδώ καταστήματα μας είχαν υψηλές τιμές. Τώρα λόγω Brexit δεν θα γνωρίζεις το τελικό ποσό του εκτελωνισμου, όπως ειπώθηκε πριν, δες από ΕΕ για αγορά. Επεξ/σία 25 Απριλίου 2021 από madboy
kalmik Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 Mας τελείωσε η Αγγλία, δυστυχώς...και ήταν καλή αγορά για πολλά είδη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα