Προς το περιεχόμενο

Cosmote e-value

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους, είπα να ανοίξω νέο θέμα εδώ γιατί ψάχνοντας για την cosmote evalue στο google, διαπίστωσα ότι πολλοί χρήστες του φόρουμ έχουν ρωτήσει για τη συγκεκριμένη εταιρεία και θα ήθελα τη γνώμη σας. 

Την Τρίτη έχω συνέντευξη για το τηλεφωνικό κέντρο της evalue , η θέση αφορά τηλεργασία, 6ωρης απασχόλησης, με εξερχόμενες κλήσεις και πρωινό - απογευματινό ωράριο. Στην παρούσα φάση, έχοντας πάει και σε 5-6 συνεντεύξεις τους τελευταίους 2 μήνες όπου δεν υπήρξε κάποια επιτυχής κατάληξη και γενικώς σκούρα τα πράγματα, σκέφτομαι εάν αξίζει να προσπαθήσω τώρα κι άλλο για μια καλύτερη θέση εργασίας ή να συμβιβαστώ προσωρινά με τη λύση της evalue (ΕΑΝ με πάρουν και κει βέβαια, υποθετικό σενάριο είναι αυτό); Το μεγαλύτερο μειονέκτημα  είναι ο χαμηλός μισθός 410 Ευρώ καθώς και το ωράριο που όπως μου είπαν στο τηλέφωνο δεν μπορώ να το επιλέξω και ότι αλλάζει κάθε βδομάδα. Να προσθέσω ότι αποχώρησα οικειοθελώς πριν λίγες ημέρες από την προηγούμενη εργασία μου έπειτα από 3 χρόνια γιατί ψάχνω πλήρη απασχόληση.

Τέλος, εάν βρω κάποια άλλη εργασία που να με ικανοποιεί περισσότερο, θα μπορώ να φύγω πριν λήξει η σύμβαση ορισμένου χρόνου (3 μηνιαίες συμβάσεις υπογράφονται διαδοχικά με ενημέρωσαν);  

Ευχαριστώ εκ των προτέρων 😊

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τωρα τα επιασες τα ψωμια σου! ειναι εργασια οχι για να κανεις καριερα αλλα για να βρεις κατι αν δεν εργαζεσαι μεχρι να βρεις κατι καλυτερο. πιεση, ωραρια κυλιομενα, λιγα τα χρηματα. αν δεν εχεις κατι καλυτερο πηγαινε και εχει ο θεος. 

Στις 24/4/2021 στις 4:09 ΜΜ, strangeworld είπε

Καλησπέρα σε όλους, είπα να ανοίξω νέο θέμα εδώ γιατί ψάχνοντας για την cosmote evalue στο google, διαπίστωσα ότι πολλοί χρήστες του φόρουμ έχουν ρωτήσει για τη συγκεκριμένη εταιρεία και θα ήθελα τη γνώμη σας. 

Την Τρίτη έχω συνέντευξη για το τηλεφωνικό κέντρο της evalue , η θέση αφορά τηλεργασία, 6ωρης απασχόλησης, με εξερχόμενες κλήσεις και πρωινό - απογευματινό ωράριο. Στην παρούσα φάση, έχοντας πάει και σε 5-6 συνεντεύξεις τους τελευταίους 2 μήνες όπου δεν υπήρξε κάποια επιτυχής κατάληξη και γενικώς σκούρα τα πράγματα, σκέφτομαι εάν αξίζει να προσπαθήσω τώρα κι άλλο για μια καλύτερη θέση εργασίας ή να συμβιβαστώ προσωρινά με τη λύση της evalue (ΕΑΝ με πάρουν και κει βέβαια, υποθετικό σενάριο είναι αυτό); Το μεγαλύτερο μειονέκτημα  είναι ο χαμηλός μισθός 410 Ευρώ καθώς και το ωράριο που όπως μου είπαν στο τηλέφωνο δεν μπορώ να το επιλέξω και ότι αλλάζει κάθε βδομάδα. Να προσθέσω ότι αποχώρησα οικειοθελώς πριν λίγες ημέρες από την προηγούμενη εργασία μου έπειτα από 3 χρόνια γιατί ψάχνω πλήρη απασχόληση.

Τέλος, εάν βρω κάποια άλλη εργασία που να με ικανοποιεί περισσότερο, θα μπορώ να φύγω πριν λήξει η σύμβαση ορισμένου χρόνου (3 μηνιαίες συμβάσεις υπογράφονται διαδοχικά με ενημέρωσαν);  

Ευχαριστώ εκ των προτέρων 😊

Καλημέρα. 

Η γνώμη μου είναι αν μπορείς να μείνεις μακριά από αυτούς. Να μείνεις μακριά. Αν δεν υπάρχει εναλλακτική, καλή τύχη. 

Όσον αφορά την αποχώρηση, υπάρχει ο κανόνας των 2 εβδομάδων πριν την αποχώρηση να ενημερωθεί ο εργοδότης. Αν υπογράψεις κάτι διαφορετικό, αλλάζει (το οποίο και πάλι δεν είναι δεσμευτικό απόλυτα). Φυσικά, μπορούν να γίνουν διαφορά ώστε να φύγεις και την ίδια μέρα αν θες. Γενικά είναι θέμα επαγγελματισμού και διπλωματίας η αποχώρηση. 

Οι διαδοχικές 3μηνιαιες πιθανότατα θα είναι ώστε να σε προσλαμβάνουν με διαφορετική θυγατρική ώστε να μην αναγκαστούν να σε προσλαμβάνουν μόνιμα κάποια στιγμή. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...