Giorgos_00 Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Καλησπέρα παιδιά, κάποια συμβουλή για το πως να καθαρίσω την οθόνη του Macbook (ή τι να αποφύγω) ; Να χρησιμοποιήσω αυτά τα καθαριστικά υγρά σπρέι που πωλούνται σε καταστήματα ηλεκτρονικών; Θέλω να αποφύγω να κάνω ζημιά στην οθόνη , εννοώντας στην επίστρωση που έχει επάνω. Ευχαριστώ
koutsis Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 2 ώρες πριν, Giorgos_00 είπε Καλησπέρα παιδιά, κάποια συμβουλή για το πως να καθαρίσω την οθόνη του Macbook (ή τι να αποφύγω) ; Να χρησιμοποιήσω αυτά τα καθαριστικά υγρά σπρέι που πωλούνται σε καταστήματα ηλεκτρονικών; Θέλω να αποφύγω να κάνω ζημιά στην οθόνη , εννοώντας στην επίστρωση που έχει επάνω. Ευχαριστώ Εγώ σε οθόνες χρησιμοποιώ αυτά τα σπρευ που είπες με ένα πανακι με μικροΐνες. Αυτά τα πολύ μαλακά ... 1
Giorgos_00 Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, koutsis είπε Εγώ σε οθόνες χρησιμοποιώ αυτά τα σπρευ που είπες με ένα πανακι με μικροΐνες. Αυτά τα πολύ μαλακά ... Κάτι τέτοιο δλδ; Nedis Κιτ Καθαρισμού για Οθόνες 200ml CLSN120BU - Skroutz.gr Στο παλιό μου λαπτοπ κάτι αντίστοιχο χρησιμοποιούσα αλλά δεν ξέρω αν στην οθόνη του Macbook μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα. Σ' ευχαριστώ για την απάντηση
4four Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 ίσα ίσα νοπο πανάκι με μικροίνες και απαλό καθάρισμα ! τόσο καιρό αυτό χρησιμοποιώ ποτέ δεν είχα πρόβλημα! 2
bioentre Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 9 ώρες πριν, Giorgos_00 είπε Κάτι τέτοιο δλδ; Nedis Κιτ Καθαρισμού για Οθόνες 200ml CLSN120BU - Skroutz.gr Στο παλιό μου λαπτοπ κάτι αντίστοιχο χρησιμοποιούσα αλλά δεν ξέρω αν στην οθόνη του Macbook μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα. Σ' ευχαριστώ για την απάντηση Για πιο εξτρεμ καταστάσεις, μπορείς να καθαρίζεις το πανάκι από τυχόν σκόνη με αυτό το ρολό που έχουν στο σουπερμαρκετ για να αφαιρείς τα χνούδια από τα ρούχα.
Giorgos_00 Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Θα ξεκινήσω τότε με το σκέτο νωπό πανί (μου φαίνεται πιο ήπιο σαν διαδικασία) και αν δεν δω αποτέλεσμα θα περάσω και σε πιο δραστικές κινήσεις σταδιακά. 1
mork Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Btw η Apple έχει σχετικό guide στο site της: https://support.apple.com/en-us/HT204172 Quote To clean the screen on your MacBook, MacBook Pro, or MacBook Air, first shut down the computer and unplug the power adapter. Dampen a soft, lint-free cloth with water only, then use it to clean the computer's screen. Προσωπικά αποφεύγω τα spray καθαρισμού. Ένα νωπό πανάκι κάνει μια χαρά τη δουλειά εδώ και χρόνια. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα