Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

κάποια συμβουλή για το πως να καθαρίσω την οθόνη του Macbook (ή τι να αποφύγω) ;
Να χρησιμοποιήσω αυτά τα καθαριστικά υγρά σπρέι που πωλούνται σε καταστήματα ηλεκτρονικών;

Θέλω να αποφύγω να κάνω ζημιά στην οθόνη , εννοώντας στην επίστρωση που έχει επάνω.

Ευχαριστώ    

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Giorgos_00 είπε

Καλησπέρα παιδιά,

κάποια συμβουλή για το πως να καθαρίσω την οθόνη του Macbook (ή τι να αποφύγω) ;
Να χρησιμοποιήσω αυτά τα καθαριστικά υγρά σπρέι που πωλούνται σε καταστήματα ηλεκτρονικών;

Θέλω να αποφύγω να κάνω ζημιά στην οθόνη , εννοώντας στην επίστρωση που έχει επάνω.

Ευχαριστώ    

Εγώ σε οθόνες χρησιμοποιώ αυτά τα σπρευ που είπες με ένα πανακι με μικροΐνες. Αυτά τα πολύ μαλακά ...

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, koutsis είπε

Εγώ σε οθόνες χρησιμοποιώ αυτά τα σπρευ που είπες με ένα πανακι με μικροΐνες. Αυτά τα πολύ μαλακά ...

Κάτι τέτοιο δλδ;

Nedis Κιτ Καθαρισμού για Οθόνες 200ml CLSN120BU - Skroutz.gr

Στο παλιό μου λαπτοπ κάτι αντίστοιχο χρησιμοποιούσα αλλά δεν ξέρω αν στην οθόνη του Macbook μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα.

Σ' ευχαριστώ για την απάντηση  

Δημοσ.

ίσα ίσα νοπο πανάκι με μικροίνες και απαλό καθάρισμα !

τόσο καιρό αυτό χρησιμοποιώ ποτέ δεν είχα πρόβλημα! 

• Like 2
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Giorgos_00 είπε

Κάτι τέτοιο δλδ;

Nedis Κιτ Καθαρισμού για Οθόνες 200ml CLSN120BU - Skroutz.gr

Στο παλιό μου λαπτοπ κάτι αντίστοιχο χρησιμοποιούσα αλλά δεν ξέρω αν στην οθόνη του Macbook μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα.

Σ' ευχαριστώ για την απάντηση  

Για πιο εξτρεμ καταστάσεις, μπορείς να καθαρίζεις το πανάκι από τυχόν σκόνη με αυτό το ρολό που έχουν στο σουπερμαρκετ για να αφαιρείς τα χνούδια από τα ρούχα.

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Θα ξεκινήσω τότε με το σκέτο νωπό πανί (μου φαίνεται πιο ήπιο σαν διαδικασία) και αν δεν δω αποτέλεσμα θα περάσω και σε πιο δραστικές κινήσεις σταδιακά.

• Like 1
Δημοσ.

Btw η Apple έχει σχετικό guide στο site της: 

https://support.apple.com/en-us/HT204172

To clean the screen on your MacBook, MacBook Pro, or MacBook Air, first shut down the computer and unplug the power adapter. Dampen a soft, lint-free cloth with water only, then use it to clean the computer's screen.

Προσωπικά αποφεύγω τα spray καθαρισμού. Ένα νωπό πανάκι κάνει μια χαρά τη δουλειά εδώ και χρόνια. :)

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...