Προς το περιεχόμενο

Amazfit Bip S

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ρολόι δονείται ακατάπαυστα όταν η μπαταρία πέσει κάτω από 10% και δεν βρίσκω με τίποτα πώς να το απενεργοποιήσω αυτό! Με έχει ξυπνήσει πολλές φορές μες το βράδυ και σπάει νεύρα! Μια απλή ένδειξη οθόνης θα ήταν αρκετή για να με ειδοποιήσει! Ο ύπνος μου είναι πιο σημαντικός από την μπαταρία του ρολογιού! Πώς απενεργοποιώ τη δόνηση????

Δημοσ.

Eπίσης το να το φορτίζεις όταν πάει π.χ. στο 15% το έχεις σκεφτεί σαν ενδεχόμενο ;

Να λεγες ότι δε κρατάει η μπαταρία πες πάει στον διάλο, αυτό θέλει σχεδόν ένα μήνα για να πάει από φουλ στο 10%...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, AristidisZ είπε

Eπίσης το να το φορτίζεις όταν πάει π.χ. στο 15% το έχεις σκεφτεί σαν ενδεχόμενο ;

Να λεγες ότι δε κρατάει η μπαταρία πες πάει στον διάλο, αυτό θέλει σχεδόν ένα μήνα για να πάει από φουλ στο 10%...

Δεν κρατάει η μπαταρία του τόσο! Χθες το βράδυ ήταν 15% και σήμερα είχε πέσει στο 9 χωρίς καν να είναι συνδεδεμένο! Γενικά η μπαταρία κρατάει 15 χωρίς τρομερή χρήση! Αν το έχω συνδεδεμένο μάλιστα κρατάει 3 μέρες μαξ! 

2 ώρες πριν, Kostasspil είπε

Απ την εφαρμογη το κάνεις αυτό, ψάξε στο μενού, έχει επιλογή

Δεν το έχει βρει πουθενά!

Δημοσ.
Μόλις τώρα, lyda94 είπε

Δεν κρατάει η μπαταρία του τόσο! Χθες το βράδυ ήταν 15% και σήμερα είχε πέσει στο 9 χωρίς καν να είναι συνδεδεμένο! Γενικά η μπαταρία κρατάει 15 χωρίς τρομερή χρήση! Αν το έχω συνδεδεμένο μάλιστα κρατάει 3 μέρες μαξ! 

ε ;

έχω το ίδιο ρολόι και συνδεδεμένο με κινητό βγάζει 20ημερο χαλαρά

όταν δεν είναι συνδεδεμένο, μιλάμε για 40 μέρες +, άνετα...

και πάλι ΟΚ, γιατί δε το φορτίζεις μια φορά τη βδομάδα, σιγά τον κόπο...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, AristidisZ είπε

ε ;

έχω το ίδιο ρολόι και συνδεδεμένο με κινητό βγάζει 20ημερο χαλαρά

όταν δεν είναι συνδεδεμένο, μιλάμε για 40 μέρες +, άνετα...

και πάλι ΟΚ, γιατί δε το φορτίζεις μια φορά τη βδομάδα, σιγά τον κόπο...

Από την 1η μέρα που το πήρα τόσο κρατούσε η μπαταρία! Και μου είχε κάνει εντύπωση, γιατί έλεγαν για 40 μέρες όπως λες και εσύ! Ποια εφαρμογή χρησιμοποιείς? Έχω την zepp, παίζει ρόλο? 

Δεν το λες και πολύ εργονομικό το smartwatch που θέλει 1 φορά την εβδομάδα φόρτιση, χωρίς καν να κάνει τη δουλειά που πρέπει!😟

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, lyda94 είπε

Από την 1η μέρα που το πήρα τόσο κρατούσε η μπαταρία! Και μου είχε κάνει εντύπωση, γιατί έλεγαν για 40 μέρες όπως λες και εσύ! Ποια εφαρμογή χρησιμοποιείς? Έχω την zepp, παίζει ρόλο? 

Δεν το λες και πολύ εργονομικό το smartwatch που θέλει 1 φορά την εβδομάδα φόρτιση, χωρίς καν να κάνει τη δουλειά που πρέπει!😟

To Μi Fit χρησιμοποιώ

μήπως έχεις βάλει κάνα μυστήριο watchface ;

υπάρχουν μερικά που ξεζουμίζουν την μπαταρία

Δημοσ.
Μόλις τώρα, AristidisZ είπε

To Μi Fit χρησιμοποιώ

μήπως έχεις βάλει κάνα μυστήριο watchface ;

υπάρχουν μερικά που ξεζουμίζουν την μπαταρία

Αυτό έχω... Είναι από τα πιο απλά! 

Θα δοκιμάσω να αλλάξω εφαρμογή μήπως δω κάποια διαφορά! Στο mi fit ξέρεις τι γίνεται με τη δόνηση για τη χαμηλή μπαταρία??

IMG_20210424_154914.jpg

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, lyda94 είπε

Αυτό έχω... Είναι από τα πιο απλά! 

Θα δοκιμάσω να αλλάξω εφαρμογή μήπως δω κάποια διαφορά! Στο mi fit ξέρεις τι γίνεται με τη δόνηση για τη χαμηλή μπαταρία??

όντως, έχεις δίκιο, φαίνεται εντελώς plain για να σου καίει έτσι την μπαταρία

νομίζω δεν έχει δόνηση, αν και συνήθως εκεί στο 15% το φορτίζω, αλλά έχωω την εντύπωση ότι δεν δονάει ούτως ή άλλως :P

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

όντως, έχεις δίκιο, φαίνεται εντελώς plain για να σου καίει έτσι την μπαταρία

νομίζω δεν έχει δόνηση, αν και συνήθως εκεί στο 15% το φορτίζω, αλλά έχωω την εντύπωση ότι δεν δονάει ούτως ή άλλως :P

Το mi fit δεν βρίσκει καν το ρολόι για να κάνει τη σύζευξη! 😂😂

Καμία ελπίδα!

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, lyda94 είπε

Το mi fit δεν βρίσκει καν το ρολόι για να κάνει τη σύζευξη! 😂😂

Καμία ελπίδα!

Τι να σου πω, εμένα γ εφαρμογή δουλεύει και σε Samsung και σε iPhone...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...