alexisz Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, Αν γνωρίζει κάποιος να μου προτείνει αξιόπιστο συνεργείο για ενα Toyota Yaris 2002, αν ειναι δυνατόν σε Νέα Σμύρνη, Αγιο Δημήτριο για να μην πηγαίνω τυχαία και κάνω δοκιμές, ήδη εχω κάνει πολλές. Ευχαριστώ πολύ. Επεξ/σία 24 Απριλίου 2021 από alexisz
meletis_m Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 43 λεπτά πριν, alexisz είπε Καλημέρα, Αν γνωρίζει κάποιος να μου προτείνει αξιόπιστο συνεργείο για ενα Toyota Yaris 2002, αν ειναι δυνατόν σε Νέα Σμύρνη, Αγιο Δημήτριο για να μην πηγαίνω τυχαία και κάνω δοκιμές, ήδη εχω κάνει πολλές. Ευχαριστώ πολύ. Σου στέλνω για Νέο κόσμο που μου έχουν προτείνει και εμένα . Πέρασε και κρίνε και μόνος σου .
PLACEBO_89 Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 3 ώρες πριν, meletis_m είπε Σου στέλνω για Νέο κόσμο που μου έχουν προτείνει και εμένα . Πέρασε και κρίνε και μόνος σου . Εσενα αυτος πως σου φανηκε?
meletis_m Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 2 ώρες πριν, PLACEBO_89 είπε Εσενα αυτος πως σου φανηκε? Σε αυτόν πηγαίνω ( μου το συστήσαν ) και πήγα επιπλέον και για έλεγχο μετ/σμενου οχηματος που αγοράστηκε . Λογικές τιμές έχει , και σου εξηγεί τι θα χρειαστεί και τυπικός με τα βιβλία συντήρησης . Εδω Αθήνα δέν έχω κάποιον άλλον εμπιστοσύνης .
PLACEBO_89 Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 56 λεπτά πριν, meletis_m είπε Σε αυτόν πηγαίνω ( μου το συστήσαν ) και πήγα επιπλέον και για έλεγχο μετ/σμενου οχηματος που αγοράστηκε . Λογικές τιμές έχει , και σου εξηγεί τι θα χρειαστεί και τυπικός με τα βιβλία συντήρησης . Εδω Αθήνα δέν έχω κάποιον άλλον εμπιστοσύνης . Πανω στην Φραντζη ανεβαινοντας προς το τελος δεξια?
Roger Hool Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Για καλο συνεργείο στον Πειραιά μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο Fixyourcar Αιτωλικού 58. Εχω ενημερώσει και τον μάστορα οτι τον διαφιμιζω στο Insomia 😛 Συνεργείο Αυτοκινήτων Fixyourcar Πειραιάς
PLACEBO_89 Δημοσ. 10 Μαΐου 2021 Δημοσ. 10 Μαΐου 2021 Στις 6/5/2021 στις 11:10 ΠΜ, Roger Hool είπε Για καλο συνεργείο στον Πειραιά μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο Fixyourcar Αιτωλικού 58. Εχω ενημερώσει και τον μάστορα οτι τον διαφιμιζω στο Insomia 😛 Συνεργείο Αυτοκινήτων Fixyourcar Πειραιάς Φιλε μου οτι διαφημιση και να κανεις αυτος που ξερει απο ανταλλακτικα και ποσο μπορει να πεσει ο μαστορας στην εργασια.. θα κρινει σε τι level ειναι ο μαστορας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα