niko13 Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Φυσικα και τον αναφερατε ολοι τον 3600. Εγω κυριως ποσταρα γιατι ο φιλος σε θεμα με τιτλο mobo/cpu για 2k/144hz εψαχνε το λαθος πραγμα.Η μαλλον οχι την πρωτη προτεραιοτητα που θα επρεπε να κοιτα για το στοχο του thread. Δεν ειδα να αναφερεται πουθενα αυτο και παιζει ρολο στην αποφαση.Mιας και εχω σχεδον το ιδιο combo με ενα απο τα σεναρια που σκεφτεται ηθελα να του δωσω νουμερα τι αυξηση να περιμενει για να ξερει ποσο αξιζει να δαπανησει γι αυτη. Επεξ/σία 24 Απριλίου 2021 από niko13 2
JDROGAS Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 1 λεπτό πριν, niko13 είπε Φυσικα τον αναφερατε ολοι τον 3600. Εγω κυριως ποσταρα γιατι ο φιλος σε θεμα με τιτλο mobo/cpu για 2k/144hz εψαχνε το λαθος πραγμα.Η μαλλον οχι την πρωτη προτεραιοτητα που θα επρεπε να κοιτα για το στοχο του thread. Δεν ειδα να αναφερεται πουθενα αυτο και παιζει ρολο στην αποφαση.Mιας και εχω σχεδον το ιδιο combo με ενα απο τα σεναρια που σκεφτεται ηθελα να του δωσω νουμερα τι αυξηση να περιμενει για να ξερει ποσο αξιζει να δαπανησει γι αυτη. Ετσι! 😁 Μου αρεσει οταν το αναλυεις επιστημονικα!!!!! 1
JDROGAS Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 3 λεπτά πριν, leros2004 είπε Γιατί μια = καμία... "Τρεις κι ο Χατζηπετρης" 😁
Προτεινόμενες αναρτήσεις