kp1 Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Καλησπέρα έχω τo mi a3,μπορώ να βάλω κάποιο πρόγραμμα από play storeγια ιούς και για ασφαλεια μην κάνουν καμία κλοπή στοιχείων στο κινητό μου;Γτ έχω μέσα και app τραπεζών.Ευχαριστω εκ των προτέρων
koutsis Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 14 ώρες πριν, kp1 είπε Καλησπέρα έχω τo mi a3,μπορώ να βάλω κάποιο πρόγραμμα από play storeγια ιούς και για ασφαλεια μην κάνουν καμία κλοπή στοιχείων στο κινητό μου;Γτ έχω μέσα και app τραπεζών.Ευχαριστω εκ των προτέρων Εγώ δεν χρησιμοποιώ τίποτα από αυτά. Τα πιο πολλά κάνουν κακό πάρα καλό και κάνουν το σύστημα να σέρνεται! 1 1
Dinos_12345 Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Κατηγορηματικά όχι, δεν χρειάζεσαι antivirus, μάλιστα κάνει και κακό. 1
TheoAlex50 Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 Δεν χρειάζεσαι antivirus. Απλά να προσέχεις σε τι κάνεις "κλικ" κατά των περιήγηση σου στο διαδίκτυο.
adi32 Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Τιποτα μη βαλεις, δε χρειαζεται. Προσεχε γενικα που χρησιμοποιεις τις καρτες σου και βαζε φραγη online συναλλαγων απο το app της τραπεζας (οταν δεν κανεις συναλλαγη)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα