phosdust Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Καλησπέρα σας, γνωρίζει κάποιος εάν μπορώ να αλλάξω το όνομα του αριθμού μου whatsup; Τον αριθμο μου τον αγόρασε ατομο όταν ήμουν ανηλικο και έχει πια φύγει από την ζωή. και τώρα είμαι ενήλικας και θέλω να ανοίξω λογαριασμό τράπεζας και μου ζητάνε χαρτί από την κοσμοτέ γίνεται μεταβίβαση σε τέτοια περίπτωση; και αν ναι γνωρίζει κανείς το κόστος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 53 λεπτά πριν, phosdust είπε Καλησπέρα σας, γνωρίζει κάποιος εάν μπορώ να αλλάξω το όνομα του αριθμού μου whatsup; Τον αριθμο μου τον αγόρασε ατομο όταν ήμουν ανηλικο και έχει πια φύγει από την ζωή. και τώρα είμαι ενήλικας και θέλω να ανοίξω λογαριασμό τράπεζας και μου ζητάνε χαρτί από την κοσμοτέ γίνεται μεταβίβαση σε τέτοια περίπτωση; και αν ναι γνωρίζει κανείς το κόστος; Αγόρασε ένα άλλο νούμερο και δείξε εκείνο στην τράπεζα.Αν είναι σε ονομα που δεν είναι εν ζωή το νουμερό σου πως θα το αλλάξεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 3.1. Καθ’ όλη τη διάρκεια της Σύμβασης ο Συνδρομητής αποκτά δικαίωμα αποκλειστικής χρήσης του Αριθμού Κλήσης. Το δικαίωμα αυτό αναμεταβιβάζεται στην COSMOTE αυτοδικαίως με τη λύση της Σύμβασης για οποιονδήποτε λόγο. Σ’ αυτήν την περίπτωση η COSMOTE δικαιούται να παραχωρήσει το δικαίωμα χρήσης του Αριθμού Κλήσης σε οποιονδήποτε τρίτο, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, χωρίς να υπέχει καμία ευθύνη έναντι του Συνδρομητή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DanielRGr Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Just now, Nabuko said: 3.1. Καθ’ όλη τη διάρκεια της Σύμβασης ο Συνδρομητής αποκτά δικαίωμα αποκλειστικής χρήσης του Αριθμού Κλήσης. Το δικαίωμα αυτό αναμεταβιβάζεται στην COSMOTE αυτοδικαίως με τη λύση της Σύμβασης για οποιονδήποτε λόγο. Σ’ αυτήν την περίπτωση η COSMOTE δικαιούται να παραχωρήσει το δικαίωμα χρήσης του Αριθμού Κλήσης σε οποιονδήποτε τρίτο, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, χωρίς να υπέχει καμία ευθύνη έναντι του Συνδρομητή. Δεν εχει λυθει καμια συμβαση (ειδικα αν ειναι καρτοκινητο) εφοσον ο op χρησιμοποιει ακομη τον αριθμο. @phosdust Ειχα παρομοιο προβλημα καποτε, ειχα παρει νουμερο απο συγγενη ο οποιος ειχε το νουμερο απο μια προσφορα καποτε και ηταν στο ονομα του ατομου που εδινε τις sim. Με λιγα λογια, ενας χαμος. Στη περιπτωση μου ηταν να κανω μεταφορα αριθμου σε αλλη εταιρεια και δεν μπορουσα με τιποτα λογω του ονοματος, αλλα, ενας (στο εκατομμυριο) υπαλληλος της κοσμοτε ηταν προθυμος να βοηθησει και βρηκε τη λυση: Μου προτεινε να γυρισω το νουμερο σε καρτοσυμβολαιο (καπως τους δινεται η δυνατοτητα να αλλαξουν τα στοιχεια χρεωσης/ιδιοκτησιας μαλλον) και να περιμενω το πρωτο λογαριασμο για να δουμε αν θα ερθει στο ονομα μου, και ετσι εγινε. Επομενως, δοκιμασε να κανεις κατι τετοιο κι εσυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 6 λεπτά πριν, DanielRGr είπε εφοσον ο op χρησιμοποιει ακομη τον αριθμο. ο αριθμός ανήκει σε αυτόν που πέθανε και όχι στο op πάντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DanielRGr Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 minutes ago, Nabuko said: ο αριθμός ανήκει σε αυτόν που πέθανε και όχι στο op πάντως Για αυτο το λεω, εφοσον χρησιμοποιειται ακομη, δεν εχει λυθει καμια συμβαση Επεξ/σία 23 Απριλίου 2021 από DanielRGr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 9 λεπτά πριν, DanielRGr είπε Για αυτο το λεω, εφοσον χρησιμοποιειται ακομη, δεν εχει λυθει καμια συμβαση Χρησιμοποιείται παράνομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα