Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχετε καταλάβει αν και πώς μπορούμε να μετακινηθούμε τη Μεγάλη Εβδομάδα από και προς το εξοχικό ή το δωμάτιο/διαμέρισμα/σπίτι που νοικιάσαμε εντός Αττικής; Με ποιον κωδικό;

Επίσης, ο κωδικός 6 που ισχύει για διαδημοτικές μετακινήσεις τα ΣΚ, ισχύει ή όχι τη Μεγάλη Εβδομάδα;

https://www.naftemporiki.gr/documents/1717936/i-kya-gia-tis-upertopikes-metakiniseis

Επεξ/σία από kirileman
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, kirileman είπε

Έχετε καταλάβει αν και πώς μπορούμε να μετακινηθούμε τη Μεγάλη Εβδομάδα από και προς το εξοχικό ή το δωμάτιο/διαμέρισμα/σπίτι που νοικιάσαμε εντός Αττικής; Με ποιον κωδικό;

Αυτό δεν νομίζω πως προβλεπότανε ποτέ

Δημοσ.
Μόλις τώρα, cthulhucarbide είπε

Αυτό δεν νομίζω πως προβλεπότανε ποτέ

Πας "πλαγίως" με κωδικό 6 τα ΣΚ αν είναι εντός Αττικής. Αλλά τί γίνεται με όσους έχουν νοικιάσει διαμέρισμα; Πώς θα πάνε;

Δημοσ.

Το τραγικό που είδα στα σημερινά μέτρα είναι ότι δεν μπορείς να αλλάξεις περιφέρεια για λόγους υγείας εκτός και αν πρόκειται αποκλειστικά για δημόσιο νοσοκομείο.

Δηλαδή όσοι έχουν ιδιωτική ασφάλεια και πάθουν κάτι, ή θέλουν να πάνε για προγραμματισμένη θεραπεία, ας πεθάνουν ξερωγώ αν θέλουν να είναι νόμιμοι

• Like 2
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, paylidis είπε

Τις αργίες, δηλαδή από μεγάλη Παρασκευή έως και Δευτέρα ισχύει κανονικά το 6 εντός περιφέρειας...

Το 6 δεν είναι μόνο για σκ? Ισχύει και την Παρασκευή; Εννοώ για εκτός δήμου

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kirileman είπε

Πας "πλαγίως" με κωδικό 6 τα ΣΚ αν είναι εντός Αττικής. Αλλά τί γίνεται με όσους έχουν νοικιάσει διαμέρισμα; Πώς θα πάνε;

Δεν έχω καταλάβει την ερώτηση.

Ρωτάς πως μπορείς να πας νόμιμα (που δεν μπορείς) ή πως μπορείς να πας πρακτικά και πλαγίως?

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Το τραγικό που είδα στα σημερινά μέτρα είναι ότι δεν μπορείς να αλλάξεις περιφέρεια για λόγους υγείας εκτός και αν πρόκειται αποκλειστικά για δημόσιο νοσοκομείο.

Δηλαδή όσοι έχουν ιδιωτική ασφάλεια και πάθουν κάτι, ή θέλουν να πάνε για προγραμματισμένη θεραπεία, ας πεθάνουν ξερωγώ αν θέλουν να είναι νόμιμοι

Για τις ημέρες του Πάσχα είναι μόνο, λόγω του ότι πολλοί έξυπνοι, ακόμα και εδώ μέσα τους βλεπαμε, με πρόφαση το γιατρό άλλαζαν περιφέρειες χωρίς λόγο. Δυστυχώς μαζί με τα ξερά κόβονται και τα χλωρά. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, Bitbit είπε

Το 6 δεν είναι μόνο για σκ? Ισχύει και την Παρασκευή; Εννοώ για εκτός δήμου

ΣΚ/αργίες. Είπαν όποτε κ για Μ. Παρασκευή και Δευτέρα του Πάσχα 

44 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Πες τα ντε... εγώ δεν έχω πατήσει σε δημόσιο νοσοκομείο ποτέ. Ακόμα κ έμφραγμα να πάθω χτυπά ξύλο έξω από το δημόσιο νοσοκομείο στο ιδιωτικό θα παω

Ωραιες ιδέες έχουν...

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, paylidis είπε

α οκ. δε το ήξερα.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, paylidis είπε

Άρα και Τρίτη του Πάσχα, μιας και τότε μεταφέρθηκε η αργία της Πρωτομαγιάς 🤔

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Δεν έχω καταλάβει την ερώτηση.

Ρωτάς πως μπορείς να πας νόμιμα (που δεν μπορείς) ή πως μπορείς να πας πρακτικά και πλαγίως?

Το ίδιο μου κάνει. Όταν στέλνουμε κωδικό 6 πάμε όλοι για τρέξιμο; Βόλτα πάμε.

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, kirileman είπε

Το ίδιο μου κάνει. Όταν στέλνουμε κωδικό 6 πάμε όλοι για τρέξιμο; Βόλτα πάμε.

Τα Χριστούγεννα όταν πήγαινες για φαγητό πχ στην πεθερά (μακριά από μας) πήγαινες με 6, άρα και τώρα έτσι θα είναι 

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, _Biohazard_ είπε

Άρα και Τρίτη του Πάσχα, μιας και τότε μεταφέρθηκε η αργία της Πρωτομαγιάς 🤔

Αυτό δε διευκρινίστηκε αλλά θεωρω πως ναι

Δημοσ.

Η ερωτηση ειναι απλη .Μεχρι τωρα οι διαδημοτικές επιτρεποταν μονο το σαβατο -κυριακο με τον κωδικο 6 για ασκσηση ταχα.Μεγαλη εβομαδα και πρωτομαγιά θα ισχυουν η οχι τελικα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...