Προς το περιεχόμενο

Μετακόμιση Οικίας και Μετακόμιση Dsl. Γίνεται?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σύντομα πρόκειται να μετακομίσω σε νέο σπίτι σε άλλη πόλη από αυτή που βρίσκομαι τώρα, το οποίο σπίτι αυτή τη στιγμή δεν είναι ακόμη έτοιμο.

Τωρα έχω isdn γραμμη και isdn σύνδεση από παροχέα internet.

Σκοπεύω στο νέο σπίτι που θα πάω να βαλω γραμμή dsl.

Επειδή βλέπω ότι γενικώς υπάρχουν μεγάλες καθυστερήσεις στις εγκαταστάσεις dsl από τον οτε και επειδή δεν είμαι

διατεθειμένος να περιμένω μήνες για να μου κάνουν εγκατάσταση και στο μεταβατικο διαστημα να ξεπέσω οταν θα ειμαι στο νεο

σπιτι από την χαζή Isdn στη χείριστη pstn, σκέφτομαι να έκανα μια 'πατέντα'.

Φυσικα δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι καλη σκέψη οπότε θελω τα φώτα σας!

Σκεφτομαι, να κάνω απο τώρα αίτηση για dsl σε άλλο δικό μου σπίτι στην ίδια περιοχή, και όταν με το καλό μπω στο νεο σπίτι, να κάνω μια μεταφορά της dsl από το άλλο σπίτι. Ετσι, δεν θα καθυστερήσω να εχω dsl μολις παω στο νεο σπίτι!

Γίνεται αυτο? Μήπως ειπα βλακεια? Γίνεται μεταφορα γραμμης dsl? Ειναι πιο γρηγορη απο μια εξαρχης εγκατασταση?

Δημοσ.

Αυτό που λες δεν γίνεται. Κάνε την αίτηση από το καινούργιο σου σπίτι, λογικά μετά από 1-1.5 μήνα θα γίνει η εγκατάσταση (τουλάχιστον έτσι έγινε με μένα).

Δημοσ.

Δανείστηκα αυτη τη λογική από αυτο που ίσχυε παλιά με τα τηλεφωνα.

Στις αρχες της δεκαετίας του 90, συνέφερε να εχεις κάπου τηλέφωνο και να το μεταφέρεις σε νεο σπιτι, παρά να κάνεις νεα σύνδεση όπου ό οτε ηθελε σχεδόν 'μέσον' και έκανε κάτι μηνες να σου βαλει τηλεφωνική σύνδεση!!!

Με μεταφορά γίνονταν ολα σε λίγες μερες!

Οποτε ειπα μηπως συνεβαινε και με dsl το ίδιο.

Δημοσ.

Giati den dokimazeis me Vivodi?

Γιατί δεν με καλύπτει γεωγραφικά το δικτυό της. Δυστυχώς...

Δημοσ.

file mou karib an tha pas eparxia den nomizo na yparxei megalo provlima sto thema tis kathisterisis,toulaxiston ego pou eimai katerini ston ote itane exipiretikotatoi kai mesa se 3 meres eixa adsl :D

Kai malista evala kai nea grammi giati den ithela na perimeno gia isdn over adsl kai etsi tin epomeni tis aitisis evala tin grammi kai meta apo 2 meres itane etoimi kai i adsl.Tora gia athina/thessaloniki den xero ti paizei... :?

Δημοσ.

Για Αθήνα εχουν ειπωθει πολλά. Βλέπω οτι υπάρχουν καθυστερήσεις.

Στην επαρχία ειναι μαλλον πιο στρωμένα τα πραγματα.

Δημοσ.

Agapite Karib auto pou les, an kai kalo san skepsi den ginetai... (distixws)

Ginetai omws afou exeis idi dsl twra, na kaneis tin aitisi gia to neo spiti, kai aplws tote na plirwseis to poso egkatastasis(pou einai kai ef apaks), dld ta 41.30 eurw.

De xreiazetai na einai etoimo to spiti gia na kaneis tin aitisi kai na tin afiseis stin anamoni.... (me dedomeno panta oti to neo sou spiti exei IDI grammi tilefwnou)

Na sou pw akomi oti exei pesei terastios panikos me tis dsl, kai kleinoun ta free ports me illiggiwdeis ruthmous.(enas akomi logos na tin kaneis apo twra)....

:)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...