vounisios Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Καλησπερα φιλοι μου...Τυχαινει να εχω αυτα τα δυο[2]: 1--uTorrent web & 2--BitTorrent web.......Σκεπτομαι να <<διωξω>>το ενα γιατι υποψιαζομαι οτι ειναι παρομοια....Μηπως μπορειται να μου πειτε ποιο δεν μου ειναι απαραιτητο ? σας ευχαριστω.
micos000 Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Κανένα. Και τα δύο είναι αηδίες σε όμορφο περιτύλιγμα. Βάλε qbittorrent. 4
vounisios Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 14 ώρες πριν, micos000 είπε Κανένα. Και τα δύο είναι αηδίες σε όμορφο περιτύλιγμα. Βάλε qbittorrent. Εισαι ωραιος....αυτο θα κανω....σε ευχαριστω πολυ! 13 λεπτά πριν, vounisios είπε Εισαι ωραιος....αυτο θα κανω....σε ευχαριστω πολυ! Α να ρωτησω & κατι τελευταιο: Ειναι Free ?
snbblp Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 5 ώρες πριν, vounisios είπε Εισαι ωραιος....αυτο θα κανω....σε ευχαριστω πολυ! Α να ρωτησω & κατι τελευταιο: Ειναι Free ? Ναι. Κατέβασμα και πληροφορίες εδώ 1
vounisios Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 2 ώρες πριν, snbblp είπε Ναι. Κατέβασμα και πληροφορίες εδώ Ευχαριστω πολυ!
micos000 Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Ένα tip για τα torrents. Το upload στο 1/3 της μέγιστης up stream ταχύτητας της γραμμής σου (όχι του download) και το download στα 2/3 αν θέλεις να χρησιμοποιείς το ίντερνετ στον χώρο σου και για άλλα πράγματα εκτός από κατέβασμα. Μια safe ρύθμιση για το up είναι στα 50KΒps. Επεξ/σία 25 Απριλίου 2021 από micos000
vounisios Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 9 λεπτά πριν, micos000 είπε Ένα tip για τα torrents. Το upload στο 1/3 της μέγιστης up stream ταχύτητας της γραμμής σου (όχι του download) και το download στα 2/3 αν θέλεις να χρησιμοποιείς το ίντερνετ στον χώρο σου και για άλλα πράγματα εκτός από κατέβασμα. Μια safe ρύθμιση για το up είναι στα 50KΒps. Ευχαριστω πολυ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα