Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα , αγορασα ενα iphone 11 pro max απο Βοστόνη αμερικης πριν 16 μηνες και αγορασα εξτρα apple care plus  αξιας 260 δολάρια.

μου εσπασε η οθονη πριν 15 μερες πηγα στην Info quest και μου ειπαν οτι δεν ισχυει η εξτρα ασφαλεια στην ελλαδα αλλα μονο στην αμερικη... μπορειτε να με βοηθησετε  τι μπορω να κανω γιανα μπορεσω να το φτιαξω ? πια βηματα πρεπει να ακολουθησω ...?η με καποιο τροπο να εποικωνησω με την αππλε στην αμερικη 

η οθονη του xs max μπορει να μπει στο 11 pro max ? αν ειναι να βρω καποιο κλειδωμενο αν ειναι..

Δημοσ.

Καλησπέρα, 

Για αρχή μίλα με Apple Αμερικής.

Νομίζω ότι ίσως σε καλύπτει οπουδήποτε υπάρχει Official Apple Store και πιο κοντά έχει στην Τουρκία.

Επίσης ρώτα αν μπορείς να το στείλεις με Courier διότι λόγω Covid-19 ίσως το κάνουν.

Ελπίζω να βρείς την καλυπτερη λύση.

Η οθόνη δεν μπαίνει απ´οσο γνωρίζω.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, leonardo23 είπε

καλησπερα , αγορασα ενα iphone 11 pro max απο Βοστόνη αμερικης πριν 16 μηνες και αγορασα εξτρα apple care plus  αξιας 260 δολάρια.

μου εσπασε η οθονη πριν 15 μερες πηγα στην Info quest και μου ειπαν οτι δεν ισχυει η εξτρα ασφαλεια στην ελλαδα αλλα μονο στην αμερικη... μπορειτε να με βοηθησετε  τι μπορω να κανω γιανα μπορεσω να το φτιαξω ? πια βηματα πρεπει να ακολουθησω ...?η με καποιο τροπο να εποικωνησω με την αππλε στην αμερικη 

η οθονη του xs max μπορει να μπει στο 11 pro max ? αν ειναι να βρω καποιο κλειδωμενο αν ειναι..

Καλησπέρα, έχω την εντύπωση ,βασικά είμαι 99% σίγουρος ότι τα προγράμματα apple care έχουν παγκόσμια κάλυψη.

Κάνε ένα τηλέφωνο και στην document μήπως βγάλεις άκρη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το πηγα infoquest και μου λεει δεν γινεται ... λογο ειναι μοντελο αμερικης και οχι ευρωπης .. κ εγω πιστευω οτι ηταν παγκοσμια αλλα η κοπελα στο ινφοκουεστ ελεγε αλλα πολλα και διαφορα , βασικα κατι μ φανηκε δεν ειχε ιδεα τι γινοταν εκει , θα προσπαθησω να το παω στο ιστορμ να δω τι αλαμπουρνεζικα θα μου πουν κ εκει..μακαρι να βρω μια ακρη απο το ισπανικο αππλε στορε που εχω ενα γνωστο εκει ... ελλαδα τιποτα 100 χρονια πισω μας πανε

The warranty and AppleCare/AppleCare+ on the iPhone are not international. ... The warranty and AppleCare / AppleCare+ are only valid in the country where the phone was originally sold. If you purchased it in the US, you can only buy additional coverage from Apple in the US and that coverage will only be valid in the US

Επεξ/σία από leonardo23
Δημοσ.

Έχει να κάνει με το ότι η κατασκευή έχει γίνει κατά τα πρότυπα της Αμερικής και έχει διαφορετικές μπάντες από εδώ. Αν το είχες πάρει πχ από Αγγλία ή Ισπανία δε θα είχες θέμα. Το ίδιο συμβαίνει και με μοντέλα αγορασμένα από αντίστοιχα άλλα region όπως πχ Κίνας, Ινδονησίας κλπ. Κοιτάς πώς να το στείλεις σε κάποιο Apple Store.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
58 λεπτά πριν, leonardo23 είπε

το πηγα infoquest και μου λεει δεν γινεται ... λογο ειναι μοντελο αμερικης και οχι ευρωπης .. κ εγω πιστευω οτι ηταν παγκοσμια αλλα η κοπελα στο ινφοκουεστ ελεγε αλλα πολλα και διαφορα , βασικα κατι μ φανηκε δεν ειχε ιδεα τι γινοταν εκει , θα προσπαθησω να το παω στο ιστορμ να δω τι αλαμπουρνεζικα θα μου πουν κ εκει..μακαρι να βρω μια ακρη απο το ισπανικο αππλε στορε που εχω ενα γνωστο εκει ... ελλαδα τιποτα 100 χρονια πισω μας πανε

The warranty and AppleCare/AppleCare+ on the iPhone are not international. ... The warranty and AppleCare / AppleCare+ are only valid in the country where the phone was originally sold. If you purchased it in the US, you can only buy additional coverage from Apple in the US and that coverage will only be valid in the US

isystem φίλε... istorm = isquare = infoquest = acs, καταλαβαίνεις για τι εταιρεία μιλάμε...

Προσπαθούν γενικά να σε αποφύγουν στο σέρβις

Πήγαινε το στην isystem ή πάρε τηλέφωνο στην apple να εξηγήσεις την κατάσταση και να τους πεις για τις γελοιότητες του istorm και της infoquest....

Επεξ/σία από bioentre
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, bioentre είπε

isystem φίλε... istorm = isquare = infoquest = acs, καταλαβαίνεις για τι εταιρεία μιλάμε...

Προσπαθούν γενικά να σε αποφύγουν στο σέρβις

Πήγαινε το στην isystem ή πάρε τηλέφωνο στην apple να εξηγήσεις την κατάσταση και να τους πεις για τις γελοιότητες του istorm και της infoquest....

Ναι μπράβο, για την ηλικία σου, σοφή η βλακεία σου. iStorm, Infoquest, Document, iSystem είναι ακριβώς οι ίδιες υπηρεσίες σέρβις. Δε θα του πούνε τίποτα διαφορετικό. Περιμένω απάντηση του OP για να δεις πόσο πατάτας είσαι. 

Επεξ/σία από enlightened

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...