Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, gurgurant είπε

Εγώ λέω να σταματήσουν να ξοδεύουν λεφτά σε βλακιες και να πάρουν καλύτερα μέτρα ή γη πεθαίνει σιγά σιγά, αυτός είναι κ ο λόγος που κάνουν τέτοια πειράματα, που θα πάνε το κωλαράκι τους όταν η γη τα φτύσει. 

Η γη δεν πρόκειται να πεθάνει για τα επόμενα κάτι εκατομμύρια χρόνια...

αποδεδειγμένα έχει περάσει μια-δυο βαρβάτες κρίσεις αλλά και αυτή και το οικοσύστημα που φιλοξενεί έχει αντέξει και προσαρμοστεί...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, AtiX είπε

Η γη δεν πρόκειται να πεθάνει για τα επόμενα κάτι εκατομμύρια χρόνια...

αποδεδειγμένα έχει περάσει μια-δυο βαρβάτες κρίσεις αλλά και αυτή και το οικοσύστημα που φιλοξενεί έχει αντέξει και προσαρμοστεί...

Η Γη δε προκειται οντως να πεθανει, αλλα massive extinction level συμβαντα εχουν γινει 7-8 φορες στην ιστορια του πλανητη, οπου σχεδον το 95% της ζωης εξαφανιστηκε. Αν συνεχισουμε ως ειδος να διαταρασουμε την ισορροπια του πλανητη, η Γη θα συνεχισει να γυριζει, αλλα δεν ειναι σιγουρο το ιδιο για εμας.

• Like 3
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, asmilon είπε

Η Γη δε προκειται οντως να πεθανει, αλλα massive extinction level συμβαντα εχουν γινει 7-8 φορες στην ιστορια του πλανητη, οπου σχεδον το 95% της ζωης εξαφανιστηκε. Αν συνεχισουμε ως ειδος να διαταρασουμε την ισορροπια του πλανητη, η Γη θα συνεχισει να γυριζει, αλλα δεν ειναι σιγουρο το ιδιο για εμας.

Δεν λέμε κάτι διαφορετικό... εγώ απλά επισήμανα, στον φίλο μας, ότι η γη θα υπάρχει και χωρίς εμάς πάνω της... 

• Like 1
Δημοσ.
21 ώρες πριν, Drake27 είπε

Δεν νομίζω να είναι μακριά αυτό που λες,μπορεί εγώ και εσύ να το ζήσουμε αυτό αλλά το teramorfing του πλανήτη θα το δουν τα δισέγγονα μας.

Έχετε συνειδητοποιήσει ότι δεν υπάρχει τεχνολογια με την οποία να μπορούμε να πάμε στον Άρη;

Μόλις βγούμε από την προστασία του μαγνητικου πεδίου της Γης (μέχρι το φεγγάρι φτάνει) τηγανιζομαστε από την ακτινοβολία του ήλιου και όχι μόνο.

• Confused 1
Δημοσ.

Το σημαντικό δεν είναι να βρούμε άλλο πλανήτη να πάμε  να καταστρέψουμε αφού καταστρέψουμε τη γη. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, gurgurant είπε

Εγώ λέω να σταματήσουν να ξοδεύουν λεφτά σε βλακιες και να πάρουν καλύτερα μέτρα ή γη πεθαίνει σιγά σιγά, αυτός είναι κ ο λόγος που κάνουν τέτοια πειράματα, που θα πάνε το κωλαράκι τους όταν η γη τα φτύσει. 

Η Γη δεν πεθαίνει. Η Γη μια χαρά θα είναι. Ο φλοιός (ακόμα και κωλος να γίνει από τον άνθρωπο) είναι ένα τίποτα μπροστά στο μέγεθος του πλανήτη.

Εμεις θα έχουμε πρόβλημα. Η Γη κανένα.

• Like 1
Δημοσ.

Δν λέω κάτι διαφορετικό, απλά εννοώ ότι κάνουμε εμείς την ζωή μας πιο δύσκολη με ολα αυτά.ο άνθρωπος μακράν το χειρότερο είδος που έχει περάσει από την γη. 

Δημοσ.

Και σε μερικες εκατονταδες χρονια θα εχουμε τα γνωστα "ερχονται οι λαθρομεταναστες απο την Γη/απο τον Αρη/απο την Σεληνη και μας περνουν τις δουλειες"

Δημοσ.

Ας πάνε στον Άρη να ζούνε εκεί σε κυψέλες και με στολές! Καλύτερα παραπάνω χώρος εδώ. Δεν είναι και λίγοι που δήλωσαν εθελοντές να ζήσουν στην Άρη. Υπάρχει σχετικό βίντεο στο YouTube.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...