Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Ήθελα να ρωτήσω αν έχει κανείς εμπειρία απο τηλεργασία σε κυκλαδίτικο νησί και τι λύσεις υπάρχουν αν το σπίτι δεν εχει ιντερνετ. Έχει νόημα να βάλεις γραμμή για να πας να δουλέψεις 1-2 μήνες αν υπάρχουν άλλες λύσεις; Από την άλλη αν υπάρχει ανάγκη για calls και καλή σύνδεση η γραμμή είναι η πιο σταθερή λύση σωστά;

Σκοπεύω να ρωτήσω στην Cosmote (εχω την εντυπωση οτι αυτη εχει την καλύτερη σύνδεση στις Κυκλάδες) απλά ήθελα να δω αν κάποιος έχει εμπειρία/γνώση προσωπική.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Γενικά η Cosmote έχει πολύ καλή κάλυψη στις Κυκλάδες, για κάνα δυο μήνες δε νομίζω πως αξίζει να βάλεις σταθερή σύνδεση..θα έχεις συμβόλαιο δύο ετών..

Αλλιώς μπορείς να βάλεις σύνδεση και να την κόψεις ( διακοπή) τον 3ο μήνα που πολλές φορές το κόστος είναι μειωμένο (30-40€)

Ρώτα κάποιο γείτονα αν μπορεί να σου δώσει τον κωδικό να μπαίνεις ή θα αρκεστεις στο υψηλό κόστος δεδομένων κινητής (μπορεί να σου βγαίνει ακόμα και 70-80€ το μήνα), αλλά είναι για μικρό χρονικό διάστημα.., ασύρματοι πάροχοι απ' όσο ξέρω δεν έχει, μπορείς όμως να το ψάξεις λίγο..

Δημοσ.

Η μπορεις να επιλεξεις αυτο Vodafone Wifi εγω σε αυτο εχω καταληξει για το χωριο, 39.90 καρτα και συσκευη για wifi, και μετα οποτε θες 40GB 19.90 gia 30 μερες. Αυτα για μενα που χρειαζομαι internet για την δουλεια, τωρα για κλησεις μια στο τοσο υπαρχει το κινητο ;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Amaretos είπε

Η μπορεις να επιλεξεις αυτο Vodafone Wifi εγω σε αυτο εχω καταληξει για το χωριο, 39.90 καρτα και συσκευη για wifi, και μετα οποτε θες 40GB 19.90 gia 30 μερες. Αυτα για μενα που χρειαζομαι internet για την δουλεια, τωρα για κλησεις μια στο τοσο υπαρχει το κινητο ;)

9,95 τα 40GB αλλά και με κόφτη ταχύτητας αν ξεπεράσεις τα 100GB τον τιμολογιακό μήνα.

https://www.vodafone.gr/eshop/mobile-internet/c-100123/?c_source=google&c_medium=paid-search&c_term=mobile-vodafone-wifi-on-the-spot-broad&c_name=20200525-giga-wifi-on-the-spot&s_kwcid=AL!8229!3!469285565437!b!!g!!%2Bvodafone %2Bgiga %2Bwifi %2Bon %2Bthe %2Bspot&gclid=Cj0KCQjw4ImEBhDFARIsAGOTMj_EmImtVZu_LX-IjewaGL-2NszRIObIuiArLZvvPCT3MU-z9ldxg3oaAmXaEALw_wcB#:~:text=Giga Boost 40GB,19%2C90€ μόνο 9%2C95€

Επεξ/σία από Ukforthemoment
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Amaretos είπε

Εγω με βαση τον τιμοτακαταλογο το ειπα το 19.90 , αυτο με τον κοφτη που το διαβασες?

image.png.5263b9d437bcd18490829e02b8f76377.png

Η τιμη με τα 9,95€ είναι απο τον Νοέμβρη τουλάχιστον που το αγόρασα.Εβαλα και το λινκ που το λεει  και σήμερα.

Τον κόφτη τον βίωσα .Οταν τους ξεμπρόστιασα ότι δεν το γράφει καπου το έπαιζαν τρελίτσα.Ακόμα περιμένω το λίνκ που είπε θα στείλει κάποια απο το τσατ.

Σε νεώτερη επικοινωνία είπαν θα το γραφουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...