JohnVani18 Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 Και θα φέρει βελτιώσεις στη χρήση μνήμης RAM, επεξεργαστή και κατανάλωση μπαταρίας Στη δοκιμή μιας νέας λειτουργίας απόδοσης για τον Edge έχει προχωρήσει η Microsoft, η οποία είναι διαθέσιμη στην Canary έκδοση του browser, με όσους θέλουν να μπορούν να την ενεργοποιήσουν χειροκίνητα. Όπως ανέφερε η Microsoft, η λειτουργία απόδοσης βελτιώνει την ταχύτητα, ανταπόκριση, μνήμη RAM, χρήση επεξεργαστή και κατανάλωση μπαταρίας, σημειώνοντας πως η εμπειρία μπορεί να διαφέρει από τα τεχνικά χαρακτηριστικά του συστήματος και τις συνήθειες του κάθε χρήστη. Ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο πως η λειτουργία απόδοσης αλλάζει τον Edge, αλλά ξέρουμε πως επηρεάζει τη λειτουργία αδράνειας καρτελών. Αν ενεργοποιήσετε την λειτουργία απόδοσης, το χρονικό όριο αδράνειας κλειδώνει αυτόματα στα 5 λεπτά. Η λειτουργία αδράνειας διατέθηκε στις αρχές του έτους, επιτρέποντας τον browser να ελευθερώνει πόρους του συστήματος όταν ο χρήστης έχει ανενεργές καρτέλες ανοιχτές, μειώνοντας έτσι τις απαιτήσεις μνήμης και επεξεργαστή. Η λειτουργία απόδοσης φαίνεται πως προορίζεται στους χρήστες laptop, καθώς οι browsers έχουν μεγάλη επίπτωση στη διάρκεια της μπαταρίας. Η Google επίσης εργάζεται στη βελτίωση απόδοσης του Chrome, όπως και στην κατανάλωση της μπαταρίας. Συγκεκριμένα με την ενημέρωση Νοεμβρίου, είδαμε πως έγινε μεγάλη βελτίωση στη χρήση επεξεργαστή και τέλος, νωρίτερα μέσα στο έτος, είδαμε βελτιώσεις σε χρήση μνήμης RAM και κάρτας γραφικών. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
panos2310 Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Την εποχή της ηλεκτροκίνησης (arm, safari) συζητάμε για 10% ελάττωση ρύπων σε κινητήρες εσωτερικής καύσης. Δε νομίζω να μπορεί να σταματήσει με τίποτα αυτό που έχει ξεκινήσει από το περασμένο φθινόπωρο. 2 6
fsbmaniac Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Οτι καλύτερο σε Browser είχα ποτέ, ναι δεν κάνω πλάκα 0 προβλήματα υπεροχηπαραμετροποιηση, συμβατοτητα plug in και κανενα κουλό που εκανε ο ff. SUPER 5
Yeroplatanos Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Ωραία. Θέλω να πετάει οταν τον ανοίγω για να κατεβάσω Chrome 5 3 4
DelsinGR Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 4K 60 fps με RTX αλλιώς τί να το κάνω το perfromance mode;
silentalex16 Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Μου θυμίζει το κουμπί που ειχε το x386 μου, το "Turbo" ... 3
AtiX Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 3 λεπτά πριν, silentalex16 είπε Μου θυμίζει το κουμπί που ειχε το x386 μου, το "Turbo" ... 😉 3
Retromaniac Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, silentalex16 είπε Μου θυμίζει το κουμπί που ειχε το x386 μου, το "Turbo" ... Το κουμπί αυτό το είχαν και μερικοί 8088 και 8086 και 4.77mhz πήγαιναν στα 8! 1
babisgr Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 3 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Το κουμπί αυτό το είχαν και μερικοί 8088 και 8086 και 4.77mhz πήγαιναν στα 8! Το ανάποδο μάλλον...μαπο από τα 8 σχεδον στα μισά,και αυτό κυρίως για λόγους συμβατότητας παλαιών παιχνιδιων ώστε να μην τρέχουν γρήγοροτερα και είναι unplayable 2
Retromaniac Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 2 λεπτά πριν, babisgr είπε Το ανάποδο μάλλον...μαπο από τα 8 σχεδον στα μισά,και αυτό κυρίως για λόγους συμβατότητας παλαιών παιχνιδιων ώστε να μην τρέχουν γρήγοροτερα και είναι unplayable Το κουμπί έλεγε τούρμπο, όχι slow down.
babisgr Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Για να το λες μετά από τόσα χρόνια,μάλλον δούλεψε το trick τους! 1
Retromaniac Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 5 λεπτά πριν, babisgr είπε Για να το λες μετά από τόσα χρόνια,μάλλον δούλεψε το trick τους! Καταρχάς εγώ είχα amstrad 1640 pc που είχε 8086 στα 8mhz μόνιμα χωρίς τουρμπο. Ποιο παιχνίδι πήγαινε γρήγορα στα 8 mhz; Ακόμη και το hardhat πήγαινε κανονικά... Τα περισσότερα πήγαιναν πολύ αργά και μόνο σε 80286 στα 16mhz είχαν κανονική ταχύτητα.
tasos_orf Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Μακράν καλύτερο από chrome που κρασάρει κάθε τρεις και λίγο 2
babisgr Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Καταρχάς εγώ είχα amstrad 1640 pc που είχε 8086 στα 8mhz μόνιμα χωρίς τουρμπο. Ποιο παιχνίδι πήγαινε γρήγορα στα 8 mhz; Ακόμη και το hardhat πήγαινε κανονικά... Τα περισσότερα πήγαιναν πολύ αργά και μόνο σε 80286 στα 16mhz είχαν κανονική ταχύτητα. Ρε φίλε,από τότε ήταν γνωστό αυτό,και εκτός αυτού αυτό το κουμπί υπήρχε μέχρι και σε 486 εποχές ..μην κολλάς σε αυτό,αυτή ήταν η χρήση του Επεξ/σία 23 Απριλίου 2021 από babisgr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα