menso Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Χαίρετε, έχω μια ερώτηση για έναν παλιό εκτυπωτή που έχω στην κατοχή μου: Xerox Workcentre 24 pcl 6 Τον παραπάνω εκτυπωτή τον είχα συνδέσει στο τοπικό δίκτυό μου και εξυπηρετούσε κάποια pc στο παρελθόν. Το πρόβλημα > Η Xerox δεν τον υποστηρίζει πλέον, οπότε μετά τα windows 7 δεν υπάρχουν drivers (έχω μιλήσει με υποστήριξη και δε μπορούν να κάνουν κάτι ή δε θέλουν). Υπάρχει ένα pc με windows xp (έχει παλιό software πάνω) με τον οποίο μπορεί να συνδεθεί και λειτουργήσει αλλά είναι στα τελευταία του και θα αποσυρθεί σύντομα. Πλέον όλα τα pc μας σε λίγους μήνες θα έχουν windows 10 και δεν θα μπορούμε να λειτουργούμε, με ευκολία τουλάχιστον, τον εκτυπωτή. Ψάχτηκα λίγο και έχω μια σκέψη ότι κάτι τέτοιο ίσως να βοηθούσε : https://www.e-shop.gr/ypologistes-print-servers-list?table=PER&category=PRINT+SERVERS Έχει κανείς εμπειρία ή γνώσεις για τα παραπάνω ή κάποια άλλη πιθανή λύση ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
DimosthenisG Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Τον πετάς και παίρνεις άλλον Πλέον με 200 ευρώ παίρνεις άψογα πολυμηχανημα Επεξ/σία 23 Απριλίου 2021 από DimosthenisG
cthulhucarbide Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια λύση στο πρόβλημα του οπ, αλλά προτάσεις του στυλ "κλάιν μάιν πέτα το και πάρε άλλο με 200€" μόνο θλίψη νομίζω ότι προκαλούν, ειδικά όταν πρόκειται για θέμα συμβατότητας του λογισμικού
Basilhs23___ Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Στα scanners υπάρχουν λογισμικά τρίτων με τα οποία δουλεύει το μηχάνημα με περιορισμένες δυνατότητες. Για εκτυπωτές τώρα δεν γνωρίζω ακριβώς τι κυκλοφορεί. 1. Δοκίμασε να βάλεις και να τρέξεις τους drivers ως εκτελέσιμους σε περιβάλλον win10. 2. Αν δεν δουλέψει τοτε βρες κάποιο λογισμικό τρίτου. Αν δεν λειτουργησει ούτε με αυτό τότε πέταμα ανακύκλωση και αγορά νέου. Επεξ/σία 23 Απριλίου 2021 από Basilhs23___
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα