kappa80 Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Γειά σας, 'Εχω μια καινούρια τηλεόραση με υποδοχή HDMI και ενα παλιό pc με υποδοχή VGA. Αγόρασα ένα καλώδιο με ασρενικό HDMI και θυληκό VGA ώστε να συνδεθεί. Τελικά δεν λειτουργεί. Μπορείτε να βοηθήσετε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Ποιό βύσμα πήρες, μπορείς να δώσεις λινκ; Μήπως έπεσες σε ελλατωματικό; Αν δεν παίζει ίσως πρέπει να κάνεις επιστροφή. Ο μετατροπέας που πήρες είναι η μόνη λύση, απλά έπεσες ή σε λάθος ή σε κακό προϊόν. Μετά κοιτάς να δεις μήπως έχει κάποια αναλογική είσοδο η tv που πήρες και να συνδέσεις εκεί. Δώσε μας το μοντέλο της tv μήπως βοηθήσουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Μαλλον αυτο ειναι για να βγαλεις HDMI απο την καρτα γραφικών και να το συνδεσεις σε vga (οθονη ή μονιτορ) Επεξ/σία 23 Απριλίου 2021 από Crybal 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 21 ώρες πριν, kappa80 είπε . Αγόρασα ένα καλώδιο με ασρενικό HDMI και θυληκό VGA ώστε να συνδεθεί. Τελικά δεν λειτουργεί. Μπορείτε να βοηθήσετε; εκτιμώ ότι στην tv έγινε ρύθμιση για επιλογή πηγής εισόδου το pc ώστε το περάσει το σήμα Το σκέτο καλώδιο νομίζω δεν παίζει θέλεις με παροχή ρεύματος https://www.skroutz.gr/s/21380594/Powertech-3-5mm-VGA-female-HDMI-female-CAB-H107.html δες το βίντεο https://www.youtube.com/watch?v=7lVHfmydmjI Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kappa80 Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, nickol-us είπε Ποιό βύσμα πήρες, μπορείς να δώσεις λινκ; Μήπως έπεσες σε ελλατωματικό; Αν δεν παίζει ίσως πρέπει να κάνεις επιστροφή. Ο μετατροπέας που πήρες είναι η μόνη λύση, απλά έπεσες ή σε λάθος ή σε κακό προϊόν. Μετά κοιτάς να δεις μήπως έχει κάποια αναλογική είσοδο η tv που πήρες και να συνδέσεις εκεί. Δώσε μας το μοντέλο της tv μήπως βοηθήσουμε. Αυτό πήρα. https://www.skroutz.gr/s/24798171/Powertech-HDMI-male-VGA-female-PTH-023.html και το μοντέλο της τηλεόρασης είναι LG 37LK450 37" LCD Full HD. 5 ώρες πριν, hp8 είπε εκτιμώ ότι στην tv έγινε ρύθμιση για επιλογή πηγής εισόδου το pc ώστε το περάσει το σήμα Το σκέτο καλώδιο νομίζω δεν παίζει θέλεις με παροχή ρεύματος https://www.skroutz.gr/s/21380594/Powertech-3-5mm-VGA-female-HDMI-female-CAB-H107.html δες το βίντεο https://www.youtube.com/watch?v=7lVHfmydmjI Θα το δοκιμάσω. Ευχαριστώ πολύ. 6 ώρες πριν, Crybal είπε Μαλλον αυτο ειναι για να βγαλεις HDMI απο την καρτα γραφικών και να το συνδεσεις σε vga (οθονη ή μονιτορ) Πιθανόν. Ευχαριστώ. Επεξ/σία 24 Απριλίου 2021 από kappa80 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Βάση του manual που βρήκα της τηλεόρασης σου, είδα ότι απο πίσω έχει κανονικά είσοδο για vga(rgb in) που είναι αναλογική. Αν σε απασχολεί ο ήχος στη σελιδα 82 "connections" δείχνει που να συνδέσεις ώστε να έχεις και ήχο. Κακώς μάλλον έμπλεξες με μετατροπέα. Για τον μετατροπέα συμφωνώ με τον crybal, πήρες το αντίστροφο (hdmi to vga) απ'ότι έπρεπε και αυτοί οι μετατροπείς είναι one way, είτε μετατρέπουν τι ψηφιακό σε αναλογικό είτε το αντίστροφο, ένας μετατροπέας δεν κάνει και τα δύο ταυτόχρονα. Επεξ/σία 24 Απριλίου 2021 από nickol-us Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kappa80 Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 10 ώρες πριν, nickol-us είπε Βάση του manual που βρήκα της τηλεόρασης σου, είδα ότι απο πίσω έχει κανονικά είσοδο για vga(rgb in) που είναι αναλογική. Αν σε απασχολεί ο ήχος στη σελιδα 82 "connections" δείχνει που να συνδέσεις ώστε να έχεις και ήχο. Κακώς μάλλον έμπλεξες με μετατροπέα. Για τον μετατροπέα συμφωνώ με τον crybal, πήρες το αντίστροφο (hdmi to vga) απ'ότι έπρεπε και αυτοί οι μετατροπείς είναι one way, είτε μετατρέπουν τι ψηφιακό σε αναλογικό είτε το αντίστροφο, ένας μετατροπέας δεν κάνει και τα δύο ταυτόχρονα. Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια σου. Η τηλεόραση είναι άλλη. Λάθος μου. Το μοντέλο της τηλεόρασης που θέλω να συνδέσω το pc είναι το Turbo-X LED TV TXV-E3250D 32" HD Ready. Επειδή είναι καινούργια, δεν έχει vga. Το παλιό pc που θέλω να τη συνδέσω έχει vga μόνο. Ευχαριστώ και πάλι. Και συγγνώμη για το λάθος μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, kappa80 είπε Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια σου. Η τηλεόραση είναι άλλη. Λάθος μου. Το μοντέλο της τηλεόρασης που θέλω να συνδέσω το pc είναι το Turbo-X LED TV TXV-E3250D 32" HD Ready. Επειδή είναι καινούργια, δεν έχει vga. Το παλιό pc που θέλω να τη συνδέσω έχει vga μόνο. Ευχαριστώ και πάλι. Και συγγνώμη για το λάθος μου. Ε τότε πας για αντίστροφο μετατροπέα που σου είπε και ο crybal. Κατά πάσα πιθανότητα έχεις πάρει μετατροπέα HDMi to Vga ενώ χρειάζεσαι Vga to Hdmi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kappa80 Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 3 λεπτά πριν, nickol-us είπε Ε τότε πας για αντίστροφο μετατροπέα που σου είπε και ο crybal. Κατά πάσα πιθανότητα έχεις πάρει μετατροπέα HDMi to Vga ενώ χρειάζεσαι Vga to Hdmi Εκεί κατέληξα κι εγώ. Ευχαριστώ και πάλι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα