SB_1957 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 10 ώρες πριν, kathytherion είπε Καλησπέρα σε όλους, βρήκα το τοπικό αυτο ψαχνοντας μια λύση. Την περασμένη Τετάρτη πήρα από κατάστημα της Αθήνας ένα μαξιλάρι μακρόστενο για να το χρησιμοποιώ στον ύπνο που θέλω να το προσαρμόζω στη μέση και σε άλλα σημεία που κατά καιρούς είμαι πιασμένη. Το μαξιλάρι αυτό είχε έκπτωση από 15ε στα 10ε και στη συσκευασία είδα φευγαλέα πως μπορεί να μετατραπεί σε μικρό πουφ. Μόλις τ άνοιξα στο σπίτι, διαπιστώνω ότι πουφ γίνεται φορώντας το σε μια έξτρα θήκη που ενώ φαίνεται στη φωτο της συσκευασίας ,δεν υπήρχε. Έχω φάει πόσες μέρες τον κόσμο να βρω την απόδειξη. Έχω ξενερώσει γιατί απ' το κατάστημα που πήγα ήταν το τελευταίο, έχω ήδη πάει με πόδια και συγκοινωνία σε άλλα 2-3 καταστήματα να ρωτήσω αν το έχουν καθώς από την τηλεφωνική εξυπηρέτηση πελατών μου είπαν ότι δεν μπορούν να ελέγξουν τα αποθέματα και μόνο αν πάω εγώ σε ένα ένα κατάστημα να ρωτήσω θα μάθω,όμως μου φαίνεται πολύ χαζο και αντιλειτουργικο αυτό να πρέπει να επισκεφθώ όλα τα καταστήματα... Τι μπορώ να κάνω? Έχω στεναχωρηθεί πολύ, η απόδειξη ενώ δεν ήθελα.να την πετάξω είναι άφαντη, είχα χαρεί που βρήκα το μαξιλαράκι κ τώρα που ξέρω ότι είναι ελαττωματικό έχω ξενερώσει. Υγ. Ανέβασα σχετική εικόνα από άσχετο λιδλ κατάλογο. Είχα πάρει το γκρι με τ αστεράκια λευκά. Αν κατά τύχη έστω το πήρε κανενός το μάτι σε κάποιο κατάστημα ας μου πει Παρόμοιο που πουλάει το amazon με έξτρα μαξιλαράκι, φαίνεται ότι η θήκη έχει απλά ένα κούμπωμα στις άκρες για να κλείσει και να γίνει πουφ. Δεν θα μπορούσες να ράψεις κάτι αντίστοιχο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις