SB_1957 Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Ακόμη και τελευταία μέρα της 3μηνης διάρκειας να το πας το παίρνουν. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να ξέρουν αν το επιστρέφεις επειδή είναι χαλασμένο ή επειδή δεν σου αρέσει! Κι εμάς στα δεκάδες πράγματα που έχουμε πάρει από τότε που ήρθε Ελλάδα, τις 2-3 φορές που μας χάλασε στη διάρκεια της εγγύησης μας έστειλαν καινούργιο. 1
PLACEBO_89 Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Για μενα το lidl κανει το αυτονοητο.. Προσπαθει μεσα απο την καταναλωση να βγαλει το κερδος!!! Αν δεν αλλαξει η κατασταση με την οικονομια απο δω και περε μονο τετοιες επιχειρησεις θα παραμεινουν στην επιφανεια!!! Το lidl το μονο που κανει ειναι οσο περναει ο καιρος να κερδιζει εδαφος!!! Ακομα θυμαμαι που ηταν ενας κυριος στα γαλακτομικα και κανει σε μια υπαλληλο του lidl ''Και σεις κανετε αυξησεις'' και η απαντηση της υπαλληλου ηταν και παλι ειμαστε πιο φθηνα απο αλλα super market!!! Στο συνολο των επωνυμων προιοντων δεν κανει την διαφορα.. Τον σωνουν ομως οι προσφορες απο το εβδομαδιαιο φυλλαδιο και τα προιοντα(ειδη σπιτιου, ηλεκτρικες συσκυες κ.α) που φερνει κατα διαστηματα σε ανταγωνιστικες τιμες και συνοδευονται απο πραγματικη και μεγαλη εγγυηση!!! Επεξ/σία 24 Απριλίου 2021 από PLACEBO_89 3 1
phanispal Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 13 λεπτά πριν, PLACEBO_89 είπε [...]και παλι ειμαστε πιο φθηνα απο αλλα super market!!![...] Θέλω να πιστεύω ότι αντιλαμβάνεσαι πόση σημασία έχει όταν μιλάμε για διαφορετικά προϊόντα.
PLACEBO_89 Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 1 λεπτό πριν, phanispal είπε Θέλω να πιστεύω ότι αντιλαμβάνεσαι πόση σημασία έχει όταν μιλάμε για διαφορετικά προϊόντα. 16 λεπτά πριν, PLACEBO_89 είπε Στο συνολο των επωνυμων προιοντων δεν κανει την διαφορα.. Τον σωνουν ομως οι προσφορες απο το εβδομαδιαιο φυλλαδιο και τα προιοντα(ειδη σπιτιου, ηλεκτρικες συσκυες κ.α) που φερνει κατα διαστηματα σε ανταγωνιστικες τιμες και συνοδευονται απο πραγματικη και μεγαλη εγγυηση!!! 1
esertas Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Εδώ και λίγο καιρό πάντως ενώ άρχισε να βγάζει στα φυλλάδια διάφορες συσκευές και ρούχα ξανά εκτός από τρόφιμα, στην θεσσαλονίκη δεν φέρνει τίποτα από αυτά. Ρώτησα μια υπάλληλο και μου είπε ότι δεν τα φέρνουν, ότι είναι πολύ δύσκολο για το κατάστημα. Λέω εγώ σε άλλο κατάστημα αν πάω; Μόνο εκτός Θεσσαλονίκης μου λέει. Ήθελα να πάρω κάτι κάλτσες εργασίας που θα έφερνε. Πήγα στο καταστημά μου Σταυρούπολη δεν είχε. Πήγα στο Ωραιόκαστρο μετά την δουλειά και εκεί τίποτα. Εσείς που είστε από την υπόλοιπη Ελλάδα Βρίσκετε ότι έχει στο φυλλάδιο; 1
Stu Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Σε γενικές γραμμές ναι τα έχει Το γενικές γραμμές εννοώ αν τα προλάβεις Μήπως σε Θεσσαλονίκη όπως ήταν πριν 2-3 μήνες σε όλη της χώρα αφήνουν τα καταστήματα μόνο τρόφιμα Θα το κοιτάξω γιατί
kax54638 Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, esertas είπε Εδώ και λίγο καιρό πάντως ενώ άρχισε να βγάζει στα φυλλάδια διάφορες συσκευές και ρούχα ξανά εκτός από τρόφιμα, στην θεσσαλονίκη δεν φέρνει τίποτα από αυτά. Ρώτησα μια υπάλληλο και μου είπε ότι δεν τα φέρνουν, ότι είναι πολύ δύσκολο για το κατάστημα. Λέω εγώ σε άλλο κατάστημα αν πάω; Μόνο εκτός Θεσσαλονίκης μου λέει. Ήθελα να πάρω κάτι κάλτσες εργασίας που θα έφερνε. Πήγα στο καταστημά μου Σταυρούπολη δεν είχε. Πήγα στο Ωραιόκαστρο μετά την δουλειά και εκεί τίποτα. Εσείς που είστε από την υπόλοιπη Ελλάδα Βρίσκετε ότι έχει στο φυλλάδιο; Ναι και εδώ επαρχία πάντα φέρνει τα πάντα. Απλά αν κάτι είναι ιδιαίτερα δημοφιλές θα εξαφανιστεί σε χρόνο ρεκόρ. Τις περισσότερες Πέμπτες περιμένουν έξω από το κατάστημα πριν καν ανοίξει (!!!).
papoys1 Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, esertas είπε Εδώ και λίγο καιρό πάντως ενώ άρχισε να βγάζει στα φυλλάδια διάφορες συσκευές και ρούχα ξανά εκτός από τρόφιμα, στην θεσσαλονίκη δεν φέρνει τίποτα από αυτά. Ρώτησα μια υπάλληλο και μου είπε ότι δεν τα φέρνουν, ότι είναι πολύ δύσκολο για το κατάστημα. Λέω εγώ σε άλλο κατάστημα αν πάω; Μόνο εκτός Θεσσαλονίκης μου λέει. Ήθελα να πάρω κάτι κάλτσες εργασίας που θα έφερνε. Πήγα στο καταστημά μου Σταυρούπολη δεν είχε. Πήγα στο Ωραιόκαστρο μετά την δουλειά και εκεί τίποτα. Εσείς που είστε από την υπόλοιπη Ελλάδα Βρίσκετε ότι έχει στο φυλλάδιο; Σπάνια αλλά καμιά φορά και εδώ στην Αθήνα να μην φέρει κάποιο πράγμα που έχει στο φυλλάδιο προσφορά π.χ. αυτή τη βδομάδα δεν έφερε το απορρυπαντικό LEL 90 μεζούρες XXL με 5,49 επειδή ήθελα να αγοράσω. Αν και έχω ρωτήσει δεν μπόρεσαν να μου απαντήσουν αλλά πιστεύω πως γίνεται μετά από κακή συννενόηση με τους προμηθευτές και το συγκεκριμένο είδος θα το φέρει προσφορά κάποια από τις επώνυμες εβδομάδες. Επεξ/σία 24 Απριλίου 2021 από papoys1 1
Stu Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 Και εγώ από επαρχία είμαι Μια φορά στο τόσο δεν θα φέρει κάποια πράγμα όπως μπισκότα... η κάτι άλλο αλλά όχι εργαλεία και τα πράγματα στο φυλλάδιο non food
tarantules Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 Γνωρίζει κανείς εαν τα εργαλεία που έχει στο φυλλάδιο πρέπει να τα προπαραγγείλεις στο κατάστημα ή αν μπορείς να τα πάρεις απευθείας;
cthulhucarbide Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 3 ώρες πριν, tarantules είπε Γνωρίζει κανείς εαν τα εργαλεία που έχει στο φυλλάδιο πρέπει να τα προπαραγγείλεις στο κατάστημα ή αν μπορείς να τα πάρεις απευθείας; Απευθείας 1
kathytherion Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Καλησπέρα σε όλους, βρήκα το τοπικό αυτο ψαχνοντας μια λύση. Την περασμένη Τετάρτη πήρα από κατάστημα της Αθήνας ένα μαξιλάρι μακρόστενο για να το χρησιμοποιώ στον ύπνο που θέλω να το προσαρμόζω στη μέση και σε άλλα σημεία που κατά καιρούς είμαι πιασμένη. Το μαξιλάρι αυτό είχε έκπτωση από 15ε στα 10ε και στη συσκευασία είδα φευγαλέα πως μπορεί να μετατραπεί σε μικρό πουφ. Μόλις τ άνοιξα στο σπίτι, διαπιστώνω ότι πουφ γίνεται φορώντας το σε μια έξτρα θήκη που ενώ φαίνεται στη φωτο της συσκευασίας ,δεν υπήρχε. Έχω φάει πόσες μέρες τον κόσμο να βρω την απόδειξη. Έχω ξενερώσει γιατί απ' το κατάστημα που πήγα ήταν το τελευταίο, έχω ήδη πάει με πόδια και συγκοινωνία σε άλλα 2-3 καταστήματα να ρωτήσω αν το έχουν καθώς από την τηλεφωνική εξυπηρέτηση πελατών μου είπαν ότι δεν μπορούν να ελέγξουν τα αποθέματα και μόνο αν πάω εγώ σε ένα ένα κατάστημα να ρωτήσω θα μάθω,όμως μου φαίνεται πολύ χαζο και αντιλειτουργικο αυτό να πρέπει να επισκεφθώ όλα τα καταστήματα... Τι μπορώ να κάνω? Έχω στεναχωρηθεί πολύ, η απόδειξη ενώ δεν ήθελα.να την πετάξω είναι άφαντη, είχα χαρεί που βρήκα το μαξιλαράκι κ τώρα που ξέρω ότι είναι ελαττωματικό έχω ξενερώσει. Υγ. Ανέβασα σχετική εικόνα από άσχετο λιδλ κατάλογο. Είχα πάρει το γκρι με τ αστεράκια λευκά. Αν κατά τύχη έστω το πήρε κανενός το μάτι σε κάποιο κατάστημα ας μου πει
rus Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Νεκρανασταση του thread LIDL? Τέλεια 🙂 Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2021 από rus
kathytherion Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 6 ώρες πριν, rus είπε Νεκρανασταση του thread LIDL? Τέλεια 🙂 Ε τι να έκανα,ν άνοιγα καινούριο? Καλύτερα που το έγραψα εδώ αφού είναι σχετικό θέμα...
MauroPaltoudias Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 8 ώρες πριν, kathytherion είπε Έχω φάει πόσες μέρες τον κόσμο να βρω την απόδειξη. Αν όμως είχες την εφαρμογή (την έχεις άραγε; ) και είχες περάσει την κάρτα από το ταμειο, τώρα θα είχες και την απόδειξη σε ηλεκτρονική μορφή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις