Drunkard Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 5 ώρες πριν, Arkin είπε Ποτε εγινε 50% η προκαταβολη? Πριν λιγα χρονια ηταν να δινω 7000 εφορια και μου ηρθαν αλλα τοσα για προκαταβολη. Τωρα οτι βγαζεις παει δια 2 για την προκαταβολη? Οσο για την google και καθε εταιρια που εχει τοσα χρηματα πατανε επι πτωματων κλεβουν ολο τον κοσμο τα δεδομενα του και το παιζουν και μαγκες. Ας τα παρουν μαζι τους στον ταφο τα τρις που εχουν η ας τα βαλουν εκει που ξερουν. Εχθες το ανακοινωσε https://www.skai.gr/news/finance/mitsotakis
Basilhs23___ Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 43 λεπτά πριν, Secret είπε Ας το προσαρμόσουμε στα ελληνικά δεδομένα. Έστω ότι έβγαζες (δεν λέω ότι δεν βγάζεις) 75κ στην Ελλάδα του 2021. δεν ξέρω ακριβώς τις κλίμακες αλλά πάνω απο 40κ ο φόρος ανέρχεται στο 44%, μην τα πολυλογώ θα έπρεπε να πληρώσεις γύρω στα 30κ φόρο εισοδήματος μόνο, χώρια τα υπόλοιπα. α. πας χαρούμενος να το πληρώσεις συνεισφέροντας στην οικονομία του κράτους που τόσο σε βοήθησε να βγάλεις αυτά τα χρήματα χωρίς να σου βάζει κανένα απολύτως εμπόδιο. ή β. Ψάχνεις έναν τρόπο να πληρώσεις νόμιμα όσο το δυνατόν λιγότερα στο κράτος προκειμένου να μεγιστοποιήσεις το κέρδος σου? λογικά όλοι το α Σωστά. Αν και πιστεύω ότι σε εκείνη την χώρα μιλάμε για άλλους φορολογικούς συντελεστές και καθεστώς. Γενικά, για τόσο μεγάλα εισοδήματα που βγάζεις, ακομα και στην Ζιμπάμπουε να ήταν η έδρα σου, θα σου κάνουν ελέγχους και θα σε έχουν στην μπούκα αν δούνε κάτι να σου χωσουν πρόστιμα, συμφέρει περισσότερο τα κράτη να κοιτάνε να τους λίγους με τα πολλά πάρα τους πολλούς με τα λιγότερα.
godfather0991 Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 5 ώρες πριν, kabamaru80 είπε Οτι έκανε και η Apple... Προφανώς αφού μπορεί και είναι νόμιμο.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 7 ώρες πριν, skiabox είπε Συνιστώ σε όλους αντί να βλέπουν ντοκυμαντέρ να μάθουν προγραμματισμό. Ξυπνάει ο κόσμος σιγά σιγά. Καταλαβαίνει ότι χωρίς να παράγει όλο και θα φτωχαίνει. το είδες ή απλά γράφεις για να γράφεις; τι σχέση έχει ο προγραμματισμός με τις δόλιες μεθόδους των εταιρειών τεχνολογίας με απώτερο σκοπό το κέρδος φοροδιαφεύγοντας και προσλαμβάνοντας υπαλλήλους από το εξωτερικό με χαμηλότερες απολαβές;
kabamaru80 Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 2 ώρες πριν, godfather0991 είπε Προφανώς αφού μπορεί και είναι νόμιμο. Άρα, κακώς κραζουμε τις εταιρίες; Ειδικά με την μηκοεταιρια έγινε χαμός! και δεν εννοώ μόνο στο ελληνικό κοινό αλλά γενικά
godfather0991 Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 13 ώρες πριν, kabamaru80 είπε Άρα, κακώς κραζουμε τις εταιρίες; Ειδικά με την μηκοεταιρια έγινε χαμός! και δεν εννοώ μόνο στο ελληνικό κοινό αλλά γενικά Εγώ προσωπικά τις κράζω όταν το προιόν που προσφέρουν είναι κακής ποιότητας σε σχέση με την απόδοση κτλ. Όπως συμβάινει με την apple, την Microsoft και γενικά όλες τις εταιρίες που προσφέρουν κάποιες φορές σκουπίδια. Το ότι εκμεταλλεύονται το σύστημα με νόμιμους τρόπους (αν είναι ηθικό αυτό που κάνουν είναι άλλη κουβέντα) είναι κάτι που συμβαίνει πάντα από όλες τις μεγάλες εταιρίες. 1
kabamaru80 Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 47 λεπτά πριν, godfather0991 είπε Εγώ προσωπικά τις κράζω όταν το προιόν που προσφέρουν είναι κακής ποιότητας σε σχέση με την απόδοση κτλ. Όπως συμβάινει με την apple, την Microsoft και γενικά όλες τις εταιρίες που προσφέρουν κάποιες φορές σκουπίδια. Το ότι εκμεταλλεύονται το σύστημα με νόμιμους τρόπους (αν είναι ηθικό αυτό που κάνουν είναι άλλη κουβέντα) είναι κάτι που συμβαίνει πάντα από όλες τις μεγάλες εταιρίες. Συμφωνώ απόλυτα. η μόνη μου ένσταση μου είναι οι "εντυπώσεις" που δημιουργούνται λόγω των social media αλλά και γενικά ειδήσεων που δεν διαβάζει κανεις. Όλοι σε φάση "άκουσα αυτό", "άκουσα εκείνο" κλπ
skiabox Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Αντί για ντοκυμαντερ ακούστε καλύτερα αυτό : https://podcasts.google.com/feed/aHR0cHM6Ly9hbmNob3IuZm0vcy8xMGM1M2Q4OC9wb2RjYXN0L3Jzcw/episode/NWE3ZWYzYTgtN2NhNy00NzQ4LTliNmEtOGM2ZTY0ZjJjMmU1 Θα πρότεινα και στο insomnia podcast να καλέσει το παλικάρι.
Aris_ Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 https://www.cnbc.com/2019/12/02/silicon-valley-giants-accused-of-avoiding-100-billion-in-taxes.html τελικά δεν είναι εξαίρεση αλλά ο κάνονας αυτή είναι μια μικρή εκτίμηση για το μέγεθος της αλητείας αν μόνο μια χούφτα εταιρίες μπορούν να καταχραστούν ολόκληρα ΑΕΠ χωρών (και μάλιστα νομότυπα) τι να συγκρίσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα