SakafliaC Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Φιλικά τελείως, επειδή έχεις γράψει κιόλας δυτική Αττική, απλά βρες parking κλειστό asap. Ιδανικά πριν πάρεις τη μηχανή. 1
NikosKallithea Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Βαλε και ενα συναγερμό ογκομετρικό, θα σε σώσει. Αν φτάσει στην μοτοσυκλέτα ο άλλος τα λουκετα ειναι υπόθεση 10".
mp123 Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 22 ώρες πριν, phanispal είπε τα ηθελε το κολαρακι του. μοστραρει το τμαξ στην γειτονια.
thanasisxask Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, mp123 είπε τα ηθελε το κολαρακι του. μοστραρει το τμαξ στην γειτονια. Και να μην το μοστραρε άμα το είχαν σταμπαρει θα έκανε φτερά. Νταξει πάντως, ο άνθρωπος αγορασμένο το είχε, να του το φάει ο άλλος έτσι δεν είναι ότι καλύτερο... 1
mp123 Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 55 λεπτά πριν, thanasisxask είπε Και να μην το μοστραρε άμα το είχαν σταμπαρει θα έκανε φτερά. Νταξει πάντως, ο άνθρωπος αγορασμένο το είχε, να του το φάει ο άλλος έτσι δεν είναι ότι καλύτερο... Οκ δεν αντιλέγω αλλά όλοι μας που έχουμε μηχανές δεν τα βγάζουμε έξω ετσι.στο σπίτι οκ έχω κλειστό γκαράζ ποτέ έξω ούτε για δυο λεπτά. Τωρα για καφέ και βόλτες τις βάζω κάπου να τις βλέπω η κάπου που έχει πολυ κόσμο και πάντα παρέα με άλλες. Φυσικα έχουν μόνο συναγερμό. Ποτέ μα ποτέ λουκέτα και αλυσίδες. Ετσι δινεις πιο πολυ στόχο.
petaw-se-oneiro Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 https://www.skroutz.gr/s/6871171/Abus-Granit-Victory-X-plus-68.html
fastnickride Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Τελικά βρήκα γκαράζ εστω και 3 τετράγωνα πιο μακριά από το σπίτι. Έχω λίγο το κεφάλι μου ήσυχο! Αγόρασα αυτη την κλειδαριά δισκόφρενου https://www.stelpet.gr/Proion/9380/131/Kleidaria-diskofrenou-Kovix-KD6-FO-Fosforize-Portokali/ για μέσα και για έξω. Μαζί και συναγερμό έξω βέβαια ξεχωριστά. Ο Θεός βοηθός!
AristidisZ Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 16 ώρες πριν, mp123 είπε Οκ δεν αντιλέγω αλλά όλοι μας που έχουμε μηχανές δεν τα βγάζουμε έξω ετσι.στο σπίτι οκ έχω κλειστό γκαράζ ποτέ έξω ούτε για δυο λεπτά. Τωρα για καφέ και βόλτες τις βάζω κάπου να τις βλέπω η κάπου που έχει πολυ κόσμο και πάντα παρέα με άλλες. Φυσικα έχουν μόνο συναγερμό. Ποτέ μα ποτέ λουκέτα και αλυσίδες. Ετσι δινεις πιο πολυ στόχο. Πολλές φορές χρησιμοποιούμε τα μηχανάκια για δουλειές που χρειάζεται να το αφήσεις 10 λεπτά κάπου, π.χ. πάω για ψώνια, μετά πάω στην τράπεζα κ.ο.κ. οπότε είναι αναμενόμενο να το "παρατήσεις" κάπου για λίγο Συναγερμό δε χρησιμοποιώ τα τελευταία χρόνια, εγώ σπίτι την έχω με κλειδαριά δισκοφρένου & κουλούρα (abus & τα 2) Δε συμμερίζομαι την άποψη ότι τα λουκέτα και οι κλειδαριές δίνουν στόχο, μέρα μεσημέρι ο άλλος δε θα προτιμήσει να βγάλει δίσκο για να κόψει την κουλούρα ή το disklock, θα πάει στο δίπλα που είναι ξεκλείδωτο... 2
mp123 Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Στις 29/4/2021 στις 10:11 ΠΜ, AristidisZ είπε Πολλές φορές χρησιμοποιούμε τα μηχανάκια για δουλειές που χρειάζεται να το αφήσεις 10 λεπτά κάπου, π.χ. πάω για ψώνια, μετά πάω στην τράπεζα κ.ο.κ. οπότε είναι αναμενόμενο να το "παρατήσεις" κάπου για λίγο Συναγερμό δε χρησιμοποιώ τα τελευταία χρόνια, εγώ σπίτι την έχω με κλειδαριά δισκοφρένου & κουλούρα (abus & τα 2) Δε συμμερίζομαι την άποψη ότι τα λουκέτα και οι κλειδαριές δίνουν στόχο, μέρα μεσημέρι ο άλλος δε θα προτιμήσει να βγάλει δίσκο για να κόψει την κουλούρα ή το disklock, θα πάει στο δίπλα που είναι ξεκλείδωτο... εγω μονο στο πρωτο που πηρα ειχα βαλει κουλουρα .τωρα στα δυο που εχω τιποτα.απλως τα βαζω εκει που εχει και αλλα μηχανακια και παντα σε σημειο που περναει κοσμος. οτι και να γινει θα ακουστε ο συναγερμος και θατο παρατησουν. anyway το tmax δινει πολυ στοχο και πρεπει παντα να εχεισ το νου σου με αυτο. οταν θα το παρω θα του βαλω και λουκετο στο δισκοφρενο.
Bitbit Δημοσ. 2 Μαΐου 2021 Δημοσ. 2 Μαΐου 2021 Στις 28/4/2021 στις 6:01 ΜΜ, mp123 είπε Ποτέ μα ποτέ λουκέτα και αλυσίδες. Ετσι δινεις πιο πολυ στόχο. Με ποια λογική δίνουν στόχο τα λουκέτα και οι αλυσίδες; Η μονή περίπτωση που δίνουν στόχο είναι να κάνεις αυτό που έχει κάνει γείτονας μου τώρα που έφυγε για διακοπές που Πάσχα. Έδεσε την εξώπορτα της αυλής του με λουκέτο. Οπότε τώρα όλοι ξέρουν ότι λείπει. Έτσι το έμαθα κι εγώ. Αν δεν έβαζε το λουκέτο θα νόμιζα ότι είναι σπίτι.
mp123 Δημοσ. 3 Μαΐου 2021 Δημοσ. 3 Μαΐου 2021 6 ώρες πριν, Bitbit είπε Με ποια λογική δίνουν στόχο τα λουκέτα και οι αλυσίδες; Η μονή περίπτωση που δίνουν στόχο είναι να κάνεις αυτό που έχει κάνει γείτονας μου τώρα που έφυγε για διακοπές που Πάσχα. Έδεσε την εξώπορτα της αυλής του με λουκέτο. Οπότε τώρα όλοι ξέρουν ότι λείπει. Έτσι το έμαθα κι εγώ. Αν δεν έβαζε το λουκέτο θα νόμιζα ότι είναι σπίτι. Είναι σαν να λέει στον κλέφτη - Είμαστε ανοιχτά και σας περιμένουμε.
phanispal Δημοσ. 3 Μαΐου 2021 Δημοσ. 3 Μαΐου 2021 Μάλλον η λογική σου είναι του στυλ "όταν βάζεις συναγερμό στο σπίτι και ταμπέλες ότι ο χώρος φυλάσσεται κ.λπ., έχεις πράμα μέσα και τελικά καταλήγεις να γίνεσαι στόχος". Δε νομίζω ότι ισχύει για τις μηχανές.
Bitbit Δημοσ. 3 Μαΐου 2021 Δημοσ. 3 Μαΐου 2021 7 ώρες πριν, mp123 είπε Είναι σαν να λέει στον κλέφτη - Είμαστε ανοιχτά και σας περιμένουμε. 3 ώρες πριν, phanispal είπε Μάλλον η λογική σου είναι του στυλ "όταν βάζεις συναγερμό στο σπίτι και ταμπέλες ότι ο χώρος φυλάσσεται κ.λπ., έχεις πράμα μέσα και τελικά καταλήγεις να γίνεσαι στόχος". Δε νομίζω ότι ισχύει για τις μηχανές. στις μηχανές δεν ισχύει κάτι τέτοιο. δεν είναι σαν το σπίτι. Στο σπίτι αν δεις λουκέτο ξέρεις ότι ο άλλος θα λείπει πιθανόν για μέρες. Κι αν το δεις όπως τώρα πχ Μ. Πέμπτη, ξέρεις ότι ο άλλος θα λείπει τουλάχιστον μέχρι την Κυριακή. Οπότε με την ησυχία σου το ανοίγεις, καλείς και κόσμο, κάνεις πάρτυ, σουβλίζεις και φεύγοντας το αδειάζεις. Οπότε εδώ ναι, είναι στόχος το λουκέτο και φωνάζει κλέψε με. Στις μηχανές δε ξέρεις πότε θα έρθει ο άλλος. Έστω και 10 δευτερόλετα να τον καθυστερήσει το λουκέτο, κέρδος είναι. Αυτός που κλέβει το μηχανάκι θέλει να τελειώσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα οπότε ίσως να μην ασχοληθεί με το δικό σου μηχανάκι αλλά να πάει στο διπλανό. Βέβαια αν σταμπάρει το μηχανάκι λόγω ρουτίνας, πχ κάθε βράδυ το παρκάρεις σε συγκεκριμένο χώρο, τότε δε σε σώζει διότι θα πάει οργανωμένα και θα στο σηκώσει κι ας έχεις λουκέτα και κλειδαριές.
Nolxd Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Καλησπέρα, έχω προχωρήσει σε αγορά Yamaha Tricity 125cc καινούργιο. Δυστυχως εχω μόνο πυλωτη που μπορώ να το βάλω. Τι προτείνετε για προστασία από κλοπή;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα