fastnickride Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Καλησπέρα! Πρόκειται να πάρω μια μηχανή και θέλω να ρωτήσω αν τα λουκέτα δισκόφρενου με σειρήνα είναι αξιόπιστα! Αξίζει η αγορά τους ή να το πάρω χωρίς σειρήνα! Έχετε να προτείνετε κάποιο αξιόλογο λουκέτο και αλυσίδα? Κόστος και για τα 2 μέχρι 100 ευρώ περίπου! Έχω σκοπό να πάρω και μια κουκουλα να την σκεπάζω μιας και δεν έχω γκαράζ! Αν μπορείτε να προτείνετε και κάποιο κατάστημα, κατά προτίμηση δυτική Αττική!
_Biohazard_ Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Πέρα από τα λουκέτα, θα έχει και συναγερμό; Κάποια αλυσίδα να την περνάς από κάπου; Γιατί μόνο με τα λουκέτα που λες...πόσο δύσκολο θα ναι να φύγει σηκωτη μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα κάποιο βράδυ;
NikosKallithea Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Αν την αφηνεις εξω ειναι θεμα χρονου να στην φανε
fastnickride Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Θα έχει και συναγερμό. Θα τον βάζω το βράδυ και την ημέρα που πάω στην δουλειά, θα βάζω το λουκέτο με σειρήνα. Λόγω μπαταρίας σκέφτομαι να το κάνω αυτό. Αλυσίδα θα βάλω να την περνάω σε κολόνα πυλωτής η κάτι κάγκελα! Κουκουλα για να μην φαίνεται θα βάζω. Μέχρι να βρω πάρκινγκ. Αν το βάλουν σημάδι δυστυχώς ότι και να βάλεις το παίρνουν. Δεν μπορώ να κάνω διαφορετικά. Απλά θέλω κάνα λουκέτο της προκοπής Επεξ/σία 22 Απριλίου 2021 από fastnickride
nick#18 Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Προσφατα εκανα μια μικρη ερευνα πανω σε αυτα. Αφου εχεις συναγερμο θα βαρεσει αυτος, δε νομιζω πως χρειαζεται να βαλεις και τετοιο disc lock, πιο πολυ για μπελα το ακουω του τυπου -Α! βαρεσε για χαμηλη μπαταρια.. Παμε να παρουμε μπαταρια για αυτο κλπ κλπ.. Αν μπορεις παρε κατι με 3ψηφιο νουμερο σε Abus χωρις συναγερμο. Ομως προσεξε να ειναι εξησου δυνατα η αλυσιδα σου και το λουκετο που θα την κλειδωνεις γιατι αν ειναι να κοβονται δεν εχει και πολυ νοημα το ακριβο disc lock. Οπως ειπες και εσυ, αν στο βαλουν στο ματι, ο,τι και να βαλεις θα το παρουν απλα το ακριβοτερο θα τους καθυστερισει περισσοτερο θεωριτικα. Επεξ/σία 22 Απριλίου 2021 από nick#18 1
bill983 Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Πριν από κάποια χρόνια είχα στη δικιά μου συναγερμό,κουλούρα 80 ευρώ και λουκέτο δισκόφρενου με σειρήνα 120 ευρώ.Ένα βράδυ την έκλεψαν από τη πυλωτή και δεν άκουσα τίποτα.Ευτυχώς είχα ασφάλεια κλοπής.Την επόμενη μηχανή την είχα σε κλειστό πάρκινγκ απέναντι από αστυνομικό τμήμα με ένα λουκέτο τον 10 ευρώ.Ψάξε για κλειστό πάρκινγκ και ασφάλεια κλοπής. Επεξ/σία 23 Απριλίου 2021 από bill983
thanasisxask Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) @fastnickride αφού έχεις πυλωτή κοίτα και μια δεστρα σαν αυτή . Και μια αλυσίδα Abus Steel-O-Flex 700/170. Ποια μηχανή θα αγοράσεις; Επεξ/σία 23 Απριλίου 2021 από thanasisxask
fastnickride Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Δυστυχώς ασφάλεια κλοπής δεν συμφέρει. Για vstrom μοντέλο του 2007. Δεστρα δεν μπορώ να βάλω δυστυχώς διότι θα την βάζω στην πυλωτή, δεν έχω δικό μου χωρο που να μου ανήκει,ουτε τον νοικιάζω. Σε συνεννόηση με τους ιδιοκτήτες της πολυκατοικίας με αφήνουν να την βάλω. Την κουκουλα για αυτό θα την βάζω για να μην φαίνεται από έξω. Μετά μόνο με προσευχή να την κρατήσω ασφαλή!!!
fmarulezkd Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Δεν έχω μηχανή η αλήθεια είναι (ούτε δίπλωμα!) αλλά αλυσίδα + λουκέτο για 100Ε μου ακούγεται απίθανο, εκτός αν πετύχεις τίποτα μισοτιμής. Εγώ για το ποδήλατο πήρα αλυσίδα 10mm που σημαίνει ότι θέλει ψιλομεγάλο κόφτη για να σπάσει και έδωσα κανα 70αρι. Για μηχανής νομίζω θες τουλάχιστον 14mm για να είσαι ασφαλής από μεγάλους κόφτες, οπότε εκεί χρειάζεται αναγκαστικά power tool που κάνει θόρυβο. Επεξ/σία 23 Απριλίου 2021 από fmarulezkd
malmsteen1984 Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 ποια ασφαλιστική δίνει και ασφάλεια κλοπής για μηχανή? δεν έχω βρει καμία
mr.lucifer Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 11 λεπτά πριν, malmsteen1984 είπε ποια ασφαλιστική δίνει και ασφάλεια κλοπής για μηχανή? δεν έχω βρει καμία Λόγω των συχνών περιστατικών κλοπής των δίκυκλων, οι προαιρετικές καλύψεις κλοπής και μικτής σε μηχανή είναι δυστυχώς πιο δύσκολο να προστεθούν. Ειδικότερα: Η κάλυψη της μερικής κλοπής μηχανής δεν προσφέρεται από καμία ασφαλιστική εταιρεία Η κάλυψη της κλοπής μηχανής μπορεί να προστεθεί σε κάποιες ασφαλιστικές εταιρείες με την προϋπόθεση ότι η τρέχουσα αξία της μηχανής είναι πάνω από ένα ορισμένο ποσό (πχ 1000€) και αφού έχει πραγματοποιηθεί έλεγχος από πραγματογνώμονα Η μικτή ασφάλιση μηχανής είναι ακόμα πιο σπάνια – μόνο 2 ασφαλιστικές εταιρείες την αναλαμβάνουν – και ισχύουν οι παραπάνω προϋποθέσεις που ισχύουν και για την κάλυψη της κλοπή source : https://www.insurancemarket.gr/ασφαλεια-μηχανης/κλοπη
AristidisZ Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 10 ώρες πριν, malmsteen1984 είπε ποια ασφαλιστική δίνει και ασφάλεια κλοπής για μηχανή? δεν έχω βρει καμία Interamerican & AIG Η δεύτερη είναι αρκετά πιο φτηνή, αλλά έχει απαλλαγή 25%, ασφαλίζεις π.χ. την μηχανή για 4000€, αλλά σε αποζημιώνει για 3000€
malmsteen1984 Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 29 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Interamerican & AIG Η δεύτερη είναι αρκετά πιο φτηνή, αλλά έχει απαλλαγή 25%, ασφαλίζεις π.χ. την μηχανή για 4000€, αλλά σε αποζημιώνει για 3000€ σ΄ευχαριστώ πολύ. το έχω φόβο ότι το πρωί δεν θα τη βρω. ίσως τελικά η λύση είναι το ιδιωτικό πάρκινγκ
AristidisZ Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Μόλις τώρα, malmsteen1984 είπε σ΄ευχαριστώ πολύ. το έχω φόβο ότι το πρωί δεν θα τη βρω. ίσως τελικά η λύση είναι το ιδιωτικό πάρκινγκ προσωπικά, πάντα στις μοτοσυκλέτες είχα ασφάλεια κλοπής, παρόλο που το βράδυ τις έχω σε κλειστό γκαράζ είναι μια επιβάρυνση 120-150 € ετησίως (μιλάω για μηχανές με αξία στο 5χιλιαρο, όχι τίποτα Multistrada), αλλά είμαι πολύ πιο ήσυχος...
fastnickride Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Άμα πάρεις μια καινούργια μηχανή θεωρώ αξίζει η ασφάλεια κλοπής! Άμα είναι πάνω από 10 χρόνια η μηχανή δεν συμφέρει. Το καλύτερο είναι πάρκινγκ ιδιωτικό. Βέβαια τα περισσότερα πάρκινγκ είναι μια πόρτα του γκαράζ που ανοιγοκλεινει, χωρίς ασφάλεια, κάμερες κ. α. Άμα μπει στο στόχο, βρίσκουν τρόπο. Εννοείται βέβαια ειναι καλύτερα από πυλωτή η έξω στον δρόμο. https://www.nakamotoparts.gr/kleidaria-timonioy-zhl-mayrh-zovii-me-synagermo?skr_prm=WyI5MTcyZTRhMy0xZDc1LTQ2YjgtODg3MC03MWExY2JlMjBhYTUiLDE2MTkyOTU0MzMxODcseyJhcHBfdHlwZSI6Im5hdGl2ZSIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0 Αυτό εδώ κάνει δουλειά? Το έχει δοκιμάσει κανείς?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα