-WISE- Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Καλησπέρα παιδιά. Πρόσφατα πήγε ένας φίλος μου και αγόρασε από ένα πάρα πολύ γνωστό Σκρουτζομάγαζο ένα σετάκι joy cons για το Switch και του είπαν ότι δεν καλύπτονται από εγγύηση!! Πήρα, λοιπόν, τηλέφωνο να μάθω τι και πως και μου είπαν ότι ο κατασκευαστής δεν δίνει εγγύηση και ότι αυτοί από την πλευρά τους δεν δίνουν εγγύηση. Και έρχομαι και ρωτάω τώρα εγώ. Πόσο έγκυρο είναι αυτό που κάνουν. Γίνεται ολόκληρη Nintendo να μην δίνει εγγύηση για επίσημο και βασικό αξεσουάρ κονσόλας; Ή μήπως είναι μπαγαποντιά του καταστήματος. Μάλιστα ρώτησα στο τηλέφωνο σε περίπτωση που το χρησιμοποιήσω και βγάλει βλάβη τι κάνω; Απλά το πετάω; Και μου είπε ναι... Μιλάμε για ένα πασίγνωστο και αρκετά παλιό Σκρουτζομάγαζο με περισσότερες από 2500 αξιολογήσεις στο Skroutz.
TheoAlex50 Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Δεν μου ακούγεται σωστό αυτό. Εγώ ξέρω ότι κονσόλα και συνεπώς και τα joy cons που αποτελούν μέρος της κονσόλας καλύπτονται από 12μηνη εγγύηση από Nintendo. Δεν ξέρω όμως για ξεχωριστή αγορά. Πάντως αν τα στείλει στην Nintendo του τα φτιάχνουν η του τα αντικαθιστουν ότι πάθουν. 1
Moderators Malthador Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Moderators Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 11 hours ago, -WISE- said: Καλησπέρα παιδιά. Πρόσφατα πήγε ένας φίλος μου και αγόρασε από ένα πάρα πολύ γνωστό Σκρουτζομάγαζο ένα σετάκι joy cons για το Switch και του είπαν ότι δεν καλύπτονται από εγγύηση!! Πήρα, λοιπόν, τηλέφωνο να μάθω τι και πως και μου είπαν ότι ο κατασκευαστής δεν δίνει εγγύηση και ότι αυτοί από την πλευρά τους δεν δίνουν εγγύηση. Και έρχομαι και ρωτάω τώρα εγώ. Πόσο έγκυρο είναι αυτό που κάνουν. Γίνεται ολόκληρη Nintendo να μην δίνει εγγύηση για επίσημο και βασικό αξεσουάρ κονσόλας; Ή μήπως είναι μπαγαποντιά του καταστήματος. Μάλιστα ρώτησα στο τηλέφωνο σε περίπτωση που το χρησιμοποιήσω και βγάλει βλάβη τι κάνω; Απλά το πετάω; Και μου είπε ναι... Μιλάμε για ένα πασίγνωστο και αρκετά παλιό Σκρουτζομάγαζο με περισσότερες από 2500 αξιολογήσεις στο Skroutz. Ο κατασκευαστής δίνει εγγύηση, αλλά και να μην έδινε, ο πωλητής είναι που έχει ευθύνη απέναντι στον τελικό αγοραστή σε ότι αφορά την εγγύηση. Ωστόσο, το συγκεκριμένο προϊόν έχει και εγγύηση κατασκευαστή, το ξέρουμε for a fact αυτό. Οπότε ο φίλος σου να ζητήσει να του το δώσουν γραπτώς αυτό που του λένε περί εγγύησης και αν του το αρνηθούν, να ενημερώσει το οικείο του αστυνομικό τμήμα, μιας και η φάση βρωμάει από μακριά πως «έπεσαν από κάποιο φορτηγό». Αν του δώσουν γραπτώς ότι δεν του καλύπτουν εγγύηση για προϊόν που αγοράστηκε εντός ΕΕ, τότε θα κάνει καταγγελία στην ΓΓΚ. 2
-WISE- Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Θα κάνω τις ανάλογες κινήσεις.
SavvasSaba Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 Καλησπέρα, ξέρετε μήπως εάν η εγγύηση από καταστήματα όπως MediaMarkt ισχύει. Εμένα συγκεκριμένα έχει χαλαρώσει το δεξί joy con και βγαίνει χωρίς να πατήσω το κουμπί από πίσω. Εν ολίγοις, ξέρετε εάν θα δεχθούν να μου το αντικαταστήσουν?
Moderators Malthador Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 Moderators Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 15 hours ago, SavvasSaba said: Καλησπέρα, ξέρετε μήπως εάν η εγγύηση από καταστήματα όπως MediaMarkt ισχύει. Εμένα συγκεκριμένα έχει χαλαρώσει το δεξί joy con και βγαίνει χωρίς να πατήσω το κουμπί από πίσω. Εν ολίγοις, ξέρετε εάν θα δεχθούν να μου το αντικαταστήσουν? Το πρόβλημα που περιγράφεις έχει συμβεί λόγω κακής χρήσης (σου έχει πέσει η κονσόλα ή το joycon κάτω). Έχει σπάσει το «δοντάκι» που συγκρατεί το joycon στην κονσόλα. Πιθανότατα θα στο επιδιορθώσουν γιατί είναι ελαστικοί στο σέρβις, αλλά αν δεν στο φτιάξουν είναι αρκετά εύκολο να το επιδιορθώσεις μόνος σου παραγγέλνοντας το ανταλλακτικό που έχει χαλάσει.
SavvasSaba Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 12 hours ago, Malthador said: Το πρόβλημα που περιγράφεις έχει συμβεί λόγω κακής χρήσης (σου έχει πέσει η κονσόλα ή το joycon κάτω). Έχει σπάσει το «δοντάκι» που συγκρατεί το joycon στην κονσόλα. Πιθανότατα θα στο επιδιορθώσουν γιατί είναι ελαστικοί στο σέρβις, αλλά αν δεν στο φτιάξουν είναι αρκετά εύκολο να το επιδιορθώσεις μόνος σου παραγγέλνοντας το ανταλλακτικό που έχει χαλάσει. Η αλήθεια είναι ότι δεν θυμάμαι να μου έχει πέσει ποτέ κάτω. Απλά επειδή έχω σχεδόν 2χρονια την κονσόλα εχω ακούσει πως γενικά από την πολύ χρήση το πλαστικό δοντακι φθείρεται και χαλαρώνει. Ξέρω ότι με κάνα 10ευρω βρίσκεις μεταλλικά ανταλλακτικά με κατσαβίδια και τέτοια μαζί. Αλλά ευχαριστώ φίλε.
SabotazNic Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 54 λεπτά πριν, SavvasSaba είπε Η αλήθεια είναι ότι δεν θυμάμαι να μου έχει πέσει ποτέ κάτω. Απλά επειδή έχω σχεδόν 2χρονια την κονσόλα εχω ακούσει πως γενικά από την πολύ χρήση το πλαστικό δοντακι φθείρεται και χαλαρώνει. Ξέρω ότι με κάνα 10ευρω βρίσκεις μεταλλικά ανταλλακτικά με κατσαβίδια και τέτοια μαζί. Αλλά ευχαριστώ φίλε. Αφου κοντευεις 2 χρονια, πρεπει να απευθυνθεις στο MM για την εγγυηση του πωλητη η οποια ειναι 2 χρονια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα