Προς το περιεχόμενο

Διαθεσιμότητα Γραμμών Dsl και εμπειρίες ανα την Ελλάδα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλησπέρα' date='

Περιοχή: Ηλιούπολη / Αίτηση για DSL over ISDN

Στις 22/6 μετά από τρίμηνη αναμονή (από τότε που είχα κάνει αίτηση) λόγω έλειψης πορτών, οι υπάλληλοι του Σχεδιασμού DSL (μετά από τηλεφώνημα μου) με ενημέρωσαν ότι μπήκαν επιτέλους πόρτες και η αίτηση μου θα προωθηθεί εφόσον συνεχίζω να το επιθυμω. Είπα OK! και από τότε περιμένω να με ειδοποιήσουν...

Μέχρι σήμερα δεν με έχουν ειδοποιήσει. Γνωρίζει κανείς από εσάς κάποιο τηλέφωνο του ΟΤΕ (εκτός από τον σχεδιασμό) που μπορούν να με ενημερώσουν τι 'γίνεται';

Σημειωτέον ότι έχω παραγγείλει και εξοπλισμό από τον ΟΤΕ κι έχω ζητήσει κι εγκατάσταση από τεχνικούς τους (αυτό το τελευταίο το έκανα μήπως συντομέυσει η όλη διαδικασία και για να μην ψάχνω να βρω splitter...)

Γιάννης[/quote']

Πάρε στο 801 11 67700 (ΤΕΧΝΙΚΟΙ) και ρώτα τι ίνεται με την αίτηση σου...... επίσης ζήτα τα τηλέφωνα για ραντεβού τα δίνουνε νομίζω οτι το ένα είναι 8222485 .

Πάντως να ξέρεις οτι το οτι ζήτησες εγκατάσταση απο αυτούς μάλλον θα σε καθυστερήσει.

Σημειωτέον οτι μένω Ηλιούπολη και οτι περιμένω ενεργοποίηση σε PSTN και δεδομένου οτι ο φίλος μου se ΙSDN ενεργοποιήθηκε και είχε κάνει την αίτηση εδώ και 2 μήνες αρα και εσένα θα είναι ενεργοποιημένη απλά επειδή δεν έχουν τεχνικούς για εγκατάσταση αργούν να σε πάρουν ...

Πάρε οπωσήποτε τηλέφωνο και ζήτα να ακυρώσεις την εγκατάσταση ετσι και σου πουν οτι θα αργήσουν οι τεχνικοί.

• Απαντ. 182
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Πάντως να ξέρεις οτι το οτι ζήτησες εγκατάσταση απο αυτούς μάλλον θα σε καθυστερήσει.

to pio pithano. mexri na kounithoun oi otetzides..... kai tha sou erthoun kai sto spiti kai tha sou paraponiountai kiolas giati tous sikwses apo ton kafe kai apo tin ksapla tous.

Πάρε οπωσήποτε τηλέφωνο και ζήτα να ακυρώσεις την εγκατάσταση ετσι και σου πουν οτι θα αργήσουν οι τεχνικοί.

kai egw pisteuw oti kati tetoio tha epitaxunei tin diadikasia.

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλε Madness,

Οι τεχνικοι δεν έπιαναν το τηλέφωνο....

Ακολουθώντας όμως τον δρόμο που μου έδειξες πήρα το 134 και ζήτησα να μου στείλουν τον εξοπλισμό με courier. Πιστεύω ότι βρίσκομαι στην τελική ευθεία!

Θα ενημερώσω ξανά για να υπάρξει ολοκληρωμένη και η δικιά μου εμπειρία.

Γιάννης

Καλησπέρα' date='

Περιοχή: Ηλιούπολη / Αίτηση για DSL over ISDN

Στις 22/6 μετά από τρίμηνη αναμονή (από τότε που είχα κάνει αίτηση) λόγω έλειψης πορτών, οι υπάλληλοι του Σχεδιασμού DSL (μετά από τηλεφώνημα μου) με ενημέρωσαν ότι μπήκαν επιτέλους πόρτες και η αίτηση μου θα προωθηθεί εφόσον συνεχίζω να το επιθυμω. Είπα OK! και από τότε περιμένω να με ειδοποιήσουν...

Μέχρι σήμερα δεν με έχουν ειδοποιήσει. Γνωρίζει κανείς από εσάς κάποιο τηλέφωνο του ΟΤΕ (εκτός από τον σχεδιασμό) που μπορούν να με ενημερώσουν τι 'γίνεται';

Σημειωτέον ότι έχω παραγγείλει και εξοπλισμό από τον ΟΤΕ κι έχω ζητήσει κι εγκατάσταση από τεχνικούς τους (αυτό το τελευταίο το έκανα μήπως συντομέυσει η όλη διαδικασία και για να μην ψάχνω να βρω splitter...)

Γιάννης[/quote']

Πάρε στο 801 11 67700 (ΤΕΧΝΙΚΟΙ) και ρώτα τι ίνεται με την αίτηση σου...... επίσης ζήτα τα τηλέφωνα για ραντεβού τα δίνουνε νομίζω οτι το ένα είναι 8222485 .

Σημειωτέον οτι μένω Ηλιούπολη και οτι περιμένω ενεργοποίηση σε PSTN και δεδομένου οτι ο φίλος μου se ΙSDN ενεργοποιήθηκε και είχε κάνει την αίτηση εδώ και 2 μήνες αρα και εσένα θα είναι ενεργοποιημένη απλά επειδή δεν έχουν τεχνικούς για εγκατάσταση αργούν να σε πάρουν ...

Δημοσ.

Εγώ μένω Ρέθυμνο και από τον ΟΤΕ εκτός Αθήνας τι να περιμένεις;

Στα μέσα Απριλίου έκανα αίτηση dsl και μου είπαν ότι θα ερχόταν τέλος Απριλίου. Έτσι, χωρίς να τους πω τίποτα μου βγάζουν το isdn.Έρχεται ο Μάης. Τίποτα. Τους πέρνω τηλ. μου λένε ότι δεν έχουν έρθει ακόμα πόρτες θα έρθουν τέλος Μαίου. Μου είχαν χαλάσει και την πρίζα και δεν μπορούσα να μπω ίντερνετ. Φρίκη!!!! 'Ετσι μέσα ιουνίου,μου είπαν ότι ήρθαν πόρτες για dsl over isdn. Ξαναβάζω isdn. Παίρνω τηλ. και μου λένε πως αυτή τη φορά δεν είχαν modem. Ε,παω και εγώ και το παίρνω από αλλού. Και έρχονται οι βαθμοί:

Εξυπηρέτηση: 3/10

Υπηρεσίες: 1/10

Οργάνωση:3/10

Κόστος:4/10

Συνολικά:3/10

Άντε και κακές δουλειές!!!

Δημοσ.
.... από σήμερα το πρωϊ

σερφάρω με DSL

ολα ΟΚ!

χαλάλι το τρέξιμο !

dikio exeis. otan pia mpei auti i kwlogrammi, ta ksexnas ola ta palia kai pwronesai.

kala downloads file mou kai kalo surfarisma. :D :D :D

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

re paidia na rotiso ama kaneis sindesi dsl over isdn to netmod to kratas????

Ναι, το κρατάς το πολυαγαπημένο (μας έχει ξεσκίσει στα προβληματα) Netmod.

Δημοσ.

Λοιπον να πω και εγω το δικο μου...

Απο καλαματα την προηγουμενη δευτερα εκανα αιτηση εδω να τονισω οτι στο site του οτε και οταν πηρα τηλ forthnet μου ειπαν οτι δεν υπαρχουν πορτες αλλα οταν πηγα πΟΤΕ μου ειπαν οτι υπαρχουν αλλα μονο isdn οποτε αναγκαστηκα να αλλαξω την μεχρι σημερα pstn μου.

Μου ειπε ο υπαλληλος με τον οποιο μιλησα και εκανα την αιτηση οτι αυριο μεθαυριο θα ερχοταν καποιος τεχνικος πρωτα για την αλλαγη σε isdn και μετα για την εγκατασταση dsl ακομα περιμενω...

Ερωτηση: πρεπει και για τις δυο αλλαγες να ερθει τεχνικος στο σπιτι???

υ.γ σκεφτομαι αυριο να παρω να φωναξω λιγο μηπως και γινει τιποτα γρηγοροτερα :evil:

Δημοσ.

Παντως εγω προκειμενου να απαλλαγω από τη μεγιστη μ@@@@α που λεγεται Netmod, θα περιμενα να βαλω Pstn.

Δημοσ.

karib, δεν πειραζει μωρε τι να κανω το πολυ πολυ μολις υπαρχει διαθεσιμοτα

πορτων pstn το αλλαζω...

α δεν σας ειπα σημερα πηρα τηλ το σηκωσε μια και τις λεω οτι

-εδω και 10 μερες εχω κανει αιτηση για dsl και ακομα να ερθουν οι τεχνικοι

-δεν φταιμε εμεις μου λεει απλα κατι εγινε με την αιτηση σας και προχθες(τριτη)

"πρωχωρησε".

ρωταω γιατι και μου λεει δεν ξερω και μου εδωσε να παρω σε ενα τηλ να ρωτησω (γιατι επεμενα για τον λογο που αργησε) οπου συμπτωματικα δεν απαντησε κανεις...

τελος παντων λεω ποτε θα γινει δηλαδη η ενεργοποιηση πρωτα μου λεει πρεπει να ενεργοποιηθει η isdn και ρωταω και ποτε θα γινει αυτο σημερα μου λεει ε οσο τους ειδατε εσεις αλλο τοσο τους ειδα και εγω..

Αυριο ομως θα τους παρω απο τις 8 να δω τι θα μου πουν :evil: :evil: :evil:

Δημοσ.

gia sas paidia.mia kai to thema einai h ADSL thelo na anafero mia periptosh pou synebike sto afentiko mou.(doyleto se katastima hklektronikon kai servis.)giati einai na pareis thn karampina kai na pas na tous fas olous ekei mesa.apo ton mikrotero mexri ton megalytero..prhn 1,5 mhna peripou ekane aitish ston topiko ote ths perioxhs mas,ksexasa na po oti meno sta megara,gia metatroph ths ISDN SE ADSL..prhn 10 meres peripou ginete thlefonima apo enan texniko tou topikou ote kai mas leei oti tha kopoun ta thlefona sto magazi gia 10 lepta peripou gia na ginei h aparetiti metetropi gia thn ADSL gramh.ontos se 10 lepta ksanapernei kai mas leei oti olla einai ok,tora menei na geinh h metatroph kai sta kentrika sthn athina sto DSLAM an to leo sosta.kai oti se 10 meres peripou tha mas paroun aytoi thl..pragmatika meta 8 meres peripou ginete thl apo kapion texniko ap to DSLAM kai mas leei kata grama oti se 15 lepta h gramh sas tha einai ok kai tha mporeite na syndethite me ADSL kanonika.episeis apo ton idio texniko zytise to afentiko mou kai tou eipe ths rythmishs pou tha eprepe na kanei ston modem oste na leitourgish kanonika..meta 30 lepta peripou ginete thlefonima tno provider pou einai h HOL oste na ginei kai ekei h antistixh metatroph ths syndeshs se ADSL.thn ekane meso pistotikhs kai etsi egine amesos.meta kai ths odigies pou mas edosan apo thn HOL gia ths rithmishs,mpike meso mias IP ap ton explorer sto modem,eginan ola sosta kai pragmatika h ADSL doulepse kanonika.den thimame ti taxitita akribos edixne to eikonidio kato sthn mpara.alla ap thn taxitita sto anigma ton selidon eidame oti htan polly pio rghgorh se sxesh me thn palia ISDN.olles anigon se merika molis deyterolepta...

ola kala mexri edo alla to koufo kai trelo erxete se 1 ebdomada meta.

ksafnika xoreis na kanoume kati sto pc den mporouse na syndethi me tipota.htan apenergopihmenh h syndesh..me tous elexoys pou kaname den brikame tipote kai gi ayto epikinonisame me thn HOL.apo ekei mas eipan oti apo aytous einai ok kai oti na paroume ton ote sta kentrika.ontos pernei to afentikotous anaferoume to problhma.meta 3 lepta mporeite na fantastite ti apantoun oi kyrioi ap ton OTE??????

oti emeis den dosame pote grames ADSL stnn perioxh sas sta megara se kanenan!!!!tha perimenete 1 mhna akoma peripou kai blepoume!!

to pisteyete ayto re paidia???ego to akouga kai den pisteya sta aytia mou.ma kala afou mas pirate thl prhn 1 ebdomada kai mas eipate oti h geamh tha doulepsi se 10 lepta kanonika tou apantisame....oxi lene kanete lathos,pote den egine kati tetio..e na min ta polylogo, egine to ela na deis apo tous tsdakomous sta thlefona,mexri ton dieuthinth eftase kai den ebgale akri..oi idioi tsakomoi kai megaliteroi eginan kai ston topiko ote ths perioxhs mas kai apotelesma 0.kai aythn thn stigmh xreonete syndesh ADSL xoreis na thn exei.....kai kaneis den gnorizei mexri pote..

thelo na rotiso apo kapion filo edo pou na einai sxetikos me ADSL. pos einai dynaton na symbenei ayto??nomizete oti leei aleithia o ote oti den edose pote ADSL sthn perioxh mas??? kai an nai, tote pos syndethikane kanonika emeis gia 1 ebdomada??ksexasa na anafero oti h kopela ap thn HOL ths zitisame kai eide thn khnish tou logariasmou thn ebdomaba ekeinh kai mas anafere oti pragmatika eixame mpei me ADSL syndesh...sorry gia to megalo post.... ta sxolia dika sas... Dhimitris.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...